Παναθηναϊκός

Σωστος ο αποπανω!!!

Δεν υπηρχε το σημερινο… Ειχα εκστασιαστει, δεν ειδα καθολου μπασκετ, αλλα ΧΕΣΤΗΚΑ!!!

Βουντου βουντου, βουντου βουντου και πρασινη μαγεια. Το κυπελο θα φερουμε απο την Ισπανια!!!

ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Αυτο που ζησαμε σημερα, αλλα και γενικα που ζουμε τα τελευταια χρονια απο αυτη την ομαδα ειναι κατι το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

Εντάξει άξιος και πάλι.

Άσχετο αλλά επειδή δεν έχω όρεξη τώρα να κάνω σοβαρά μπασκετικά,όπως πάντα άλλωστε8),σχόλια επί του ματς,σκεφτόμουν το ότι απέκλεισε Μπάρτσα και πλέον στην Βαρκελώνη θα είναι μόνο ΠΑΟ και πολύ πιθανόν και Μαδριλένοι.Μιλάμε για εκδίκηση κανονική όμως ε!Αντιθέτως σκεφτόμουν ότι αν περνούσε ο ΟΣΦΠ θα είχε κανονική έδρα:lol::lol:

Με λίγη προσοχή πάει τρένο για 6ο,αν και τα φοβάμαι κάτι τέτοια

Kαλάθης μακράν ο MVP της σειράς μαζί με το Μητσάρα. Ο νέος ηγέτης της ομάδας.

Οι πολλές αναλύσεις είναι περιττές, αλλά γελάω με τον παθκουαλ και τα 4 φαουλ στη μία φαση στα 2 λεπτά πριν τη λήξη, και το πως προσπάθησε να πάει στις βολές τη νίκη. Ξεφτίλας.

Πλέον το 6ο είναι ορατό. Η Ισπανία είναι από τις λίγες ευρωπαϊκές πόλεις που δεν έχουμε σηκώσει κούπα, και μας χρωστά τη χαρά από το 2002 με την πούτα και τους φασιανούς. Θα το σηκώσουμε.

Όχι δα:!:

Δε μας χέζετε οι ψόφιοι ολυμπιακοί που έχετε και άποψη? :!:

Όχι επειδή ξέρω την ομάδα απ’έξω και ανακατωτά:!:

Ωραία, μάθε και τη δικιά σου τώρα και δρόμο από το τόπικ του αυτοκράτορα.

Μπα όσο να’ναι με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό έχω προπονηθεί κάτι λίγα,όχι με τον άλλον,συνεπώς ας πω και εγώ ο κακομοίρης μία άποψη.Οπότε μίλα καλύτερα και κόψε τις προστακτικές,ναι;Ούτε βρίζω,ούτε τίποτα,ίσα ίσα.

Epic:
[U]http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/316777.html[/U]

Ομπραντοβιτς στη συνεντευξη τυπου:

Παρακολουθήσαμε πάνω από 20 παιχνίδια. Ο Δημήτρης ίσως ξέρει την Μπαρτσελόνα καλύτερα από τον Πασκουάλ, εγώ σηκώθηκα σήμερα στις 5 για να ξαναδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Ισχύει αυτό, από την τρίτη ο ιτούδης είδε 15 φορές το βίντεο του 3ου αγώνα. Καταλαβαίνουμε πως αρχίζει η βιντεοακτινογράφηση της Σιένα, και παράλληλα και καλού μας του πελάτη.

Μεγάλη συγκίνηση, η ομάδα δείχνει ακόμη μια φορά τις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ της.
Θεωρητικά πίστευα έχουμε χειρότερο ρόστερ από πέρσυ για να φτάσει η ομάδα στο f4.
Αλλά βλέπω τον Καλάθη να γίνεται ο νέος Σπανούλης, Τσαρτσαρή και Φώτση πάντα ψυχάρες, τον Περπέρογλου να γίνεται όλο και πιο έξυπνος. τον Σάτο που ναι τσαπατσούλης συνήθως να ναι στα τελευταία 3 ματς ΠΑΛΗΚΑΡΙ, τον Βουγιούκα να γίνεται Πέκοβιτς και να τους παίρνει παραμάζωμα, για Μπατίστ και Μητσάρα δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια.
:respect: σε όλους, άλλη μια φορά.

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά και όχι σαν καθυστερημένοι αυτή η νίκη,και πιθανώς αυτή η χρονιά,πρέπει να πιστωθεί όσο καμία άλλη στον Ζοτς.Σε αυτόν τον ξεροκέφαλο που πολύ πιθανόν αν δεν ήταν έτσι δεν θα είχε ευδοκιμήσει εδώ πέρα,με τόσες μαλακίες που έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί για αυτόν,σε μία χώρα όπου παραδοσιακό μας σπορ είναι το ότι τα γνωρίζουμε όλα,πολιτική,ιατρική,μουσική,τα πάντα λέμε.
Και ακριβώς επειδή οι οπαδοί στην τεράστια πλειοψηφία τους είναι του “ποδοσφαίρου” ο Ζοτς ξέρει ότι δεν έχουν ιδέα από μπάσκετ.Τι κάνει λοιπόν;Τους γράφει εκεί που μόνο αυτός ξέρει,δίνει μπασκετική δομή στην ομάδα του,πλάνο και πάνω από όλα πειθαρχία.
Στην αρχή της σεζόν,και ακόμα και τώρα άμα θέλετε,ο ΠΑΟ αντιμετώπιζε ένα βασικότατο πρόβλημα που ήταν διάχυτο στις τάξεις της ομάδος.Το θέμα ενός γκαρντ,που να έτεινε προς το “ασόδυο”,ώστε να δίνει ανάσες,πρωταγωνιστή όμως,στον κουρασμένο Διαμαντίδη.Ο Ζοτς,με έναν τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει,και αν μου επιτρέπετε επειδή έχει στόφα και έναν εγωισμό(συν και φυγή Σπανούλη),αποφάσισε ότι θα παίξει με αυτούς που έχει.Μπορεί ο Τέπιτς και ο Καλάθης να αναδειχθούν ή καλύτερα μπορεί ο Ζοτς να τους “κάνει μάγκες”;
Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα για τον ΠΑΟ δεν θα άρχιζαν από την αρχή,παρά μόνο όταν θα έπαιζε με Ολυμπιακό και όταν θα “άρχιζε το καλό μπρε” στην Ευρωλίγκα.Ένας να του έβγαινε είχε δέσει το γλυκό του.
Και φτάνουμε στο “τώρα”.Best of five (που λένε και οι Αμερικάνοι) σειρά με την πρωταθλήτρια,απίθανη,τρομερή και φοβερά εγωίστρια Μπάρτσα.Την βγάζει σε 4 ματς με μειονέκτημα,όντας και στα 4 ματς καλύτερος,στο δεύτερο δε γύρισε από τον άλλο κόσμο κανονικά!Με μία ευφάνταστη άμυνα,κάποιος αρκετά σωστά εδώ μέσα την αποκάλεσε box and one,αλλά μάλλον ήταν μία σύνθετη ζώνη με προσαρμογές και ένας στο man to man στον Ναβάρο(και ολίγον shadow στα Picks!),με μία άμυνα που μόνο ο Ζοτς και άλλοι 2-3 μπορούσαν να σκεφτούν,κυριολεκτικά έδεσε την Μπάρτα μέσα στο ΟΑΚΑ.
Φυσικά όμως του βγήκε ο άσσος που ακούει στο όνομα Καλάθης στην σειρά.Δικαίωση προς το παρόν.Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι είναι αρκετά νωρίς για να λέμε μεγάλα λόγια για αυτόν,έχει ακόμα πολύ Ομπράντοβιτς να ακούσει.
Και μετά έχει Διαμαντίδη ο οποίος-λες και άκουσε τις απανταχού προσευχές των μπασκετόφιλων-επέστρεψε επιτέλους απειλητικός,ίσως και η ανάγκη να τον ώθησε σε αυτό.Ένας παίκτης που πραγματικά είναι απίστευτο το πως μπορεί να κρατήσει την συγκέντρωσή του,να απειλήσει,να τρέχει,να αμύνεται,να πηδάει στα ριμπάουντ,να πασάρει,να σουτάρει,να τρέχει τους διαδρόμους ακόμα και να ποστάρει(!) δίχως να χάνει ούτε στιγμή από το μυαλό του το “πλάνο”.Και πάντα να ρίχνει τους σφυγμούς του τελευταίος,πάντα όμως.Υπόδειγμα.
Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει και στο τέρας Μπατίστ.Τι και αν πέρασαν τα χρόνια;Χαμπάρι αυτός.Δεν πρόκειται να γράψω κάτι,η συνεισφορά του είναι πολύ εμφανής και απτή.
Όλα αυτά πώς;Με τον φωνακλά και τον ξεροκέφαλο το Ζοτς φυσικά.
Δεν ξέρω αν θα πάρει και άλλη Ευρωλίγκα,πολύ πιθανό,αλλά ήδη φάνηκε τι εστί προπονητής.Αν την πάρει δε,θα μιλάμε για απόλυτη δικαίωση.Πολύ το εύχομαι.

Δεν έχω διαβάσει τι έχετε πει οι προηγουμενοι, ίσως επανέλθω αργότερα αν θέλω να σχολιάσω ή να διαφωνήσω έντονα με κάτι που θα έχει ειπωθεί.
Ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα την αποκλείσουμε την Μπαρτσελόνα γαμώτο! Είχα μπει κι όλας και είχα εκφράσει την εμπιστοσύνη στην ομάδα του Ζοτς και είχατε πέσει καταπάνω μου… Ε ναι λοιπόν, εμείς οι Παναθηναϊκοί έχουμε εμπιστοσύνη σ’αυτήν την ομάδα με τα 5 αστέρια γιατί μας έχει συνηθίσει σε θριάμβους σαν τους σημερινούς! Και είναι απίστευτο γιατί κάθε φορά, όλοι οι μη παναθηναϊκοί, δημοσιογράφοι και οπαδοί, λες και ξεχνάνε τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα και τι είναι ικανή να καταφέρει ακόμα πιο πολύ, την ξεγράφουν, βιάζονται και τη σβήνουν από τον χάρτη! Τους αρέσει να διαψεύδονται, ξέρουν ότι θα διαψευστούν! Προσπαθούν όλοι να τη μειώσουν και να της σβήσουν τη λάμψη, αλλά δε σβήνεται έτσι απλά η λάμψη από τα 5 αστέρια, πόσο μάλλον όταν είναι έτοιμο να γεννηθεί και το 6ο…
Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά, όλοι βιάστηκαν, και βασιζόμενοι στις ήττες της ομάδας, και τις ομολογουμένως άσχημες εμφανίσεις της, μίλησαν και άρχισαν να αναλύουν τα λάθη του Ομπράντοβιτς, τις εμμονές του, το ανεπαρκές ρόστερ, τη φυγή του Σπανούλη, τον “μικρό” Καλάθη, τoν loser Τέπιτς, τoν τραυματισμένο Μάριτς, τους 3 βασικούς παίκτες που δε γίνεται να τραβάνε συνέχεια κουπί … Όλ’αυτά θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν προϋποθέσεις για να διαγραφεί μια αποτυχημένη πορεία στην ευρώπη. Για μια οποιαδήποτε ομάδα!, όχι για την ομάδα του Παναθηναϊκού όμως με προπονητή τον Ομπράντοβιτς! Πραγματικά, έχει τόσο πλάκα, απορώ πως κάθε φορά μας ξεγράφουν πριν το φάιναλ φορ, ή γενικά πριν μια μεγάλη διοργάνωση, δεν σκέφτονται λίγο, ότι αυτή η ομάδα δεν είναι όπως όλες οι άλλες! Είναι ανώτερη!
Και έρχεται λοιπόν η ωρα που θα αντιμετωπίσουμε τη Μπαρτσελόνα… Μα είναι Ισπανοί! Μα οι ελληνικές ομάδες δεν τα πάνε καλά με τις ισπανικές! Μα σας απέκλεισαν περυσι! Μα έχετε να τους νικήσετε από το 2008! Μα το final 4 θα γίνει στην Βαρκελώνη! Μα έφυγε ο Σπανούλης! E και ? Αυτοί έτρεμαν που θα έπαιζαν μαζί μας! Πήγαμε στην έδρα τους , και τους κοιτάξαμε κατάματα, γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη! Ό,τι κι αν έκαναν, όση βοήθεια κι αν πήραν από τους διαιτητές ήξεραν ότι θα τους αποκλείσουμε. Παρά τη σπουδαία εμφάνιση του πρώτου παιχνιδιού, πάλι οι “αντικειμενικοί” δεν ήθελαν να πιστέψουν στην ομάδα, έτσι είπαν ότι “ο τρόπος που έχασε ο ΠΑΟ το πρώτο παιχνίδι, θα του κόψει τη φόρα” ή " αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του παναθηναϊκού, αφού δεν νίκησε τώρα, τελείωσε". Και ήρθε το δεύτερο παιχνίδι… βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, καλύψαμε τη διαφορά, προσπεράσαμε, νικήσαμε! Οι αντικειμενικοί άρχισαν να τα γυρνανε…Αλλά “παραμένει Μπαρτσελόνα… Μπορεί να σας νικήσει στην Αθήνα…” Και ήρθαν και στην Αθήνα. Κακά τα ψέμματα, αφού νικήσαμε το παιχνίδι της Τρίτης στην Αθήνα, ησύχασα! Βεβαιώθηκα ότι περάσαμε ! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχε το άγχος πριν και κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα! Ξεκινήσαμε υπέροχα… και τελειώσαμε υπέροχα… Και ας φόρτωσαν τον Διαμαντίδη με 2 φάουλ στα πρώτα 2 λεπτά, κι ας τραυμάτισαν τον Νίκολας, κι ας μην έπαιξε ο Μάριτς, κι ας έπαιξε ο Τέπιτς… Με άμυνα για σεμινάριο που λένε, και με πρώτο σκόρερ τον Καλάθη, κάναμε τη διαφορά με τον Βουγιούκα, και πάμε στο Final 4! Σ’αυτή την ομάδα - πρότυπο, δε χωράνε "εγωισμοί (σπανούλη κάθε φορά που φεύγεις θα βλέπεις final 4 από το σπίτι σου), ούτε κλάμματα για τη διαιτησία (ακόμα και στον πρώτο αγώνα κανείς από την ομάδα μας δεν έκανε λογο για τη διαιτησία), όλοι ακούν τον Ζοτς! Γιατί ο Ομπράντοβιτς είχε δώσει μια υπόσχεση: “Ο Παναθηναϊκός είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα, και ελπίζω, είναι το όνειρό μου, ότι θα γίνει [B]η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στην Ευρώπη[/B].” Αυτός το έχει πει… εσείς φταίτε που δεν τον ακούτε!

αυτο που δεν περιμενα με τιποτα εχθες και πιστευω οτι ηταν το κλειδι για την νικη ηταν η συγκλονιστικη εμφανιση καλαθη και βουγιουκα πολλα μπραβο σε ολα τα παιδια αλλα βεβαια και στον μαεστρο ομπραντοβιτς που απο αποψη στρατιγικης εκανε σκονη τον πασκουαλ!!!μεχρι το final4 θα εχει επανελθει και ο μαριτς και θα εχουμε αλλη μια λυση στην ρακετα!!

AN (και επιμένω στο αν) πάρουμε το κύπελλο και με αυτή την ομάδα, τότε νομίζω ότι το επόμενο στοίχημα του Ομπράντοβιτς θα είναι να το κατακτήσει με ομάδα μονόχειρων + τον Διαμαντίδη. Ή τυφλών. Ή και τα δύο, δεν ξέρω…

Αυτό ακριβώς εννοούσα!! extra album μετά την κούπα το ''King Of The [B][SIZE=“4”]6[/SIZE][/B] Islands" !!!

αυτοί που ήταν μέσα ποτέ δεν θα μάθουν πόσο πόνο νοιώσαμε εμείς που ακούγαμε τον συριγο

Καλά ρε Κρίμσον, ακόμα με το Φίλιππα ασχολείσαι ξέρω γω; :lol::lol::lol:

μιλαμε εχω ακόμη πονοκέφαλο…
ο παναθηναϊκός πάει τρένο να πάρει και άλλο ευρωπαϊκό και ο μαλάκας έστρεφε το ενδιαφέρον(?What?) πάνω του…!! ασε μας ρε φίλε να γουστάρουμε…δεν έχεις πετύχει φάση για φάση και η ήρεμη φωνή της λογικής που την έχεις μονο εσύ ειναι αηδιαστική…
σε λίγο θα δώσεις περισσότερες οδηγίες και απο τον ομπραντοβιτς…!! άμα θα θελήσει κανείς προπονητή θα σε φωνάξουμε…μπαααα

*χωρίς πλάκα τώρα, εσένα δηλαδή σου άρεσε ο τραγικός? (αν και παίζει να μην πήρες πρέφα απο την χαρά:D)