Παναθηναϊκός

Τι ματς χάνω… :frowning:

Το σοου του Μπεου χανεις!

καλύτερα…να χάσουμε, να τους ξαναβρούμε μπροστά μας στα playoff…
Ο μπέος κανει βόλτες “μέσα” στο γηπεδο. κυριολεκτικά.

χάνετε παρωδία.

από την ώρα που πετυχε το γκολ πετάνε συνεχώς μπάλες από παντού μέσα στο γήπεδο…και δεν παίζεται ματς…κυρίως από τον πάγκο…

το νοημα είναι οτι έχει χάσει δυο σεντερ μπακ για την πρώτη αγωνιστική των πλαυ οφ ο παναθηναϊκός…

*τι του ελεγε ο μπεος του σισε που μιλούσαν 2 λεπτά? δεν έχει αφήσει πρόεδρο για πρόεδρο που να μην εχει μιλήσει…:stuck_out_tongue:

ντροπη σε ολους που εχουν καταντησει τον παναθηναικο μας ετσι ντροπη που εχουν αφησει την ομαδα απροστατευτη να της κανει πλακα μεχρι και ο βολος του μπεου αμετοχοι τριζουν τα κοκκαλα του καλαφατη!!!

αυτη ηταν μεγαλη κουβεντα που ειπες. τουλαχιστον προστατευεις την ομαδα σου ρε γμτ απο τον τραμπουκο. οσο για αυτο με τις μπαλες ειναι πρωτοφανες δεν το εχω ξαναδει.

[B]Βρισιές Μπέου στα αποδυτήρια![/B]

Ο Αχιλλέας Μπέος πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, επιτέθηκε με απρεπείς χαρακτηρισμούς στους ανθρώπους των «πρασίνων» και τους είπε «εγώ έβγαλα την ομάδα στα πλέι-οφ».Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αχιλλέας Μπέος μπήκε στα αποδυτήρια και κατευθύνθηκε προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.[B] Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου επιτέθηκε στον Δημήτρη Γόντικα και τους υπόλοιπους ιθύνοντες του «τριφυλλιού». με ακατανομάστες φράσεις και βρισιές ενώ μεταξύ άλλων από αυτά που… γράφονται, φώναζε ότι «Είστε υπάλληλοι. Εγώ έβγαλα την ομάδα στα πλέι οφ».[/B]

Πάντως, κάποια στιγμή ξαναξέφυγε, είπε στον Γόντικα [SIZE=“4”][B][U]«σας γαμ… θα με βρείτε μπροστά σας και στα πλέι-οφ»,[/U][/B][/SIZE] με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο των «πρασίνων» να απαντά και την κατάσταση να ηρεμούν οι ψυχραιμότεροι!

Ακόμα και ο Μπέος κάνει πλάκα στον ΠΑΟ…πάντως το παιχνίδι ήταν καθαρή η επικράτηση η νίκη του Βόλου…
Ο ΠΑΟ δεν είχε όρεξη να παίξει μπάλα

Θα πετάξει κανείς το τρολλ^ έξω από το θρεντ μας;

Τί ωραίος τύπος.

Α το ίδιο με τον Μαρινάκη είπε. Τα μεγάλα βόδια συναντιούνται.

Να ρωτησω κατι και εγω…
Τοσο μεγαλο κομπλεξ εχουν με τον Παναθηναικο και εχουν βρει τωρα ευκαιρια να κανουν το κομματι τους πανω του?

Ειλικρινα μου κανει μεγαλη εντυπωση.
Παντως εμενα ολα αυτα με οδηγουν μακρυα απο το γηπεδο ακομα πιο πολυ και δεν μου αφηνουν και μεγαλο ενδιαφερον για την συνεχεια… (περα απο την θλιψη για το καταντιμα της ομαδας.)

Καλα κ με εμας τα ιδια εκανε ο μπεος με μονη διαφορα οτι μας ξεκωλιασε κ μεσα στο γηπεδο 2 φορες. (3-0, 0-4).
Εχει την πλακα του παντως ολο αυτο. Να αλωνιζει ο μπεος, να προκαλει και να μην τον ακουμπαει κανεις.
Και αμα πεσει κανα ξυλο στο γηπεδο (που καλα ειναι να μην πεφτει βεβαια) ολοι να λενε για τους αλητες που καταστρεφουν το ποδοσφαιρο.

Κοιτα που ενας μπεος με εκανε να υποστηριζω με λυσσα τη βαζελα αποψε.

ναι αλλά σε εσάς οταν έβαλε γκολ στην έδρα σας, δεν μπήκε και το πανηγύριζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο τρέχοντας πάνω κάτω, βγαίνοντας απο την φυσούνα που ήταν κρυμμένος.!
έπρεπε και οι (σχεδόν)15μιση χιλιάδες που ήμασταν εκεί να τον σαπίσουμε…

Ε δεν εκανε αυτο αλλα ελεγε “ηρθα και σας γαμησα”. Και πριν το ματς ελεγε “χανουμια πλυθειτε”.

Βασικα αν τον δερνανε τον μπεο, οι δημοσιογραφοι θα λεγανε για τους αλητες που βαρεσαν παραγοντα και αμαυρωνουν το ποδοσφαιρο κλπ.
Τι να πεις, εδω μιλαμε για την απολυτη καφριλα.

Ποιος ξεχναει αλλωστε και τις ανακοινωσεις κατα της αελ απο τον επισημο ολ.βολου.
Ενταξει δηλαδη οι καμινιωτες οι γαυροι ξερω γω, ακομα και αυτοι ή τα παοκια απο τον δενδροποταμο εχουν λιγο υψηλοτερο επιπεδο απο τη φετινη παε του ολ.βολου.

ο μόνος λόγος να παρακολουθήσω ξανά αγώνα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού μετά από το ματς στο καραϊσκάκη, είναι για να πατήσουμε μέσα-έξω το παράρτημα του βόλου. μόνο αυτό. τίποτε άλλο.-

Άλλωστε η βαζελο-ομάδα δεν είχε ποτέ της ομάδα παράρτημα…:stuck_out_tongue:

Ξερεις ποσο σε συμπαθω που εχουμε τα ιδια κινηματογραφικα γουστα και εχουμε ανταλλαξει και κανα δυο αποψεις για ταινιες,αλλα το παραρτημα ,που θες να λες εσυ, σου εκανε φετος κηδεια μεσα εξω!!!

δεν έχω κάτι με τους οπαδούς του ολυμπιακού βόλου, ούτε με την ομάδα αυτή καθ’αυτή. αλλά φέτος σε διοικητικό επίπεδο τα είχε βρει με τον ολυμπιακό πειραιώς, όπως και να το κάνουμε. και αυτό άσχετα από την καλή πορεία της ομάδας φέτος και την πολύ καλή μπάλα που έπαιξε κατά διαστήματα. που αν έπαιζε όπως με εμάς και στα παιχνίδια με το γαύρο, ίσως και να μην είχε το άγχος της νίκης στο σημερινό ματς…