Παναθηναϊκός

Πολύ τίμιο ποστ…στα περρισότερα συμφωνώ μαζί σου:wink: :slight_smile: :!:

νταξει δεν αξιζει να ασχολουμαστε πλεον με το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα! επισης δεν υπαρχει και χερι του τοροσιδη στο πρωτο ημιχρονο? πεντακαθαρο χερι μου φαινεται!

Εγώ φταίω που ασχολούμαι με τρολλς ποικίλων αποχρώσεων.

Άσε με ρε Σάμη, που για ν’ απαντήσει κανείς στον King Diamond πρέπει να γράφει παπαριές.

ANTE KΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ που μια επιλογη που εκανα 5 χρονων με χαρακτηριζει ως ανθρωπο… ΒΛΑΚΑ

Ντρεπομαι για το σημερινο, ειμαι αντικειμενικος αν ανατρεξει καποιος σε ποστ μου αλλα εσυ δεν παυεις να εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ

ΥΓ Με κανω report και ζηταω να φαω και ban, αλλα αι σιχτιρ με τον καθε ηλιθιο

εχει κανει λεφαλια πρωτα και ακξουμπαει το χερι αμεσως μετα το οποιο ειναι παρα πολυ κοντα. εν τω μεταξυ εδωσε φαουλ εκει χωρις να εχει γινει.

Καταπληκτικα επιχειρηματα πιτσιρικο:lol:.Και ναι ρε βλακακο σε χαραχτηριζει ως ανθρωπο,τι να κανουμε τωρα?Εισαι γαβρος!

@Giannis
ε πες τα, ηθελα να τα γραψω και εγω αλλα λεω αστο καλυτερα γιατι παιζει να χρησιμοποιουσα χειροτερο λεξιλογιο…τελοσπαντων

μιλαμε πρεπει να τον παιζεις παρα πολυ…

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν έκανα κοκοκό το ποστ του King Diamond, αντίθετα το έκανα ριπόρτ λίγα δεύτερα αφού ποσταρίστηκε. Αν οι μοδζ δεν κοιμούνταν με τα τσαρούχια και το σβήνανε, δε θα γινότανε πάλι πουτάνα το θρετν, γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή το κλίμα ήταν αρκετά ήρεμο.

Αλλά σοβαρά τώρα, δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση με καθυστερημένους King Diamonds, stefs κτλ. να γράφουν μαλακιάρες μετά από κάθε ντέρμπι.

πρέπει να τον έχεις κάνει λάστιχο εσύ πάντως…

Ρε σεις ειστε γαβροι!Ειστε οτι χειροτερο υπαρχει σ’αυτο το μπουρδελο που ονομαζεται ελλαδα!Απο εσας και την σιχαμερη νοοτροπια σας εχει καταντησει ετσι αυτη η χωρα!Ειστε η επιτομη της κλεψιας,της ρουφιανιας,της πουστιας,της αηδιας,της ρεμουλας κι ολων των εγκληματων!Ξεφτιλες και ρομπες!Ουστ!

Καθένας μπορεί να είναι περήφανος για την ομάδα του, δικαιωματικά… Αυτό δεν το συζητάμε.

Από’κει και πέρα… Κ εγώ είχα καιρό να δω αγώνα κ εκνευρίστηκα σήμερα. Πιστεύω πως το γκολ δεν ήταν οφσάιντ, το θεωρώ κομματάκι αδύνατον με τόσους παίχτες εκεί κοντά. Ομολογώ βέβαια πως δεν είδα κανένα αξιοπρεπές replay… [-X

Δε σχολιάζω το γκολ του Γαύρου, εκεί δεν ήταν οφσάιντ όντως. Καθαρό μου φάνηκε.

Αλλά περισσότερο εκνευρίστηκα με τα ΓΙΔΙΑ στις εξέδρες! Ο Λέτο μπορεί να εκνευρίστηκε αρκετά και ίσως λίγο υπερβολικά ανά διαστήματα αλλά κ εγώ άν ήμουν στη θέση του μάλλον θα ήμουν επίσης ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Για τα δυναμιτάκια στο κόρνερ καμία αναφορά επίσης. Φωτοβολίδες στο γήπεδο κ ούτε καν να διακοπεί ο αγώνας… Μόνο κάτι συστάσεις της πλάκας απ’τα μεγάφωνα. Προς το τέλος να μη βλέπεις τίποτα από τα καπνογόνα κ πάλι ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ Καλόπουλος να μην κάνει τίποτα.

Όπως είπα βέβαια είχα κ καιρό να δω μπάλα… Αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα στην αηδία που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. :wink:

ετσι ετσι, συνεχισε να με επιβεβαιωνεις!!! :lol::lol::lol:

δεν παταω καν ριπορτ, πλακα κανει το παιδι

απο τα πιο ικανα τρολς που εχω δει σε φορουμς

Δεν σου απανταω αλλο, αυτο που ηθελα να σου πω στο ειπα… απλως ριξε μια ματια πως ακομα και Παναθηναικοι (που στην πλειοψηφια τους εχουν μυαλο, λογικη) εσενα κραζουν και κανουν report, οχι εμενα…

Ήμαρτον, μπαν, κάνας πόντος, κάνα ντιλίτ… κάτι. Ρε μοντς, τί σκατά κάνετε; Όσο ποστάρει ο King Diamond απαντούν οι γαύροι και το θρετν εξακολουθεί να μπουρδελεύεται. Τα ποστ του δε χαρακτηρίζουν τους υπόλοιπους βάζελους του φόρουμ.

…να με συμπαθάς αλλά πρώτη φορά μπαίνω σε αντιπαράθεση με άλλον εδωμέσα, αν κιέχω προκληθεί, αλλά αυτό δεν έπρεπε να να μείνει αναπάντητο…και δεν έχω γράψει άσχημα για κανένα εδώ μέσα:):!:

Στα @@ μου κιολας τα report και τα μπαν σας και τι λενε οι …αλλοι.Δεν ειναι ολοι Παναθηναικοι,υπαρχουν και βαζελακια,τα εχω ξαναπει.

πικασο ζωγραφιζεις αποψε…

Ditto

και συμπληρωνω

Με το ελληνικο πρωταθλημα εχω να ασχοληθω απο το 03 τοτε στο πεδιο μαχης της Ριζουπολης.

Γενικοτερα ομως δεν ασχολουμαι με κατι που ειναι τοσο “πουλημενο” οπως η μπαλα.

Υποστηριζω τον Παναθηναικο, και αποψε χαζευα το ματσακι με τον πατερα μου αρρωστο Γαυρο.

Ακομα και αυτος αγανακτησε…

Ενταξει η διατησια ηταν εντελως για τον πιτσο. Απο που να αρχισεις.

Αξιοσημειωτα του παιχνιδιου.
Οι αμετρητες κροτιδες και καπνογονα
Στον πανηγυρισμο του Μιραλας δεν δωθηκε κιτρινη (εβγαλε τη φανελα) - edit ακυρο, λαθος μου
Το χερι του Τοροσιδη (δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν ηταν η οχι διορθωστε με αν κανω λαθος)
Τα αμετρητα αναποδα φαουλ του Καλοπουλου
Το γκολ του Κατσουρανη ηταν εγκλημα που ακυρωθηκε. Καλυπτοταν απο τουλαχιστον 2 παιχτες.
Ο τραμπουκισμος του Μητροπουλου
Η καθοδος των μυριων εντος αγωνιστικου χωρου στη ληξη του παιχνιδιου
.

Ειληκρινα γελαω με την καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου.