θα εφαρμόσουν και το πυθαγόρειο θεώρημα???
δεν ενθουσιαστηκα σιγα…μαρεσε που παιξαμε χωρις 2 αμυντικα χαφ , τιποτε αλλο
το καλυτερο παιχνιδι το καναμεμε τον ΟΣΦΠ στο Καραισκακη για το πρωταθλημα
μπα δυσκολο θα ναι
οπως ολα δειχνουν ο Πεσειρο τελειωνει
πληρωνει τις ηλιθιες επιλογες του σε πολλα παιχνιδια της χρονιας (εκεινο με τον Σιμαο στο 80’ με τον Ηρακλη στην Λεωφορο θα μεινει αξεχαστο)
οσο για το συλλαλητηριο δεν μαρεσε καθολου οι δηλωσεις των παλαιμαχων , πχ ο Λουκανιδης χαρακτηρισε το Βγενοπουλο ως λαικο ανθρωπο.…ελεος
γενικα σαν να ταν υπερ του Βγενοπουλου θεωρησαν το συλλαλητηριο
Tελικα χθες μαζευτηκατε 8.000 που λεει η Derby η 30.000 που λεει η Πρασινη?
Μου προξενει μεγαλη εντυπωση αυτο. :-k
Οσο για τον κοσμο, (8 + 30)/2 = 19, αρα καπου τοσοι ειναι αυτοι που πηγαν.
βασικα μην εμπιστευεσαι καμια απο τις δυο…ειδικα την ντερμπυ που δεν ειπε καν το λογο που διαμαρτυρηθηκαν… ο κοσμος ηταν γυρω στους 20 με 25 χιλιαδες…
κρισπ πρωτα θελουμε να φυγει ο τζιγγερ και μετα υποστηριζουμε γιαννακο/βγενο
τζιγγερ ΠΟΥΛΑ
Σε ποιον?
σε καποιον που να ξερει λιγο μπαλα και να μην φερνει μεταφραστες για τεχνικους διευθυντες ( μην πει κανεις για μουρινιο ) και ξοφλημενους προπονητες απο την αφρικη…
[SIZE=“7”][FONT=“Arial Black”][CENTER]ΕΙΜΑΙ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΩ [/CENTER][/FONT][/SIZE]
Λοιπόν για να μπαίνουν ορισμένα πράγματα σε κάποια σειρά. Ο κόσμος ήταν τουλάχιστον 30.000. Ένα κόσμο που δεν τον σεβάστηκε ποτέ κανείς. Το συλλαλητήριο ήταν αντί-Βαρδηνογιαννικό και όχι Βγαινοπουλικό, εξάλλου εκτός απ’ τα συνθήματα κατά τις οικογένειας ακούστηκε και το κλασσικό “ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ”, κι όχι κάποιο υπέρ της ΠΕΚ ή Βγαινόπουλου. Ο κόσμος έκανε γνωστή την αντίθεσή του με τους Βαρδηνογιάννηδες, ΑΥΤΟΙ θέλουμε να ΦΥΓΟΥΝ, όποιος έρθει και πραγματικά θέλει να βοηθήσει ευπρόσδεκτος και όπως θέλει να λέγεται. Αφού έγινε η αρχή με την Οικογένεια ο οποισδήποτε μελλοντικός πρόεδρος θα είναι πλέον με την πρώτη μαλακία υπόλογος στο ΛΑΟ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, δεν γλείφουμε κανένα, δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ! ΟΥΣΤ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
ΤΡΑΓΙΚΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΟ…
να ρωτήσω κάτι?
γιατί να μη θέλει ο τζίγγερ ενδεχόμενη συνεργασία με παλαίμαχους,άλλους εκφραστές παναθηναϊκών καρδιών κλπ?
λεφτά δε θα βάλει στην τσέπη του?
ισως θεωρει προσωπικο στοιχημα να βαλει την ομαδα στην κορυφη και απο εγωισμο και μονο δεν θελει να συνεργαστει
καθε χρονο η επιλογη προπονητη και οχι μονο ειναι προσωπικο στοιχημα του και παντοτε τα αποτελεσματα ειναι ιδια
αυτά νομίζω είναι εφευρέσεις δημοσιογράφων.
την τσέπη του θέλει να κοιτάξει.η βλακεία του νομίζω είναι αυτή που τον εμποδίζει να πετύχει.
όταν δίνει του κόσμου τα λεφτά για Φλάβιο και Μπίσκαν,τότε προφανώς έχει δίπλα του λαμόγια.αυτός τα λεφτά τα έδωσε και τα έχασε.
κανείς επιχειρηματίας δεν έχει καλή σχέση με τη ζημία.
οκ,πουλάει.πού??
στους γιαννακοπουλαίους.αυτοί τι δουλειά έχουν στο ίδιο τραπέζι με το Βγενόπουλο?τι δουλειά είχαν στην κηδεία του Φιλόπουλου?
μην αγιοποιείτε κανέναν επιχειρηματία.
απολαύστε τα ματσάκια,στεναχωρηθείτε,τσαντιστείτε.
μην τρώτε το παραμύθι και το κουτόχορτο,μιλάμε για μπάλα!!!
700 ευρώ θα παίρνετε μισθό,σύνταξη μετά το θάνατο,και κάθε γυναίκα θα σας πληγώνει,όποιος και να πάρει την ΠΑΕ:lol: :lol:
αράχτε και βγείτε στους δρόμους να φωνάξετε τίποτα άλλο και όχι "πούλα φύγε"8)
Φίλοι Παναθηναϊκοί, για πείτε. Τον θέλετε τον Ντούσαν στην ομάδα;
εννοειται…βλακες ειμαστε ??? ντουσαν θεος…θα ξαναγινουμε ομαδα και με 5-6 παιχτες θα παρουμε παλι πρωταθλημα και θα επιστρεψουμε δυναμικα στα μεγαλα σαλονια…θα ξαναγινουμε το φοβητρο ολων των ομαδων…θα αλωνουμε ξανα εδρες μεγαλων ευρωπαικων συλλογων κτλ.
ας κανει μια καλη κινηση επιτελους…κατι που βασικα επρεπε να χει κανει πριν φερει τον σουπερ-μπακε…και φυσικα αφου πρωτα διωξει τον βελιτς και τον πεσειρο…
Εισαι σιγουρος οτι με Μπαγεβιτς θα αλωνεις εδρες ευρωπαικων συλλογων?:-k
ειναι ο πιο πετυχημενος τεχνικος και αν ερθει ισως δουμε χαρες
εγω ομως δεν πολυγουσταρω να ερθει και δεν υπαρχουν ιδιατερα σοβαροι λογοι , απλα καθαρο κομπλεξ
1)εχει δουλεψει σε ΟΣΦΠ και ΑΕΚ
2)ειναι μια χαρα στον Αρη , θελω μια ομαδα απο την Θεσσαλονικη να προοδευσει και ας μην την συμπαθω αυτη την ομαδα
3)θελω προπονητη μεσα απο τον συλλογο
ναι…θα βρουμε την ταυτοτητα μας…
8O 8O 8O 8O 8O
ουτε στην πορεια για τοπολυτεχνειο δεν ειχε τοσους…
αυτο μαλλον ειναι κακο…:-k
δεν τον συμπαθώ τον Μπάγεβιτς,αλλά δε συνηθίζω να αποδοκιμάζω μέλη του Παναθηναϊκού,ούτε να χαρακτηρίζεται η διάθεση μου απέναντι στην ομάδα από 2-3 πρόσωπα.