Παναθηναϊκός

Σχωρεμένος…

ΕΙΝΑΙ ΦΙΝΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΝ ΓΑΜΑΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ [COLOR=“Lime”]ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
[/COLOR]
Μπραβο κοριτσαρες!! 7ο συνεχομενο!!!

Μεταγγραφή τη Χαντάβα από τις άτιτλες και ας μην παίξει ποτέ.

Ισχυει, πολυ καλη γκομενα

Αυτή η Κόλεβα, πραγματικός αρχηγός … 1/20φεύγα τελειωμένες επιθέσεις. Ρούξι τρέμε θα σε αποκαθηλώσουν!

:lol: :lol:

ετσιιιιιιιιι!!!πολλα μπραβο στης ισοβιες πρωταθλητριες που κρατανε ψηλα την σημαια της τριφυλλαρας μας:respect::bow::bow2:

Χαλαρώστε ρε γαμιάδες … Για την τουαλέτα υπάρχει και το youtube.:wink:

Kατα τ’ άλλα , συγχαρητήρια ! Ήσαστε …καλύτερες σήμερα :wink:

KAΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ των [COLOR=“SeaGreen”]ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΟΥΤΙΕΝ [/COLOR] :!:

Φιξντ.

Βιτσιόζε :!:

Μόλις συνειδητοποίησα ότι ο προπονητής του γυναικείου βόλεϊ του ΠΑΟ ήταν γυμναστής μου σε κάποια τάξη του γυμνασίου ή λυκείου.

Τι σημερα ρε, ατιτλες ειστε!!!

Στα 15 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι αμφίβολο αν θα καλυφθούν, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πολέμης: “Δεν φτάνουν τα χρήματα. Είναι εύλογο να γίνουν ορισμένες πωλήσεις”. Θ. Γιαννακόπουλος: “Το μέλλον είναι ζοφερό”.

Ειλικρινα δεν θελω τιποτα να κανουν.

Να μην βαλουν λεφτα. Να τα βαλουν στις επιχειρησεις τους να εχει ο κοσμος δουλεια και αν η ΠΑΕ εχει προβλημα να παμε Δ’ Εθνικη με ποδοσφαιριστες απο τις ακαδημιες να παιζουμε στη Λεοφωρο και να γουσταρουμε το αθλημα.

Φτανει με τις παπαριες ολων. Ευτυχως εχει και C.L. να ασχοληθουμε και με κατι πιο ποιοτικο…

Ποιοι μπαίνουν στην ΑΜΚ

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είπε ότι θα συμμετάσχει με το 30% όσων μαζέψουν οι υπόλοιποι μέτοχοι, ο Παύλος Γιαννακόπουλος ενημέρωσε ότι θα βάλει σύμφωνα με το ποσοστό του, το ίδιο και ο Πατέρας μέσω του Αντωνιάδη και ο Πολέμης είπε ότι «θα συμμετάσχω με το δικό μου ποσοστό». Αντίθετα ο Ξυλάς δεν μπαίνει στην ΑΜΚ, ούτε ο Ζολώτας, πιθανότατα ούτε και ο Νίκας, ενώ ο Μαυροκουκουλάκης είπε ότι δεν έχει ενημέρωση για το αν θα μπει ο Βγενόπουλος.

Από την πλευρά του ο Γιάννη Βαρδινογιάννης έκανε την εκτίμηση ότι θα μπουν μόλις 6 εκατομμύρια και αυτό με το σκεπτικό ότι: Πρώτα απ’ όλα αφαιρεί τον Ζολώτα, που είπε ότι δεν θα μπει (σ.σ.: του αντιστοιχούν 800.000 ευρώ), και υπολογίζει ότι από την τριανδρία Πολέμη, Ξυλά, Νίκα θα μπει στην ΑΜΚ μόνο ο πρώτος, με το ποσό που του αναλογεί να είναι 250.000 ευρώ.

Πρέπει, λοιπόν, να μπουν (όλα τα ποσά είναι κατά προσέγγιση): Βγενόπουλος 1.830.000, Πατέρας 900.000, Γιαννακόπουλος 800.000, Πολέμης 250.000, Δάβαρης 450.000 ευρώ. Σύνολο: 4.230.000 ευρώ. Απ’ αυτά, λοιπόν, ο Τζίγκερ λέει ότι θα βάλει το 30%. Άρα, 1.400.000 ευρώ (περίπου), σύνολο 5.700.000 ευρώ. Αυτά υπολογίζουν στην ΠΑΕ, συν μικρομέτοχους, να φτάσουν στα 6 εκατ. το πολύ.

Δάκρυσα με τα μαθηματικά του σπορφμ! :lol2:

Το 30% είναι επί του συνόλου λογικά, όχι επί του τι θα μαζέψουν οι υπόλοιποι. :-k

E, προφανώς!

Θέλω να γνωρίσω το ρεπόρτερ πραγματικά. :lol:

Στην ΕΡΑ που άκουσα πριν λίγο έλεγαν 30% απ όσα βάλουν οι άλλοι … όχι 30% των 15εκ… Δηλαδή αν δεν βάλει κανείς τίποτα , δεν θα βάλει και αυτός … Γιατί έλεγε ότι σε προηγούμενη ΑΜΚ , που έβαλε το 30% του συνόλου , αυτό έφτασε το 55% αυτών που μπήκαν τελικά… έτσι άκουσα , δεν ξέρω αν ισχύει…

οτι να ναι λεμε? θα βάλει ο άλλος το 30% απο τι?

[B][I]ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα συμμετάσχει με το 30% των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν απ’ όλους τους υπόλοιπους.[/I][/B]

[B]edit[/B] με πρόλαβε…μα φυσικό ειναι αυτός θα βάλει το 30% απο το ποσό που ειναι να μαζευτεί…πως γινεται να είναι φιξ το ποσό απο την ώρα που ψάχνουν χρήματα?

Αν ο Τζίγγερ, βάλει το 30% των όσων βάλουν οι υπόλοιποι τότε λειτουργεί ως 23% όχι ως 30%.

ναι…θα συμμετάσχει με το 30% των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν απ’ όλους τους υπόλοιπους…δεν θα είναι ο ίδιος το 30%…λεει μαζέψτε τι ειναι να μαζέψετε και εγω τσοντάρω ενα πόσο 30% σε αυτά…
πάντως δεν είναι και δύσκολο να το κάνει 30%

το νοημα είναι πάντως το πόσα θα είναι αυτά…το 27-30-45 δεν λέει κάτι…