Παναθηναϊκός

ωραίους φίλους έχεις.!!
σορρυ κιόλας :dunno:

ε τωρα δε θα μας βγαλετε και τυφλους :!::!:
πεντακαθαρο οφσαιντ ειναι ο κατσουρανης:!:
φατε λιγο ψαρι να βλεπετε καλυτερα:

@stef

το καρέ που έχει ποστάρει ο pasxalakos είναι ακριβώς την ώρα που κάνει την σέντρα-σούτ ο τζιλμπέρτο.είναι η σωστή στιγμή ώστε να δεις ποιός είναι οφσάιντ και ποιός όχι.δεν έχει σχέση η διάταξη την ώρα της απόκρουσης του πάρντο.

Stef κανεις μεγαλο λαθος.Οταν γινετε αποκρουση το οφσαιντ μετραει τη στιγμη που εγινε το σουτ οχι τη στιγμη που απεκρουσε ο τερματοφυλακας αφου δεν ακουμπησε την μπαλα κανενας παιχτης του Παο παρα μονο ο Κατσουρανης που εβαλε το γκολ.Αρα αφου οταν γινεται το σουτ δεν υπαρχει οφσαιντ τοτε δεν υπαρχει καθολου :smiley:

Φιλος που λεει ο λογος.Εννοω οτι ηταν γνωστος μου που ημασταν μαζι την ωρα που ακουγαμε ραδιο.
Ειναι απο τις αξιες και τα ηθη που διδασκει ο Μαρινακης.

Εντιτ:Σορρυ για το νταμπλ ποστ

ατάκα του σισέ στον μαρινάκη.

Ο Σισέ έβραζε και εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος θέλοντας να τον πειράξει του είπε: «δεν πειράζει του χρόνου».

Ο Γάλλος απάντησε άμεσα λέγοντας ότι «δεν θα είμαι εδώ του χρόνου» και με τη σειρά του ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού του είπε: «πρόβλημα σου». Τότε ο άσος του «τριφυλλιού» σε έξαλλη κατάσταση του είπε [B]«χοντρό αγόρι με πήδηξες, ξέρεις πως νίκησες»[/B].

Όπα:) ήθελα να πώ δεν είναι οφ-σάηντ…το διόρθωσα…αλλά νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουμε μετά την απόκρουση…εντάξει μπορεί να κάνω λάθος…αλλά όπως και νάχει το γκολ έπρεπε να μετρήσει:):!:

#-o #-o :lol: :lol:

Επειδη διαβασα πολλα απο αυτα που εγραψες…
Καλα ρε μαν … Εισαι τοσο απαραδεκτος που πραγματικα κατι τετοιους σαν και σενα τους λυπαμαι…

Και επειδη δεν ειμαι καποια απο τις μεγαλες ομαδες… Γαυροι για σκεφτηται ποσο πραγματικα το αξιζαται το σημερινο ματς… Λετε τοσα ψεματα που τα πιστευεται και εσεις οι ιδιοι …
Τωρα αμα πω φιλικα θα ειμαι ψευτης ;/

:lol: :lol: :lol: ΕΠΟΣ :!:

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε πείραξε στο συγκεκριμένο ποστ που παραδέχομαι ότι η ομάδα μου ευνοήθηκε και δεν άξιζε την νίκη…όλοι λέμε ότι δεν αξίζαμε απόψε την νίκη αλλά παίρνουμε δίκαια το πρωτάθλημα
…τώρα για λύπηση η το ‘‘φιλικά’’ ποσώς με ενδιαφέρουν
:):!:

ΥΓ…για πολλοστή φορά το γκολ έπρεπε να μετρήσει!

[B]Μαρινάκης: [/B]«Θα τα πούμε του χρόνου?»

[B]Σισέ:[/B] «Αν νομίζεις ότι θα είμαι εδώ του χρόνου, είσαι γελασμένος».

Ο Μαρινάκης έβρισε τον Σισέ ο οποίος του απάντησε: [COLOR=“Purple”][SIZE=“4”][B]«Fat boy»[/B][/SIZE][/COLOR] :lol:

Όπως το έγραψε το contra.gr πριν από λίγο. Μας βλέπω χωρίς παίχτες του χρόνου
[I]Την οργή του για όσα συνέβησαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη εξέφρασε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μέσω του twitter. Μάλιστα, προανήγγειλε την αποχώρησή του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ χαρακτηριστικά τόνισε: “Ενιωσα σαν θύμα ληστείας σήμερα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Επαναλήφθηκε η ίδια ιστορία. Αυτό που έκαναν σήμερα στον Παναθηναϊκό ήταν ντροπή. Τα άκουγα όταν ήρθα, αλλά μ’ όλα αυτά που συμβαίνουν τρία χρόνια τώρα δεν μπορώ να συνεχίσω”. [/I]

οσοι μπορουν να παιξουν εξω ας φυγουν… δεν θα κακοχαρακτηρισω κανεναν… δε μας αξιζει ο σισε κ ο καθε σισε…

[B]ρε ζουγκλα τι συγκρινεις τωρα?? τη βουρτσα με την τσαπου??[/B]

εντιτ: μπερδεψα τα θρεντ… νομιζα οτι εγραφα στου γαυρου

το γκολ του κατσουρανη , δεν θα το ακυρωνε ουτε και o Μπαρμπης . Και εκει τελειωνε το παιχνιδι συνοπτικα .Αν το παιχνιδι αυτο σταλθει στην ουεφα δεν αποκλειεται να μιας αποκλεισουν και κανα 10αρι χρονια απο τα ευρωπαικα κυπελα και καλα θα μας κανουν κιολας .

Στο καθαρα αγωνιστικο τομεα , ο παναθηναικος δεν εχασε το πρωταθλημα σημερα , και με νικη θα το εχανε . Το πρωταθλημα το εχασε λογω του ασυγκριτου πλεονεκτηματος του οσφπ = 6 χ 2 χ 3 =36 ακοπα και ξεκουραστα .

ακομα περιμενω απο τη νετ που καλυπτει με τοσες καμερες το τσου λου μια γαμημενη γραμμη στο γκολ… σε πληρωνω μωρη βρωμιαρα… εγω σε πληρωνω…

Στην νετ ειναι πιο ολυμπιακοι κι απο το κοντρα τσανελ.

Ο επόπτης που ακύρωσε το γκολ του Κατσουράνη (Τρύφωνας) είναι αυτός που δέχτηκε το κέρμα στο κεφάλι στο ματς κυπέλου με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης προσπαθώ να θυμηθώ αν είναι και ο ίδιος που είχε υποδείξει offside στο τετ α τετ του Κλέιτον το 09 πάλι μέσα στο τηγάνι.

Πριν από λίγο οι οπαδοί αποθέωσαν στην Παιανία τους παίχτες και σωστά!

Ο ίδιος είναι.

Μπράβο σε όσους πήγαν. Έπρεπε να το κάνουν.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος για την σημερινή μας εμφάνιση.
Ο Λέτο στο 1ο ημίχρονο ήταν κακός και στο 2ο ο καλύτερος παίκτης.
Δεν έχω καμία όρεξη να γράψω για περαιτέρω πράγματα, μόνο ότι χάρηκα που είδα έναν βελτιωμένο στο 2ο ημίχρονο Παναθηναϊκό.

τώρα εξηγούνται όλα, έπαθε ζημιά το οπτικό νεύρο του ανθρώπου :stuck_out_tongue: