Παναθηναϊκός

δοθηκε η κιτρινη στον μιραλας για τον πανηγυρισμο.

Oι γαυροι που την πεσαν στον Σισε, ελπιζω να φαγανε πολλες!

Τζιμπρίλ σε ευχαριστούμε. Για όλα.

Είσαι μάγκας και μεγαλύτερος από όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εμείς θα είμαστε μαζί σου όπου και να παίζεις μπάλα.

Συνεχίζουμε λοιπόν χωρίς άλλα παρατράγουδα. Ευχαριστώ.

Όχι ρε πούστη μου.

Δε με νοιάζει ούτε το ακυρωμένο γκολ, ούτε το αν είναι οφφσάιντ το γκολ του γαύρου, ούτε τίποτα. Αν φύγει ο Τζιμπρίλ εξ’ αιτίας τους ασδφασδφασδφασδφ.

Σοβαρά πιστεύετε ότι αν φύγει ο Σισέ θα είναι εξαιτίας του Ολυμπιακού;;;;;
:-s:-s

Βρωμαει ολυμπιακοσαπιλα το ποδοσφαιρο!Πφφφφφφ!!!Το μυρισατε κι εσεις?
Ο ΠΑΟ επαιξε καλυτερα στο β ημιχρονο,στο α δεν βλεποταν,αλλα ο ΟΣΦΠ με κορυφαιο παιχτη τον Καλοπουλο κερδισε 2-1!
Ουδεν σχολιον!
Ενα αντικειμενικο σχολιο απο ενα τριτο που μπορει ανετα να καταλαβει την πικρα και τον θυμο των Παναθηναικων!

Πιστεύω ότι δεν θα φύγει…μπορεί όμως να υποβάλει μήνυση εναντίον όλων αυτών, που τους βλέπουμε και στο βίντεο:):!:

μαλακία να φύγει ένας παίχτης σαν το σισέ από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Καθόλου μαλακια δεν είναι… μακάρι να φύγει ο άνθρωπος να πάει να παίξει μπάλα κάπου που έχουν επαγγελματικό πρωτάθλημα.

παίκτες της αξίας του σισέ ανεβάζουν αρκετά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

και αναγκαστικά κατεβαίνει το δικό τους επίπεδο…

Κρίμα θα είναι, αλλά και να φύγει, τα χίλια δίκια θα χει.

Εξαρτάται πώς τα βλέπει κανείς τα πράγματα

Ένυγουει, αν και γενικά παρακολουθώ τι παίζεται στο ποδόσφαιρο, είχα αρκετό καιρό να θυμηθώ γιατί σταμάτησα να το παίρνω στα σοβαρά…

Είναι προφανές: με βάση τη γραμμή του πλάγιου άουτ, είναι 100 % οφσάιντ…
Ο Καλοσφπουλος τα μπέρδεψε λιγάκι!

μακάρι να φύγει ο άνθρωπος…να γλυτώσει απο τους κανιβαλους…
εγώ αν ήμουν παναθηναϊκός θα του έδινα το δικαίωμα να φύγει και τώρα(έχε χάρη που δεν μπορεί να παίξει αυτή τη στιγμή αλλού)…μεχρι και επίθεση δέχτηκε…!! δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει.?!!

*edit…για σισε λέω

Μα δεν ειναι εξαιτιας του Ολυμπιακου.Ειναι εξαιτιας της ολης καταστασης στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.Και σιγουρα ειναι ενας απο τους λογους που τoν σπρωχνουν να φυγει.Ο πρωτος ειναι οτι μαλλον δεν θα εχει λεφτα ο ΠΑΟ να τον πληρωσει.

Τελοσπαντων.Ακομα κι αν δεν τσαντιστω με το ακυρωμενο γκολ κτλπ.Οταν ακουμε στο ραδιο οτι χτυπησαν το Σισε κι αλλος ο φιλος μου λεει καλα του εκαναν τοτε τσαντιζομαι.Γιατι αυτη ειναι η νοοτροπια.Επειδη ο Σισε ειναι καλος παιχτης και τα δινει ολα και παθιαζετε να πεσουμε πανω να τον σπασουμε στο ξυλο.Εγω ρε μαλακες βλεπω το Μιραλας και τον Ιμπαγασα και τους θαυμαζω.Βλεπω το γκολ και λεω οτι οντως ηταν γκολαρα σαν σκεψη και σαν εκτελεση.Και μετα βλεπω το ακυρωμενο γκολ και γελαω.Και οχι μονο αυτο αλλα ο δημοσιογραφως της νετ το κανει γαργαρα και λεει οτι δεν φαινετε καλα ενω απο το πλανο φαινετε πεντακαθαρα οτι δεν υπαρχει οφ σαιντ.
Ο Ολυμπιακος θα επαιρνε το πρωταθλημα ετσι κι αλλιως.Κι ο Ολυμπιακος το αξιζει γιατι επαιξε ολη τη χρονια πολυ καλυτερη μπαλα απλα εγω αν ημουν Ολυμπιακος θα προτιμουσα σημερα να εχανα η να ερχομουν ισοπαλια και να επαιρνα το πρωταθλημα με 6 βαθμους διαφορα παρα αυτο που εγινε σημερα.

Θα’ναι μεγάλο κρίμα(για μας) να φύγει, αλλά θα έχει τεράστιο δίκιο αν το κάνει!

δεν είχε ποτέ επίπεδο το ελληνικο πρωτάθλημα. Μια ζωη για τους καφρους θα μιλαμε

Δεν είναι οφ-σ’αηντ η φάση, αλλά πρέπει να δούμε την διάταξη των παικτών στην απόκρουση του Πάρντο και όχι την ώρα της πάσας…που τότε λογικά κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού θά’χαν γυρίσει στην γραμμή και θα κάλυπταν τον Κατσουράνη:):!: