Παναθηναϊκός

Επειδη μαλλον εχουμε ξεχασει ποιοι ειμαστε και μερικοι νομιζουν πως ηταν ΠΑΝΤΑ απο πανω, θελω να πω δυο-τρια πραγματακια:

Προσωπικα αρχισα να βλεπω μπαλα μαζι με τον πατερα μου το 1990. Τοτε ο ΠΑΟ ειχε κατακτησει το πρωταθλημα και το καλοκαιρι θυμαμαι πως βλεπαμε παρεα το Μουντιαλ της Ιταλιας οπου εγω ημουνα με την Αργεντινη και ο father με τη Βραζιλια! Τελικα εμεις φτασαμε τελικο!8)

Την επομενη χρονια ειδα τον ΠΑΟ να κατακτα το νταμπλ και την μεθεπομενη να φτανει στους 8 του Κυπελλου Πρωταθλητριων οπου ειναι και η πρωτη Ευρωπαϊκη διακριση που εζησα εγω…

Την επομενη τριετια ακολουθησε η κυριαρχια της ΑΕΚ του Μπαγεβιτς και του Μελισσανιδη (καλα μην βαρατε, οντως ειχατε πολυ καλη ομαδα τοτε). Ομως και σ’εκεινα τα χρονια ο ΠΑΟ πηρε ενα κυπελλο Ελλαδος το 1993 κερδιζοντας 1-0 τον ΟΣΦΠ στον τελικο.

Η επομενη σεζον, 1994-95 ηταν η πρωτη που αρχισα να πηγαινω γηπεδο. Ναι, τοτε που ειχαμε παρει το νταμπλ για πλακα τερματιζοντας 16 βαθμους μπροστα απο τον δευτερο… ΟΦΗ (καλα, μπορει να ηταν και ο γαυρος, το μονο που θυμαμαι ηταν οτι μαχονταν μεχρι τελους για τη δευτερη θεση που εβγαζε στο… ΟΥΕΦΑ). Ειχα παει σχεδον στα μισα εντος εδρας παιχνιδια τοτε…

Η επομενη χρονια, 1995-96, σημαδευτηκε απο την πορεια μεχρι τους 4 του Champion League και ενα ακομα πρωταθλημα με το διπλο μεσα στο Καραϊσκακι. Τοτε ειχα παει σχεδον σε ολα τα εντος εδρας για το πρωταθλημα και σε ολα τα ευρωπαϊκα εκτος απο το τελευταιο με τον Αγιαξ που ειχε παρει εισιτηριο ο καθε κατεστρεμμενος που δεν ειχε ξαναπατησει γηπεδο και εμεινα εγω απ’εξω…

Αυτη η γεματη πενταετια ηταν η πρωτη μου επαφη με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ετσι γνωρισα εγω την ομαδα. Πρωτη και Περηφανη. Και να θυμισω πως ολα αυτα τα χρονια ο γαυρος δεν υπηρχε ΠΟΥΘΕΝΑ.

Οσοι εχετε συμβιβαστει με τη σημερινη κατασταση καντε απλα μιια συγκριση. Οσοι δεν γνωρισατε ποτε καλυτερες μερες λογω της χουντας που κατατρωει την ομαδα μας καντε απλα μια αναδρομη στο παρελθον να μαθετε πραγματικα ποια ομαδα υποστηριζετε και ισως αναθεωρησετε…

Προσωπικα εχοντας ζησει πολυ μεγαλες στιγμες με αυτη την ομαδα δεν μπορω να ανεχτω αλλο αυτην την κατασταση. Δεν γινεται να υπαχρουν μεσα στην ομαδα τυποι σαν τους Γκοντζο και Αθανασοπουλο και εμεις να μενουμε αμετοχοι. Δεν γινεται να παιζει ο ΠΑΟ σε γηπεδο 16000 θεσεων και να μην μπορει να το γεμισει επειδη ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ καποιοι. Αληθεια, ολοι εσεις οι “Παναθηναικοι” που αντιδρατε στην ιδεα του συλλαλητηριου και το χλευαζετε σας αρεσει η εικονα της Λεωφορου σημερα? Εχετε καμια ιδεα τι πραγματικα ηταν η Λεωφορος και τη δυναμη εδινε στον ΠΑΟ? Ακομα και η μεγαλη Γιουβεντους οταν ειχε ερθει να παιξει εδω το 1980 (τοτε που αλλοι δεν ηξεραν οχι που πεφτει η Ευρωπη αλλα ουτε η Αλβανια…) ειχε λυγισει με 4-2. Ναι, δεν φυσαγε!!!

Προσωπικα θα ηθελα μια Λεωφορος με ΟΛΟΥΣ τους Παναθηναικους μεσα, Οργανωμενος και Ανοργανωτους, Πλουσιους και Φτωχους, Αριστερους και Δεξιους, Μπλε και Πορτοκαλι. Και τοτε οχι μονο η Λεωφορος αλλα ουτε το καινουριο γηπεδο του Βοτανικου (αν φτιαχτει ποτε) δεν θα μας χωραγε. Μα που φτασαμε ρε αδερφια, να γινεται τετοια διακριση για το ποιοι θα πανε στο γηπεδο και ποιοι ειναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ? Γιατι, ειναι λιγοτερο Παναθηναικοι αυτοι? Ή μηπως τωρα που φυγανε οι οργανωμενοι η Λεωφορος εγινε εδρα? Για πειτε μου…

Ναι εγω θα παω στο συλλαλητηριο και ας με κανει ασοβαρο αυτο. Οπως πηγα και σε πορειες αντιπολεμικες, σε πορειες για μια καλυτερη εκπαιδευση, για τα εργασιακα και ατομικα δικαιωματα. Και τοτε γραφικους, αλητες, κουμμουνια και αναρχικους μας λεγανε… Μηπως τα ξεχασατε?
Θα παω για να στηριξω κατι που αγαπαω και που με ποναει. Γιατι αν δεν αλλαξουμε εμεις τα πραγματα κανεις δεν θα το κανει για εμας. Ουτε εγω καραγουσταρω με το "οπαδικο"¨συλλαλητηριο αλλα για πειτε μου αλλον τροπο. ΥΠΟΜΟΝΗ? Κανουμε εδω και 11 χρονια. Τι κερδισαμε? Την ασελγεια εις βαρος του Παναθηναϊκου απο ανιδεους…

Οσοι λετε οτι οι σοβαροι οπαδοι δεν βγαινουν στους δρομους για την ομαδα τους πολυ θα ηθελα να ξερω ποτε βγηκατε ΕΣΕΙΣ στους δρομους για τελευταια φορα και για ποιον λογο… Ή μηπως οταν βομβαρδιζαν ορφανοτροφεια στη Σερβια ησασταν για καφε στο Θησειο? Γιατι εγω ημουνα στους δρομους και ετρωγα δακρυγονα για να διαφυλαχθει “η ταξη και η ασφαλεια της πολιτειας σας”…

Μην χλευαζεται λοιπον τους οπαδους και μην μαζοποιειται ετσι ευκολα τους ανθρωπους ως αβουλα και ασοβαρα οντα. Ειστε τοσο σιγουροι πως οσοι κατεβουν αυριο στην Αθηνα θα ειναι οργανωμενοι? Εγω προσωπικα δεν ειμαι, ποτε δεν ημουνα και ξερω αμετρητους αλλους που δεν ειναι… Μαλλον παμε να κανουμε παρεα στους μη-σοβαρους ε? Να σας φερουμε τιποτα?

Δεν παει κανεις να υποστηριξει κανεναν Βγενοπουλο, προσωπικα ποτε δεν θα διαδηλωνα για να υποστηριξω εναν επιχειρηματια, ελεος δηλαδη!! Μαλλον δεν τα εχετε καταλαβει καλα. Το συλλαλητηριο δεν γινεται υπερ του Βγενοπουλου αλλα κατα του Τζιγγερ, δηλαδη ΚΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. Αν για σας τα δυο αυτα ειναι ταυτοσημα δεν ειναι δικο μου προβλημα…
Το μονο που φοβαμαι για αυριο ειναι προβοκατσιες. Απο αυτους που θα χαλαστουν απ’ολα αυτα αλλα και απο τους φιλους μας τους μπατσους που οπου γαμος και χαρα…

No Compromise. Not Then. Not Now. Not Ever…
Που λενε και οι Primordial. To απογευμα για τον Παναθηναϊκο μας αδερφια και το βραδυ στο υπερτατο live!! CU all there!:metal:

E, ρε Θαναση προφανως καπου το χανεις.

Τι παει να πει το συλλαλητηριο γινεται εναντιον ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ? Μηπως εχει και αιτημα να περασει ο ΠΑΟ στα χερια του λαου? Παμε στοιχημα οτι το 90% αυτων που θα κατεβουν αυριο ειναι υπερ της αναμειξης Βγενοπουλου/Γιαννακοπουλαιων?

Οσον αφορα το ποτε κατεβηκαμε τελευταια φορα στο δρομο εμεις που θεωρουμε ασοβαρους οσους κατεβουν, προσωπικα μιλωντας, κατεβηκα στην τελευταια πορεια για το Ασφαλιστικο. Και δοξα τοις Primordial, εχω κατεβει σε αμετρητες πορειες μεχρι τωρα. Ποτε ομως δεν θα το εκανα για μια Ανωνυμη Εταιρεια, γιατι μπορει να ειστε εναντιον του Τζιγγερ, αλλα οχι και υπερ του να γινει ερασιτεχνικη ομαδα ο ΠΑΟ φανταζομαι. Να συμμετεχει στη Σουπερ Λιγκα και στο Champions League θελουν οι οπαδοι του. Αλλιως αυριο κατεβειτε και με πανο “Οχι στο γηπεδο του Βοτανικου - Να δοθει στον λαο για παρκο αναψυχης και ελευθερη αθληση”.

Αν θες τη γνωμη μου, δεν ειναι και τοσο λαθος οτι ο Τζιγγερ δεν θελει τους οργανωμενους στο γηπεδο. Μιλαμε γι αυτους που πηγαν για πολεμο στη Λαυριου και σε τοσα αλλα μερη. Λαθος του Τζιγγερ ειναι φυσικα οτι θελει “χειροκροτητες”. Λαθος του Τζιγγερ ειναι οτι αντιμετωπιζει προπονητες και παικτες σαν υπαλληλους. Λαθος ειναι που αλλαζει καθε χρονο τη μιση ομαδα. Αμφιβαλλω ομως παρα πολυ οτι οσοι κατεβουν αυριο εχουν την ιδια αποψη.

Επισης ανεφερες καποιες επιτυχιες του ΠΑΟ στην αρχη του ποστ. Αυτες επι ιδιοκτησιακου καθεστωτος Βαρδινογιαννηδων δεν εγιναν?

Πάντως μακάρι να έδιωχνε και ο Ολυμπιακός τους οργανωμένους από το γήπεδο… Αλλά που τέτοια τύχη. Τους θέλουμε για να στέλνουμε στον τελικό του μπάσκετ, άσχετους με το άθλημα να κάνουν φασαρία :frowning:

Ποιος Παναθηναικος αντιδρα στην ιδεα του συλλαλητηριου?Τους μονους που βλεπω εγω να εχουν λυσσαξει ειναι ο ντινος,η κατια και οι γαβροι.:lol:

Ειναι μεγαλος ο πανικος και η πικρα για αυριο.Ξερεις τι ειναι να διατρεβλωνεις την πραγματικοτητα,να ρουφιανευεις και να λες απιστευτα ψεματα για τον κοσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ τοσα χρονια και ολα αυτα να καταρρεουν αυριο μεσα λιγες ωρες?Να λες ας πουμε οτι ο κοσμος του παναθηναικου γουσταρει τον βαρδινογιαννη,ειναι καναπεδακιας και δεν πολεμαει να αλλαξει κατι?Ξερεις τι ειναι να κανεις αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?Να μας εχουν πρηξει με τον “υπεροχο και πυρηνο λαο που δεν λυγα ποτε” και ειναι “λεβεντες”,αλλα στην πραγματικοτητα να ειναι πολλοι απ’αυτους βολεμενοι απο τον κοκκαλη?Λογικο ειναι απο κει και περα το μονο που μπορει να σε νοιαξει και να αντιδρασεις ειναι το ασφαλιστικο(οπως ειπε κι ενα παιδι παραπανω) η για μια αυξηση στον μισθο(αν και ακουω οτι η ιντρακομ εχει καλο μεροκαματο).Τελος παντων,ολα θα τα δουμε ΑΠΟ αυριο που ειναι η αρχη του τελους.Συνιστω,και παλι,ψυχραιμια.

ΥΓ.Οι συγκρισεις πλεον για οπαδους και για κοσμο γενικοτερα θα ειναι αστειες…

@Chrisp:
Το ξερω οτι εσυ συμμετεχεις ενεργα και με διαφορους τροπους σε θεματα που αφορουν ολους μας, δεν πηγαινε για σενα.

Ναι, οι επιτυχιες που αναφερω επι εποχης βαρδινογιαννηδων επιτευχθησαν. Μονο που η λογικη και η νοοτροπια της διοικησης του ΠΑΟ εχει αλλαξει κατα πολυ προς το χειροτερο απο τοτε… Δεν νομιζω να πιστευει κανεις πως με τον ιδιο τροπο διοικουσε ο Γιωργος Βαρδινογιαννης (καλα το ξερω πως και αυτος ανεπιθυμητος ηταν) και με την ιδιο διοικουν τωρα ο Γκοντζος με τον Αθανασοπουλο… Αυτοι ολοι εχουν ποτισει την ομαδα με σαπιλα και μιζερια και ο μονος τροπος για να επανελθει ειναι να εξαφανιστουν δια παντως. Τοτε μπορουσα να παρω εισιτηριο σε απιστευτα καλες τιμες απο αποιαδηποτε μπουτικ του ΠΑΟ. Τωρα πρεπει να ειμαι μελος στην γαμωΤικετ Κλαμπ για να δωσω 20 ευρω να δω ΠΑΟ-Βεροια στη Λεωφορο και αν θελω φθηνοτερο να γραφτω στην ΠΑΛΕΦΙΠ ή στη “γνησια Θ.13-1966-1987-1939-γαμω το σπιτι σας”…

Και ναι, μπορει η ΠΑΕ ΠΑΟ να ειναι Ανωνυμη Εταιρια αλλα ο ΠΑΟ δεν ειναι. Και εγω δεν υποστηριζω την ΠΑΕ αλλα τον ΠΑΟ. Εννοειται πως δεν γινεται να “παραχωρηθει ο ΠΑΟ στο λαο του” αλλα δεν καταλαβα γιατι να ειμαι αντιθετος σε μια διοικηση πχ των Γιαννακοπουλεων? Οι ανθρωποι εχουν δειξει πως πραγματικα τη γουσταρουν την ομαδα και δινουν σε αυτη πολυ περισσοτερα απο αυτα που κερδιζουν (πχ το φετινο μπασκετ). Σε αντιθεση με αλλους που εχουν οδηγησει τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ σε ατελειωτη παρακμη αποσκοπωντας μονο και μονο στη δικη τους προβολη και στο γλοιωδες κολακευμα του “αφεντικου” τους…

Τωρα, οσον αφορα αυτο με το γηπεδο, εδω πιστευω υπαρχει τεραστια υποκρισια. Οταν το ΠΑΣΟΚ περασε το δημοψηφισμα για να παραχωρηθει το κρατικο (αρα του λαου…) σταδιο Καραϊσκακη στην Ποδοσφαιρικη Ανωνυμη Εταιρια ΟΣΦΠ, ειχε υπερψηφιστει οχι μονο απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλα και απο ΣΥΝ και ΚΚΕ για το καλο του ελληνικου αθλητισμου και την ευρυτερη αναπτυξη της περιοχης του Πειραια. Τοτε οι “ευαισθητοποιημενοι” σε τετοια θεματα βουλευτες του ΣΥΝ και του ΚΚΕ οχι μονο δεν ειχαν αντιδρασει που ενα κρατικο εργο “χαριζοταν” σε Α.Ε. αλλα χειροκροτουσαν μαλιστα ορθιοι μαζι με τους συναδελφους τους την ομοφωνη αποφαση της Βουλης…
Τωρα, καμποσα χρονια μετα, οταν ερχεται η ωρα για αντιστοιχη αποφαση υπερ του ΠΑΟ, οι ευσεβεις βουλευτες των δυο κομματων της αριστερας ξαφνικα θυμηθηκαν τα δικαιωματα των πολιτων και το θεαρεστο εργο τους να προστατευουν αυτους απο τις “κακες” Ανωνυμες Εταιριες. Και εγω ειμαι υπερ των Ελευθερων Δημοσιων Χωρων Αθλησης και Αναψυχης αλλα ποτε το θυμηθηκαν οτι κατι τετοιο “πρεπει” να γινει στον Βοτανικο? Οταν ηθελε να κανει ο ΠΑΟ γηπεδο εκει? Και στην τελικη, αν παραχωρηθει ως ανταλλαγμα η εκταση που χρησιμοποιειται τωρα ως γηπεδο στην Αλεξανδρας και γινει ελευθερος δημοσιος χωρος που ακριβως ειναι το προβλημα?
Τοτε γιατι οταν ζηταγε ο ΠΑΟ να φτιαξει καινουριο γηπεδο στη θεση του παλιου (οπου ειχαν ηδη παρουσιαστει μελετες) ή στο Γουδι υπηρχε και εκει αντιδραση? Για να διατηρηθει το πρασινο στο Γουδι? Ποιο, αυτο που καψανε περσυ στον Υμηττο για να κανουν οικοπεδα? Ή για να φτιαξουν οι αξιωματουχοι των Ενοπλων Δυναμεων επιπλεον βιλες εκει περα και το γηπεδο του ΠΑΟ θα αποτελουσε εμποδιο? Τελικα ξερουμε τι θελουμε? Αν δεν γινει το γηπεδο στο Βοτανικο θα μετατραπει τελικα η εκταση σε ελευθερο χωρο πρασινου ή θα παραμεινει στην αθλια κατασταση που εχει τωρα? Αληθεια, ξερεις ποσες αντιστοιχες εκτασεις υπαρχουν σε ολη την Αθηνα και δεν αξιοποιουνται?Αλλα ξεχασα, εκει δεν θελει να φτιαξει γηπεδο ο ΠΑΟ…

Θαναση στα εσωτερικα της ομαδας σου δεν θα μπω, προφανως τα ξερεις καλυτερα.

Οσον αφορα στο γηπεδο, αφενος απ οσο ξερω ΣΥΝ και ΚΚΕ ηταν αντιθετοι ΚΑΙ στο Καραϊσκακη (και πολυ σωστα) μονο που τοτε -ειδικα ο ΣΥΡΙΖΑ- δεν ειχαν αναλογη δυναμη και απηχηση. Δεν θελησα ομως ετσι κι αλλιως να σχολιασω την αποφαση της πολιτειας, αλλα το οτι το συλλαλητηριο ειναι μια αντιδραση σε εναν επιχειρηματια. Και ειπα πολυ λογικα οτι αν αντιτιθεστε στον επιχειρηματια πρεπει να αντιτιθεστε και στο να χαριστει γηπεδο σε ανωνυμη εταιρεια.

Οι Γιαννακοπουλοι που λες μπορει να αγαπανε τον ΠΑΟ αλλα γλειφουν κι αυτοι μια χαρα τους οργανωμενους. Βλεπε, παρουσια τους στην κηδεια Φιλοπουλου.

Ο,τι και να λεγεται, κατ’ εμε το αυριανο συλλαλητηριο ειναι κατευθυνομενο απο την ΠΕΚ (και φαινεται και απο τα πρωτοσελιδα της Πρασινης αυτο) και ειναι κριμα οι ανεξαρτητοι οπαδοι σαν εσενα να γινονται παιχνιδι στις κοντρες επιχειρηματιων.

@ King Diamond 12+1

Αγορι μου εσυ πηγαινε αυριο και νιωσε υπερηφανεια οτι εισαι ο καλυτερος οπαδος του πλανητη. Προφανως το αν παιζει μπαλα ο Τζιολης ειναι πιο σημαντικο απο το ασφαλιστικο…

Αγαπητέ Θανάση,δε μ’αρέσει να μην απευθύνεσαι ευθέως σε μένα,δεν νομίζω ότι δεν έχουμε τέτοια οικειότητα:)

Δεν είμαι υπέρ κανενός Τζίγγερ και κανενός Γιαννακόπουλου.Αγαπώ (σαν κάτι εντελώς δευτερεύον στη ζωή μου) τον Παναθηναϊκό,τη φανέλα,τους παίκτες,τον προπονητή κι αυτούς αν τους θεωρώ άξιους και σοβαρούς.
Οι αγαπητοί οργανωμένοι είναι αυτοί που το 99 στο μπάσκετ στο ματς με τον Σπόρτινγκ,μετά το αποκλεισμό απ’την ευρωλίγκα,γιούχαραν την ομάδα.Την ομάδα του πρωταθλήματος μέσα στο ΣΕΦ.
Ήταν αυτοί που είχαν πάει στη Λαυρίου τότε,αν όχι για να σκοτώσουν,σίγουρα όχι για περίπατο.
Αυτοί που γίνονται στρατός για διάφορους λόγους.Από εμπόριο ναρκωτικών μέχρι απλή βλακεία και έλλειψη προσωπικότητας και προσωπικής ζωής.
Ο Βγενόπουλος είναι επικίνδυνος,ο Τζίγγερ απλά βλάκας.Δεν επιλέγω κανέναν,δε με νοιάζει ποιος θα είναι.Σ’αυτόν τον χώρο που κυριαρχεί η βρώμα και το μαύρο χρήμα,απλά παρακολουθώ τα ματσάκια μου τα σαββατοκύριακα.Τσαντίζομαι,στεναχωριέμαι,χαίρομαι.
Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να βγω στους δρόμους (όπως οι πορείες για την παιδεία και το εκπαιδευτικό σύστημα).
Μην παίζετε το παιχνίδι τους.
Αλήθεια,όλα αυτά τα φλαηερς,αφίσες κλπ για το συλλαλητήριο ποιος τα χρηματοδοτεί?:-k
Όχι ο λαός του Παναθηναϊκού πάντως…

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

το συλαλλητήριο σας, θα το βάλει ο Μένιος στο βιβλίο του με τις πορείες της ομάδας? :stuck_out_tongue:

Θα συμφωνήσω κυρίως με rudolf. Στο συλαλλητήριο πάτε για να φύγει ο Τζίγγερ, αλλά ακόμα και αν δεν το παραδέχεστε, την ΠΕΚ και το Γιαννακόπουλο στηρίζεται ουσιαστικά και τους δίνετε δύναμη. Θα μίλαγα τώρα, αλλά εδώ μέχρι και το Τσίπρα κυνηγά δικαστικώς ο Βγενόπουλος. Τι να πω εγώ ο καημένος?

Και γιατι συμφωνεις με τον rudolf μονο? E?
Ολο κοντρα να μου πηγαινει αυτο το παιδι…

γιατί εσύ και εγώ είμαστε οι οχτροί. Δε μετράει η άποψη μας :stuck_out_tongue:

χαχαχαχαχα

μαζέψατε λένε 20,000 κόσμο στην πορεία που κατέληγε στο γήπεδο και δε μπήκε κανένας μέσα ρε σεις να δει έστω το ματς? Άδεια ήταν η Λεωφορός στη τηλεόραση :lol:

βασικα ηταν 25 χιλιαδες…

δλδ πραγματικα σε παρεξενεψε που ηταν μονο 3 χιλιαδες μεσα??? νομιζεις οτι υπαρχουν πολλοι που θελουν να πετανε τα λεφτα τους ???

εδώ πέταξαν το απόγευμα της Κυριακής τους :stuck_out_tongue:

στα αθλητικα των ειδησεων της νετ ειπαν πως ηταν 10,000 κοσμος και διαμαρτυρονταν για την κακη ΦΕΤΙΝΗ πορεια της ομαδας…ελεος με τους ξεφτυλισμενους… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

αν πω τώρα ότι η ομάδα έχει μέλλον,φτιάχνεται και ότι είναι 4 βαθμούς απ’την κορυφή θα αρχίσουν τα “10 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα” (αυτό θυμίζει τα 20 χρόνια “χούντας ΠΑΣΟΚ”) που είναι πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό κλπ…
αν φύγει ο Τζίγγερ,έρχεται ο Βγενόπουλος.
μπρος γκρεμός και πίσω…χαράδρα

Ο ΠΑΟ σημερα επαιξε πολυ καλα by the way.

Πως να μην παίξει καλά αφού αυτός ο κολλημένος ο Πορτογάλος έπαιξε επιτέλους με ρόμβο;

καλά ρε σεις! Φτύνατε τον Πεσέιρο πάνω από τον πάγκο και του βρίζατε το σόι? Ούτε σε 10 χρόνια δεν παίρνετε τίτλο…

αν κανανε ετσι ειναι μαλακες
ειπαμε να τον ξυπνησουν λιγο αλλα μεχρι ενα οριο…

ελπιζω στα πλει οφφ να παιξουμε με ρομβο…:stuck_out_tongue: