Aσε ρε και συ τωρα. Συγκεκριμενα ειναι τα πραγματα… Αφου ο πατερας εκανε εδωσε 200000 στους μπατσους, εισαι κι εσυ με τους μπατσους!!! Μεγαλη διανοια.
Γκολάρα(:roll:) το δέυτερο του Πετρόπουλου
???
Το δυνατό σπρώξιμο στον αμυντικό για να πάρει καλή θέση λέω
οτι πεις…
Οι δεσμοί? αγάπης που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ του Τζιμπρίλ Σισέ και του Παναθηναϊκού επιβεβαιώθηκαν και στη συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη για την καταπολέμηση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Ο αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου έκανε γνωστό ότι θα συμβάλει στην προσπάθεια των ανθρώπων του Ερασιτέχνη προσφέροντας 15.000 ευρώ.
«Ξέρω ότι περιμένατε τι θα πω, αλλά δεν είναι αυτό. Θέλω να πω πως έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για τον σύλλογο. Μίλησα με τη σύζυγό μου και θέλαμε να κάνουμε μια κίνηση? Η οικογένεια Σισέ θα κάνει μια δωρεά 5.000 και 10.000 προς τον σύλλογο», τόνισε ο Γάλλος σούπερσταρ του Παναθηναϊκού.
Περισσότερα σε λίγο…
^^
Mεγιστος!!
Στο μπασκετ, λεει, επιστρεφει ο μαριτς απο το ματς με τον αρη κιολας την παρασκευη! Πολυ πολυ ευχαριστη ειδηση. Οχι οτι περιμενω να ναι τουμπανο σε αποδοση, υστερα παο 4 μηνες εκτος γηπεδων, αλλα οσο να ναι ειναι πολυ σημαντικη ενισχυση για την ρακετα!
Ο ΠΑΟ είναι άλλη ομάδα ακόμα και με λίγα λεπτά συμμετοχής ενός αξιόλογου ψηλού σαν τον Μάριτς. Κι ακόμα κλαίω (ή γελάω) που φορτωθήκαμε Βουγιούκα ρε πούστη μου
MONO [COLOR=“Lime”]DJIBRIL CISSE[/COLOR]!!!
το θεμα μαγκες ειναι τι θα γινει στο επομενο δ.σ οι αμετοχοι θα μπουν στην αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου η οχι;θα βγει κανενας μπροστα επιτελους;ο χοντρος αλωνιζει, κανει οτι γουσταρει. κατι πρεπει να γινει και γρηγορα!!!
βασικα πιστευω οτι η επιστροφη του μαριτς ειναι πολυ σημαντικη το θεμα ειναι το ποσο θα ειναι ετοιμος για τα 2 ματς ζωης και θανατου στη βαρκελωνη;οσο αφορα στην μπαλα οσο δεν βγαινει κανενας μπροστα και τρωγοντε μεταξυ τους ο χοντρος θα αλωνιζει στο παρασκηνιο
Δεν είναι 100% έτοιμος αλλά το σημαντικό είναι να ξεκουράσει κάποια λεπτά τον Mike και να ρίξει και λίγο ποιοτικό ξύλο στην άμυνα απέναντι σε μια σοκαριστικά πλήρη frontline.
Ετσι οπως παει το ματς μπορω να ονειρευομαι για μια ομορφη νικη.Μην τους ματιασουμε ομως.
υπαρχει πιο ηλιθιος σπικερ απο τον χατζηγεωργιου ρε γμτ? ηθελα να ξερα γιατι πνηγυριζει συνεχεια πριν η μπαλα μπει μεσα. με εχει μπερδψει ποσες φορες ο τρομπας γαμω το μαλλι του.
Ειχα φυγει στα 10’’ και ηρθα να κραξω την (δευτερη) πιο σιχαμενη ομαδα του κοσμου με τους διαιτητες της, αλλα μετα με ξαναφωναξαν…
Κριμα, κριμα… Παμε γερα και στο δευτερο, αν και ηταν μεγαλη ευκαιρια
μεγαλη εμφανιση απο παο σημερα και κυριως απο τον διαμαντιδη.απιστευτος!
γενικα αυτη η σειρα ειναι τρομερα αμφιρροπη και τιποτα δεν πρεπει να ειναι σιγουρο.προβλεπω οτι θα κριθει στα 5 ματς.
ουυυυυυυφ,τι να γραψεις…
βασικα αφου δεν κερδισε σημερα ο παναθηναικος δε νομιζω να κερδισει την πεμπτη. αλλα ετσι που το ειδα νικαει στην εδρα του. ολα ανοιχτα βεβαια.
ΜΠΡΑΒΟ μωρή Πανάθα!
Δεν πειράζει που χάσαμε, αυτό που έγινε στα τελευταία δεύτερα ήταν ούτως ή άλλως συγκλονιστικό.
Πάμε για το μπρέηκ στο επόμενο ματς, ή για να πάμε τη σειρά στα 5 κι ό,τι γίνει. Αλλά ακόμα κι αν δε γίνει τίποτα, εγώ ευχαριστημένος θα είμαι. Αυτή η ομάδα έχει ξεπεράσει τον εαυτό της φέτος και γενικώς παραμένει (και τώρα και πάντα) το καμάρι κάθε Παναθηναϊκού.
μαλακια! τους ειχαμε παντως! η μπαρτσελονα ειχε ξεσπασματα αλλα ειχε και νεκρα σημεια τα οποια δεν εκμεταλευτηκαμε. αν εχουν και στα υπολοιπα ιδια αποδοση σιγουρα θα παει σε 5ο παιχνιδι!
[SIZE=“6”]ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΑΜΩΤΟ!!![/SIZE]
ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ!