Εύκολο. Να δεις τον ημιτελικό ακούγοντας το νέο Pentagram, με τη μαλαπέρδα έξω :!:
fixed!!
ρε τι έγινε.
Σόρρυ Ζέλικο, ειλικρινά. Είχα πει ότι είχες δικαίωμα να χάσεις κι εσύ ένα στοίχημα, όπως ήταν ο φετινό ΠΑΟ…
Θέλουμε το 6ο, γιατί το αξίζουν κι αυτοί οι παίκτες.
Δεν φτάνει μόνο η χαρά της νίκης και πρόκρισης στο final four!
Το ακόμα καλύτερο είναι να αποκλείεις το ροζουλί σίχαμα και να περιμένεις μετά να το σηκώσεις μέσα στο σπίτι του!
:bye:
Εντωμεταξύ είδαν καλά τα μάτια μου?? Σχετικά νωρίς στο παιχνίδι ο Ναβάρο έκανε βουτιά σε σπρώξιμο διαιτητή??
είναι θεός ο πούστης :lol::lol: έχει καταντήσει τόσο αντιπαθητικός που αν ποτέ τον συναντήσω θα τον χαστουκίσω
τα μπράβο είναι λίγα μπροστά σε αυτή την επικη πρόκριση .
μόνο
[SIZE=“3”][B]ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ[/B][/SIZE]
Δεν υπάρχουν λόγια. Από αύριο το πρωί αρχίζει και η αναζήτηση εξεύρεσης εισητηρίων…
Έλα ρε, ο ημιτελικός δε φτάνει για δισκογραφία Pentagram! Εκτός κι αν πιστεύεις ότι θα πάει σε κάμποσες παρατάσεις ξέρω γω. Srsly? =Ρ
Το σωστό φιξάρισμα θα ήταν να πεις ότι σε όλη τη διάρκεια του Final Four θα ακούς Pentagram και μ’ αυτή την ηχητική υπόκρουση θα απολαύσεις το 6ο!
Μα τη Μπαναγία, είχα γράψει προχτές το βράδυ να χειροκροτήσουμε τη Μπαρτσελόνα μετά την πρόκριση γιατί είχα θαυμάσει την πεισματική της άρνηση να προσκυνήσει στο προηγούμενο ματς, αλλά τώρα που τελείωσε το παραμύθι ΑΡΧΙΔΙΑ, άλλαξα γνώμη, ποιός τους γαμεί! Άρχισαν με όλες τις προϋποθέσεις υπέρ τους (Νίκολας έξω, Διαμαντίδης φορτωμένος με φάουλ επίσης έξω) αλλά και πάλι πήραν τις αρχιδάρες μας. Έκλασαν μέντες κανονικά, ουσιαστικά το είχαν χάσει από τις αρχές του 3ου δεκαλέπτου. Και αν κάποιοι δικοί μας δεν την φοβούνταν, η διαφορά θα πλησίαζε στους 20.
Άντε γειά μουνάκι Ναβάρο με την πουστροπαρέα σου!
α, και καλή επίτυχια στη Ρεαλ .
Φανταστείτε την Βαρκελώνη γεμάτη παναθηναικούς και μαδριλένους .
ονείρωξη.
[B]gate 13 + o.v. = brothers[/B]
Διαχωρίζω σαφώς τη θέση μου από το παραπάνω ποστ.
Σκατά στη Ρεάλ, μακάρι να την πετύχουμε στον τελικό και να την κάνουμε με τα κρεμμυδάκια.
σωστοςςςςς!!!θα θυμιζει εποχες σαραγοσα μονο που θα λειπει ο γαυρος απο το παρτυ!!!
…
quoted for truth.
συν του επειδή θα είναι ευκολότερος αντίπαλος από τη μακάμπι.
πήρε το μάτι μου και έναν με μπλούζα ΖΙΝΤΑΝ:!:
Αντιθέτως εγω συμφωνώ με σένα.
Αυτό είναι το καλό σενάριο .
Εμείς με τη Σιένα και το άλλο Μακάμπι-Ρεαλ (πετάνε έξω τη Μακάμπι)
και στον τελικό ΠΑΟ - Ρεαλ .
κλάιν μάιν Ρεάλ, Μπαρστελόνες, Μακάμπι και Σιένες.
Υπάρχει μόνο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
καλα περιμενετε να περασει τη βαλενθια η ρεαλ πρωτα, που ειναι δυσκολο
και ακομα και να την περασει, η μακαμπι ακομα και χωρις περκινς την εχει
εμας με την μακαμπι βλεπω για τελικο μαγκες οπως και οι περισσοτεροι πιστευω!!!
MY PRIDE AND JOY…
Δύο πράγματα μόνο για το Final Four.
α) Μια ομάδα που έχει 5/6 τελικούς δύσκολα θα χάσει ΑΥΤΟ το F4 και
β) Φέρτε μας τη Μακάμπι, γιατί δεν έχω ξεχάσει τον D’Orizon και το ξεφτιλίκι του 2001…payback’s a fucking bitch ρε μουνιά