ΟΑΚΑ κολαση και ο,τι να γινει θα γινει. Απλα πρεπει απο τη μερια μας σαν οπαδοι να μαστε σωστοι
δεν ειναι η περσινη μπαρτσελονα παντως. την ειχατε σημερα.
Eμενα παλι μου φαινεται οτι σημερα χαθηκε η ευκαιρια για τον παο να κλεψει την προκριση.
Το δευτερο ματς θα ειναι πολυ δυσκολοτερο ,αν λογαριασουμε την επιπλεον κουραση και ο,τι, οι της Μπαρτσα θα ναι ακομα πιο προσεκτικοι.Μετα αν χασεις το δευτερο το θεωρω σχεδον απιθανο να κερδισεις τρια σερι ματς.
Πολυ καλη εμφανιση μεχρι το 36.Απο κει και περα μου φανηκε οτι ο ενας το εδινε στον αλλον με τις συνεχομενες χαμενες επιθεσεις…
Κλασσικη “ισπανικη” διαιτησια αλλα δν πειραζει,μεσα στο παιχνιδι ειναι αυτα.
Τιτανομεγιστος Μητσαρας !
δεν μπορούσες να περιμένεις να τελειώσει???x:x
όλοι πανηγύριζαν πριν την εικόνα γιατί ο ήχος ήταν πριν, πρώτα ακούγαμε “αααα” και μετά βλέπαμε ότι μπήκε, πρώτα ακούγαμε “ωωω” και βλέπαμε ότι αστόχησαν ξέρω γω… πάντως όαση ήταν όταν στο πρώτο λεπτό του 4ου δεκαλέπτου αν θυμάμαι καλά δεν ακουγόταν καν και ακούγαμε μόνο το γήπεδο…
γενικά την έχουμε. Όχι μόνο σήμερα… Αρκεί να μην πτοηθεί κανείς στην ομάδα από τη σημερινή κλοπή…
Για την οποιαδήποτε ομάδα ναι, θα ήταν δύσκολο, ή σχεδόν απίθανο όπως λες. Αλλά εδώ μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και τον Ζοτς!!!
Ο Πάο έπαιξε πάρα πολύ καλά! Και να είχε βάλλει έστω μια βολή ο Περπέρογλου πάντως δε θα το παίρναμε… Απλά δε θα μας άφηναν… Ανύπαρκτα φάουλ μόνο και μόνο για να περάσουν οι κλάψες ρε γμτ! Ας τους το δώσουν από τώρα να τελειώνουμε… ΈΛΕΟΣ!
Μεγάλος Ζοτς !!! Μεγάλος Διαμαντίδης!!!
Πολύ καλός Καλάθης!!! Όλοι είδαν τη διαφορά με τον Μάριτς στο παρκέ!
Τους έχουμε και το ξέρουν…
Μεγάλη εμφάνιση παρά το λειψό υλικό που’χει φέτος η ομάδα. Ο Διαμαντίδης ειδικά ήταν διαστημικός. Κατά τα άλλα ο Καλάθης σήμερα ήταν εξαιρετικός (τον πιστεύω τον Καλάθη, σε αντίθεση με τον Τέπιτς), ο Νίκολας στα γνωστά επίπεδα αν και δεν του’κατσαν δύο (νομίζω) κρίσιμα σουτ στο τέλος και ο Μπατίστ ήταν ο γνωστός Μπατίστ.
Κρίμα που δε μετουσιώθηκε σε νίκη αλλά θυμηθήκαμε άλλη μια φορά ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο είθισται η Μπαρτσελόνα να παίζει με παίκτη παραπάνω στην έδρα της. :roll:
Το κοινό της εννοώ
Πάντως, κακά τα ψέματα, αν είχαμε εκμεταλλευτεί έστω τις μισές απ’τις χαμένες επιθέσεις τους στο τέλος, είχαμε πολύ μεγάλες πιθανότητες να’χαμε πάρει το παιχνίδι, που κρίθηκε όπως κρίθηκε, στον πόντο.
Περιμένω τουλάχιστον να δείξουν το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση (τουλάχιστον στην συντριπτική πλειοψηφία της διάρκειας του ματς, όπως σήμερα) και στον δεύτερο αγώνα. Έστω κι αν αποκλειστούμε, προσωπικά ως οπαδό του Παναθηναϊκού με ευχαριστεί να τους βλέπω να τιμάνε τα 5 αστέρια της φανέλας που φοράνε.
Όταν ο ΠΑΟ στους τελικούς της Α1 παίζει με παίκτες παραπάνω, δεν ενοχλείστε πάντως. 8)
Το είχα προβλέψει ότι ο ΠΑΟ θα χτύπαγε με λύσσα το ματς, το πρόβλημά του ήταν όμως ότι ενώ έπαιζε σε όλη τη διάρκεια για 11 με άριστα το 10, για λίγο που έπεσε στο 9,5 η Μπάρτσα του πήρε τον αέρα και έκανε 10-0 σερί.
Το άλλο του πρόβλημα είναι ότι πλέον παίζει και με το νόμο με 3 παίκτες (Διαμαντίδη, Μπατίστ, Νίκολας) και παίρνει ελάχιστα απ’ τους υπόλοιπους. Ολόκληρος Φώτσης, δεν πήρε ούτε μια προσπάθεια στα κρίσιμα, Τσαρτσαρής το ίδιο, Σάτο των 2,3 εκ το ίδιο.
Πολυ δύσκολα πλέον να γίνει σπάσιμο.
ΟΚ δεν θα πάω να ψάξω τι έγραφα τον Ιούνιο πότε ήταν μετά τον 3ο μας τελικό πέρυσι αν συμπεριλαμβάνεις και μένα αλλά δεν αρνήθηκα ότι είχαμε εύνοια.
Αν και σ’αυτό το παιχνίδι σάς είχε γίνει ΝΑ έξω απ’τη γραμμή του τριπόντου.
Και, δεδομένα, όπως και στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα σήμερα (χθες για σας), θα μπορούσατε να μας είχατε σκοτώσει πριν το 4ο δεκάλεπτο. Έτσι σήμερα και μεις μπορούσαμε να’χαμε πάρει αέρα ξέρω’γω 6 πόντων τα τελευταία 2-3 λεπτά. Όχι ότι ισοδυναμεί με σκότωμα που θα’ταν δεκάποντη διαφορά αλλά στην τελική το παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο οπότε όλα μετράγανε, ακόμα και οι 2 χαμένες βολές του Περπέρογλου. Τι να γίνει όμως …
Έλα μωρέ, χαβαλέ κάνουμε, αφού γράφεις μια χαρά στ’ αθλητικά γενικά.
Η μεγάλη αποτυχία του φετινού ΠΑΟ είναι ο Σάτο.
Εκτός κι αν κάνει το απίθανο παιχνίδι την Πέμπτη, οπότε I’ll rest my xase.
Θα το πω και αμαρτία ουκ έχω. Αν τελικά δεν περάσουμε εμείς (που είναι και το πιο πιθανό) μακάρι ο Ολυμπιακός να τους νικήσει μέσα στο γήπεδό τους και να τους κουφάνει. Μακράν η πιο αντιπαθητική ομάδα στο μπάσκετ και δεν είναι μόνο λόγω διαιτησίας. Είναι ο τρόπος που εκβιάζουν τις αποφάσεις και που γκρινιάζουν γενικά Όσα τρόπαια και να πάρουν θα παραμένουν μέσα τους μία ομάδα loser. Το ξέρουμε και το ξέρουν.
Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα…
Πολύ καλή εμφάνιση χθες, πονάει αυτό το -1 στα προημιτελικά.
Και με μισό πόντο παραμένει ήττα.
Περίμενα πολύ καλύτερη την Μπάρτσα, πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά συνήθως μετά από τέτοιες εμφανίσεις έρχεται η χαλάρωση.
ΠΑΟ μπορείς!
Τραγικός Σάτο.
Ξερό, γαμημένο μίσος.
Να σε έχουν παίξει οι διαιτητές full και να γκρινιάζεις κιόλας στην τελευταία φάση για το αντιαθλητικό.
Να παίρνεις (σωστό) φάουλ με το σώμα και να κουλουριάζεσαι στο παρκέ σαν πουτάνα για να εκμαιεύσεις κάτι παραπάνω.
Να μαρκάρεις ΠΡΩΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ PLAY τον Maric και να του κάνεις φάουλ στον αγκώνα…
Αυτό σημαίνει μπασκετική Μπαρτσελόνα. Μια αιώνια κομπλεξική ομάδα που δεν ξεπέρασε ποτέ τη φάπα στο Παρίσι το '96. Όσους παιχταράδες κι αν πάρουν, στο μυαλό τους μέσα νιώθουν από κάτω. Και καταφεύγουν στα καραγκιοζιλίκια, μια ζωή. Γαμώ την Καταλονία σας…πιο ρουφιάνοι κι από τη Ρεαλ γίνατε χθες.
Πεστα ρε πουστη μου!!! Οσο και να αντιπαθω τη Ρεαλ, το “αντιπαλο δεος” της, ειδικα στο μπασκετ, με κανει και ξερναω…
Ας μπουμε κομαντο αυριο, να τους κανουμε να χεστουνε στο φουλ. ΕΙδατε πως πανηγυρισαν στο τελος… Και στην Αθηνα ας καθαρισουμε εμεις!!!
Ο,τι κι αν γινει παντως, περηφανεια και σεβασμος για Ζοτς και Μητσαρα!
Εν τω μεταξυ, το χθεσινο κοουτσαρισμα απο το Ζοτς, ηταν ενα σεμιναριο προπονητικης, υπερανω καθε φαντασιας!!! Απο τα καλυτερα που εχω δει εγω. Να δουμε τι ετοιμαζει για τη συνεχεια ο Μεγαλος!
Οι Ισπανοί γράφουν στις εφημερίδες τους ότι η διαιτησία ευνόησε τον ΠΑΟ. Άμα λέω εγώ ότι στο μπάσκετ δε βγάζεις άκρη με τη διαιτησία…
Λες δηλαδή πως ο Ναβάρο , ο Μάικλ κλπ σκέφτονται τη φάπα στο Παρίσι?
Πράγματι…
Κρις, έχω σκαλώσει λίγο και δεν πολυπιάνω τί ακριβώς θες να πεις μαν.
“Απαντάω” στον μάντρεηκ με πρόσφατο παράδειγμα ότι οι εφημερίδες (κάθε απόχρωσης και χώρας) μπορούν να γράψουν τη όποια μαλακία τους, αλλά εάν έχεις μια άλφα τριβή με το άθλημα μια χαρά καταλαβαίνεις αν η διαιτησία ευνόησε κάποιον και πόσο.
Βασικά εγώ βρίσκω σημεία που συμφωνώ στα πόιντ και των δυο σας. Δηλαδή πιστεύω κι εγώ ότι στο μπάσκετ είναι πιο εύκολο να παρουσιάσεις “εικονική πραγματικότητα” σχετικά με τη διαιτησία, σε σύγκριση με το ποδόσφαιρο, αλλά βέβαια είναι σωστό κι αυτό που λες ότι στην τελική το μαύρο θα το κάνεις άσπρο ό,τι και να γίνει, αν αυτό θέλεις είναι να πουλήσεις φανατίλα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση τείνω να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου, και κυρίως επειδή μιλάμε για τους σεσημασμένους Ισπανούς που το 2007 μετά από κείνο τον ημιτελικό με την Εθνική Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ έγραφαν ότι “τους νικήσαμε παρ’ ότι είχαν με το μέρος τους τη διαιτησία”.
Δεν έχω κρύψει ότι δεν σκαμπάζω και τόσο από μπάσκετ. Ειδικά σε διαιτητικά θέματα. Αλλά σε ένα άθλημα που έχει τόσες επαφές ανάμεσα στους παίκτες και τόσα πολλά σφυρίγματα (και ακόμα περισσότερα μη σφυριγματα) είναι πολύ εύκολο για τον οποιοδήποτε να ερμηνεύσει την κάθε φάση και το κάθε στατιστικό με το δικό του τρόπο. (π.χ. τα τελευταία 70’’ οι Ισπανοί είχαν 10 βολές ενώ ο ΠΑΟ καμία. -Ναι αλλά στην τελευατία φάση δόθηκε αντιαθλητικό άρα η τελευταία επίθεση πήγε στον ΠΑΟ κτλ). Επίσης είναι πολύ εύκολο να βάλει δικές του παραμέτρους (“ναι ευνοηθήκαμε αλλά όταν είμασταν ήδη 10 πόντους μπροστά ενώ εσείς στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα” ή “μα εσείς παίζατε ζώνη και είναι λογικό να έχετε παραπάνω φάουλ”, κοκ)
Να το πω και αλλιώς. Μπορεί αν σκαμπάζεις, όπως λες, να καταλαβαίνεις η κάθε φάση αν ήταν ή δεν ήταν φάουλ (ή βήματα ή οτιδήποτε) αλλά, γενικά, αμφιβάλλω αν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα αν οι διαιτητές ήθελαν να ευνοήσουν κάποια ομάδα ή όχι.
βρωμιαριδες καταλανοι ο ολυμπιακος της ισπανιας εχετε καταντησει!!!παντως μαγκες ειμαι πολυ περηφανος για την τριφυλλαρα μας για αλλη μια φορα εχθες αυτη η ομαδα απεδειξε απο τι ειναι φτιαγμενη με εναν συγκλονιστικο διαμαντιδη στο τελος πηγε να το παρει μονος του το παιχνιδι δεν πειραζει μας το κλεψανε οι μπασταρδοι το ματσακι αλλα αν παιξουμε ετσι πιστευω οτι τους εχουμε αυριο!!!οεοεοε στην βαρκελωνη γαμα τους παναθηναικε!!!