Παναθηναϊκός

Μπράβο στους πάιχτες μας ,
Μονο αυτοί τίμησαν το σήμα με το τριφύλλι .

Δεν μου αρέσουν τα ¨ηθικοι νικητές" και τέτοια . ο ΟΣΦΠ πήρε τους βαθμούς ._

Οι ποδοσφαιριστές μας είναι μάγκες ,σταθήκαν ορθιοι ,έπαιξαν το καλύτερο που μπορούσαν (αυτο δεν πρεπει να κάνει ο αθλητής?) και έφυγαν ορθιοι

κατα τ’αλλα ο ΟΣΦΠ ήταν και πριν απο το ματς πρωταθλητης ,δεν χρειάζονταν αυτό το ματς να το αποδείξει .θα μπορούσε να το υποβαθμίσει (7 βαθμους διαφορά είσαι και τώρα 10 ,τι ανησυχείς ?) να κάνει το πιαχνίδι του και να πανηγύρισει .

με όλα αυτά που έγιναν ,μας δυνάμωσαν ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ,μας έδωσαν αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας ,(ίσως) να μας ένωσαν όλους τους οπαδούς και νιώθω περήφανος που υποστηρίζω αυτή την ομάδα.

Το παιχνίδι πέρασε ,το πρωτάθλημα το πήρανε , θα πάρουνε και το επομενο και άλλα (άλλωστε το ποδόσφαιρο θα συνέχιζεται) ,όμως τι αξία έχουν αυτά όταν γίνονται έτσι ?

απλά στην Ελλάδα δεν παρακολουθουμε μπάλα ,δεν υπάρχουν κανόνες ,δεν εφαρμόζονται οι νόμοι ,χαιρόμαστε όταν συμβαίνουν τα αυτονόητα (“δεν εγινε τιποτα ,η αποστολή ήρθε κανονικά ,ημόυν εκεί”) , έχουμε την μπάλα που μας αξίζει , τους πολιτικούς που μας αξίζουν ,τη δικαιοσύνη που μας αξίζει ,τους “ηγέτες” που μας αξίζουν …
ας κάνει ο κάθενας την αυτοκριτιική του .

Eπειδη τελειωσα να διαβαζω πρωτα αυτο το θρεντ να μιλησω πρωτα εδω.

Κριμα για τον καλυτερο Παναθηναικο που δεν κερδισε το παιχνιδι.
Ντροπη και αισχος για ολους αυτους τους ηλιθιους που πεταγαν κροτιδες
(αν και ακουγοταν γιουχα απο τους υπολοιπους) και φυσικα κακος ψοφος
στα ζωα που χτυπησαν τους παιχτες σας.

Χθες ΟΛΟΙ οι παικτες εδειξαν τα ΑΡΧΙΔΙΑ τους και ΠΑΝAΘΗΝΑΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ!!!

Ναι μεχρι πριν εναν μηνα την μαγκια την ειχανε στο ντουλαπι :stuck_out_tongue:

Στο δευτερο ημιχρονο παιξανε τα ρεστα τους και επρεπε να γυρισουν το
ματς.Δεν τους αφησανε.
Ας ειναι καλα και ο κεφαλας ο Παρντο με το γκολ δωρο :stuck_out_tongue:

10 η ωρα συγκεντρωση εξω απο την ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευη

για τον Μαρινακη , θα πω οτι οι παικτες του οσφπ , απο μεσα τους πρεπει να τον θεωρουν πολυ ‘κοροιδο’ ,αφου τους δινει πριμ για ενα ματς που κερδισε ο ιδιος '.

Αυτό το πράγμα που όλοι λένε ότι ο ΟΣΦΠ θα το έπαιρνε έτσι κι αλλιώς το πρωτάθλημα από που προκύπτει; Δεν έχει (επιμένω στον ενεστώτα) κερρδίσει ντέρμπι και ακολουθούν δύο, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Δύσκολα θα έχανε 4 βαθμούς εκεί;

δυσκολα θα τους εχανε ρε mandrake ναι. το θεμα ηταν να γινει για να ιδρωσει λιγο το κωλαρακι τους και απλα να τους δουμε να το κανουν.

…εντάξει, θά’ταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά στα δύσκολα παίζουμε συνήθως καλά…ποτέ δεν ξέρεις:):!:

Πείτε στον Γόντικα να μην σκίσει κάνα καλσόν βρε!
Δεν θα αποσυρθούμε, λέει, (σιγά μην κάτσει να μηδενιστεί) θα κατεβάσουμε την Κ-20 σε όλα τα ματς
[B]Ο στόχος πια του ΠΑΟ πια είναι τα play off[/B]
Όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό

2ος Παναθηναϊκός 50β 23ματς

5η Καβάλα 32β 23ματς

Δηλαδή για να μην βγείτε play off πρέπει η Κ-20 σας να χάσει όλα τα ματς και η Καβάλα να τα κερδίσει όλα τα υπόλοιπα της ματς (7 αγώνες), ή να κάνει 6 νίκες και μια ισοπαλία [U]τουλάχιστον[/U]

Εκ του ασφαλούς τρελίτσα δηλαδή(καλά κάνει βέβαια)
Αλλά πείτε μου τώρα, πιστεύετε ότι [B]θα το σκεφτόταν να το κάνει[/B] αν δεν είχε τέτοια απόσταση ασφαλείας απο τον 5ο;
Όχι, λέω εγώ

Δεν ξέρω, πρέπει αλήθεια να απαντάω σε τέτοια ποστ; Προβληματίζομαι. Λες και δεν καταλαβαίνεις ότι άλλο να παίζεις στα play off πρώτος με 3 βαθμούς και άλλο πέμπτος με 0.

Τέσπα, ούτε αυτό θα γίνει, μακάρι να είχαν τα @@ να το κάνουν.

Και CL να βγείτε, θα παίξετε προκριματικά με πολύ δυνατούς αντιπάλους, άρα εγώ πιστεύω ότι δεν σας κοστίζει τόσο(η τουλάχιστον το “αξίζει” και με το παραπάνω το κόστος)

Οφείλουμε μια συγγνώμη

[SPOILER][/SPOILER]

είδατε βρε, πως φτιάχνουν όλα;

Σας ειδαμε και χτες.
Δεν εχω μιλησει για το ματς καθολου.
Ειλικρινα Συγχαρητηρια. Δεν υπαρχουν λογια.

Outshined ωραιο ποστ!! Βαζεις τα πραγματα στη σωστη τους, θεση.

Όπου δείτε 2 χεσμένες δυσλεκτικές κότες στη Νετ…

Βεβαια με τοσο κοσμο εξω απο την ΕΡΤ να τους περιμενουν με ανοιχτες αγκαλες τα εκαναν λιγακι πανω τους.

Μακαρ να ειχαμε τετοιες αντιδρασεις στα πιο σοβαρα προβληματα που αντιμετωπιζει ο τοπος μας.

[SIZE=“6”][B]ΑΥΤΟ ΓΑΜΩ!
ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ![/B][/SIZE]

OK, η “πρασινη” παιζει να ειναι αυτη που συχαινομαι περισσοτερο απ’ολες τις κωλοφυλλαδες πλεον, αλλα το συγκεκριμενο πρωτοσελιδο ειναι μακραν το επικοτερο που εχει μπει ever (οχι, δεν το εφτιαξα εγω!:p)

Για το ματσακι δεν εχω να πω τιποτα. Ολη η σαπιλα και η πουστια της ελληνικης κοινωνιας σε εναν αγωνα, ενα γηπεδο, μια “ομαδα”.

Γιατι [U]εκει[/U] που αυτα παιζονται στα ισα, φαινονται ποιοι ειναι οι [B][COLOR=“DarkGreen”]μαγκες[/COLOR][/B].

Δεν είμαι σίγουρος αν στην επόμενη αγωνιστική θα δωθεί πέτσινο πέναλτι στον ΠΑΟ ή πέτσινο πέναλτι κατά του Ολυμπιακού για να “βουλώσουν τα στόματα”. Μάλλον το δεύτερο για να σωθεί και ο Πανιώνιος. Αν ομως το πάρουμε εμείς, [U]πρέπει [/U]να το στείλουν στα περιστέρια! Μη δώσουμε άλλοθι σε κανέναν.

Ναι. Μετά από τα τόσα πέναλτι μούφα που εκτέλεσε ο ΠΑΟ φέτος και πέρσι, τώρα στην 30η αγωνιστική θα πρέπει να μη δώσετε άλλοθι…

Με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, συνομίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Sportday”.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε τηλεφωνική επαφή με το Νικόλα Πατέρα μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι διάλογοι του Σισέ με τον Πατέρα

“Πρόεδρε, δεν ήσουν εκεί για να δεις τι συνέβη. Δεν θα πίστευες στα μάτια σου και στα αυτιά σου. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια πράγματα όπως αυτά που έγιναν με τη λήξη του αγώνα. Μας επιτέθηκαν και προσπάθησα να αμυνθώ”, ήταν τα λόγια του.

Μάλιστα ο Γάλλος αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: “Είναι δυνατόν πρόεδρος αντίπαλης ομάδας να με βρίζει; Και εμένα και οποιονδήποτε συμπαίκτη μου ή ποδοσφαιριστή άλλου συλλόγου; Δεν σέβεται κι αυτό θα το πληρώσει άσχημα. Ο άνθρωπος αυτός είναι προκλητικός κι επικίνδυνος και θα δημιουργήσει πολλά άσχημα με τη συμπεριφορά του”.

Από την πλευρά του, ο Νικόλας Πατέρας φέρεται να απάντησε στον Γάλλο: “Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά δεν χρειάζεται να λες ότι θα φύγεις. Ηρέμησε και θα δούμε τι θα γίνει. Εσύ κοίτα να δίνεις αυτό που μπορείς για την ομάδα και τον κόσμο που σε λατρεύει”.

Άκουσε κανείς την καμπάνα; Μην χάσουμε την 4η πράξη του θεατρικού. Εκεί ο Πατέρας αναλαμβάνει τα ηνία της αγαπημένης του και πολεμάει τον πρώην καλύτερο του φίλο για το καλό της αγάπης :cry: