Παναθηναϊκός

μπεο αφου εισαι τοσο μαγκας και λες οτι θα σε βρουμε μπροστα μας στα play off κανε μας την χαρη και ελα στο οακα μαζι με το παραρτημα σου!!!

Για να σου ξανακανουμε οτι σου καναμε στον α και στον β γυρο???

Μιλήσανε όλοι μιλήσανε και οι κώλοι. Αυστριακοί γαμιέστε ασύστολα.

Moderators,αυτον τον καραγκιοζη τον απο πανω δεν τον βλεπετε?
Αλλουνου ο κωλος ανοιξε τρεις ιντσες σημερα.
Φιλακια νουμερο!!!

μπα δεν νομιζω φιλαρακο μου ο τραμπουκος και ψευτομαγκας προεδρος σου μαζι και ολο το παραρτημα θα δει τι σημαινει σεβασμος στο οακα!!!α και που εισαι μην πετατε ακομα μπαλες στον αγωνιστικο χωρο τελειωσε το παιχνιδι!!!

Σιγά τα καλσόν ρε ανύπαρκτε προδότη της χώρας που κατοικείς. Αυστριακοί. Τόσο βλάκες είστε που ονομάζετε έτσι και τα κλαμπ σας.

Η σημερινη τσοντα δεν ανεβηκε ακομα.Υπομονη,θα στο αφιερωσω αυριο!!!
Σε σενα,σε κανεναν αλλο.Γιατι εισαι το μοναδικο σιχαμα εδω μεσα που μιλησε ετσι,καραγκιοζαρε!!!

Ότι να 'ναι, μάθαμε και το youtube. Μπένε στο θρεντ της ομαδούλας και ξεκάβλωνε αβέρτα και σουλάτσαρε όσο θες. Σε προσωπικό επίπεδο δε σε βρισα, την άποψή μου για αυτά που είδα σήμερα είπα. Γκέγκε;

Tι λες ρε σοβαρα?Οταν μου λες ‘‘Αυστριακοι γαμιεστε ασυστολα’’ κ '‘Προδοτη της χωρας σου’'ειναι η αποψη σου για το ματς???
Ποιον δουλευεις ρε δεκαπενταχρονο?
Οχι ρε δεν ειναι γκε γκε.

Μεταξυ μας καλα κανατε και τα σβησατε!!!

.&- …

Λοιπον φιλε για να τελειωνουμε,εγω σε καταλαβαινω να εισαι τσαντισμενος που η ομαδα σου φετος δεν καταφερε να κανει κατι ουτε σε Ευρωπη,ουτε στο Πρωταθλημα ,ουτε στο Κυπελλο.Λυπαμαι που σου το λεω ετσι ψυχρα,αλλα ειναι η αληθεια.
Κι εμενα ομως ,ως φιλαθλο μιας μικρομεσαιας ομαδας που επαιξε πολυ καλη μπαλα φετος και καταφερε οχι μονο να σωθει,αλλα και να μπει στα play-off,θα μου επιτρεψεις να πανηγυριζω και να γιορταζω την μεγαλη μας επιτυχια σημερα.
Αυτα και τιποτε αλλο απο μενα.

φιλε μου θελω να σου πω και κατι αλλο φετος πραγματικα επαιξες πολυ καλη μπαλα αλλα ο προεδρος που εχεις και αυτοι που κανανε ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια σημερα οπως αυτο με της μπαλες την απουσια των ball boys στο δευτερο ημιχρονο και τα ρατσιστικα στον τζιμπριλ σε μικραινουνε πολυ σαν ομαδα!!!

KEN,ειλικρινα δεν διαφωνω μαζι σου και για του λογου το αληθες δες στο thread του Ολυμπιακου Βολου τι εχω γραψει γι αυτο το θεμα.
Παιδια σας καταλαβαινω εσας και ολους τους φιλαθλους να τα εχετε με το Μπεο,εξαλλου κι εγω δεν ειμαι υποστηρικτης του.Εγω ειμαι φιλαθλος της ομαδος του Βολου και τιποτε αλλο.
Εκει που καθομουν στο γηπεδο ημασταν πολλοι που λεγαμε τι βλακειες κανει ο Μπεος με τους πιτσιρικαδες και με τον μαλακα που ειχε βαλει να πεταει τις μπαλες.Αλλα ξαναρωταω,αν ησουν στη θεση μου δεν θα πανηγυριζες,δεν θα πετουσες στα συννεφα σημερα.Εσυ εισαι φιλαθλος μιας μεγαλης ομαδας που καθε χρονο σχεδον διαπρεπει στην Ευρωπη,σηκωνΕι κουπες,διεκδικει πρωταθληματα,ειναι μεγαλος Ευρωπαικος συλλογος.Για την πολη μου αυτο που εγινε φετος και σηΜερα ειδικοτερα ηταν ενας αθλος.
Μπορει μελλοντικα να μην μου ξαναδοθει η ευκαιρια για τετοιες χαρες και σε κανα δυο χρονια να βολοδερνω στα χωρια της Ελλαδας για να παιξω Β και Γ Εθνικη.Αρα αφηστε μας να χαρουμε,αυτο λεω και τιποτε αλλο!!!

Πέρα από τα νεύρα της στιγμής, οφείλουμε να καταλάβουμε όλοι μας, ότι όλα αρχίζουν από τη διοίκηση. Το Α και το Ω! Έχει φτάσει ο Σισέ να λογομαχεί πρόσωπο με πρόσωπο με όλους τους προέδρους των αντιπάλων γιατί δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να βγει μπροστά και να τους κόψει το βήχα. Όσο θα υπάρχει η διοικητική αβεβαιότητα τόσο θα βρίσκουνε και θα μας τα κάνουνε όλο και περισσότερο. Ο μόνος τρόπος αντίδρασης τη παρούσα φάση είναι να γίνεται της Τζένοας σε κάθε εντός παιχνίδι, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους. Εκ νέου συλλαλητήρια ξεχάστε τα.

…και για να κλείσει με κάποιον χαρούμενο τόνο η σημερινή ημέρα για εμάς τους Παναθηναϊκούς

δυστηχως ρε φιλε δεν γινετε να κλεισει με χαρουμενο τονο δεν μπορω να κοιμηθω απο τα νευρα μου ποναω που βλεπω να εχει φτασει σε τετοιο σημειο ο παναθηναικος μας οταν εχω ζησει απο κοντα μαγικες νυχτες οπως αμστερνταμ,κωνσταντινουπολη και πολλες αλλες!!!

Ο Μπέος έδωσε… ρεσιτάλ την Κυριακή, καθώς απευθυνόμενος στον Φερέιρα ανέφερε: «Τι κάνουν οι παίκτες σου, ρε μ…;» ενώ στο τέλος είπε πως στα πλέι οφ δεν θα πετάει μπάλες.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα δέχτηκε φραστική επίθεση από τον Αχιλλέα Μπέο επειδή οι παίκτες του Τριφυλλιού έπαιζαν για τη νίκη. Όπως παρουσιάζει σήμερα η Sportday, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου πριν από την έναρξη της αναμέτρησης είπε στους παίκτες των Πρασίνων να παίξουν… χαλαρά: «Παιδιά, ήρεμα, ε; Δεν παίζετε για κανέναν τίτλο. Να μπούμε μαζί στα πλέι οφ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[B]«Παίξε ήρεμα, ρε, άντε λες και θα κερδίσεις τίποτα»[/B]

Στην ανάπαυλα όταν και άρχισαν οι φωνές, ο Γιώργος Καραγκούνης αντέδρασε λέγοντας: «Τι είναι αυτά, ρε;» και τον Μπέο να απευθύνεται στον Λέτο: «Τι είναι αυτά, ρε, που κάνεις; Όλο νεύρα και διαμαρτυρίες είσαι. Παίξε ήρεμα, ρε, άντε λες και θα κερδίσεις τίποτα».
[B]
«Θα καταλάβετε τίποτα που φωνάζετε και διαμαρτύρεστε;»
[/B]
Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών απευθύνθηκε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας του στα αγγλικά: «Τι κάνουν οι παίκτες σου, ρε μ…; Είναι σημαντικό για μας το παιχνίδι. Θα καταλάβετε τίποτα εσείς που φωνάζετε και διαμαρτύρεστε.; Κάντε μας τη χάρη και παίξτε πιο ήρεμα. Τι ήρθατε να κάνετε εδώ;». Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν απάντησε, αλλά αυτό το έκανε ο συνεργάτης του, Ζοσέ Γκόμες, ο οποίος έβρισε τον Μπέο: «Άντε γ…»

[B]«Στα πλέι οφ δεν θα πετάω μπάλες στο γήπεδο»»[/B]

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το τέλος του ματς είχε πολλές… απορίες: «Αυτός είναι πρόεδρος ομάδας που μπορεί να παίζει στην Ευρώπη του χρόνου; Αν είναι δυνατόν». Ο Μπέος άκουσε και τα παράπονα των Πρασίνων για τις μπάλες που έπεφταν συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να τονίζει σε έντονο ύφος: «Πώς κάνετε έτσι; Στα πλέι οφ δεν θα πετάω μπάλες στο γήπεδο».
[B]
Ο Αχιλλέας Μπέος είχε στιχομυθία και με τον Τζιμπρίλ Σισέ, μετά το τέλος του αγώνα. Αναλυτικά:[/B]

Μπέος: «Τζιμπρίλ, θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την ένταση στο τέλος και τις μπάλες. Είναι σπουδαία υπόθεση για μία ομάδα σαν εμάς να μπούμε στα πλέι οφ και να παίξουμε στην Ευρώπη. Θέλω να το καταλάβεις και συγγνώμη αν έγινε κάτι που σε ενόχλησε. Ήταν στην ένταση του αγώνα και δεν έχει κανείς κάτι μαζί σου».

Σισέ: «Αυτά δεν είναι ποδόσφαιρο. Έτσι θέλετε να κερδίζετε; Είστε ευχαριστημένοι με αυτό;».

Στο τέλος του αγώνα ένα στέλεχος του Ολυμπιακού Βόλου πήγε στα πράσινα αποδυτήρια και ζήτησε μία φανέλα: «Φύγε από εδώ. Πήγατε το ποδόσφαιρο εκατό χρόνια πίσω και θέλετε και μπλούζα;»

:lol::lol::lol:

Και επίσης μια μεγάλη αγάπη.!! [B]Γιόζεφ Βάντσικ 8)
[/B]

ο μπέος τί ήθελε δηλαδή να πάει να χάσει ο παο?μεγάλη ομάδα είναι,όλα τα μάτς κατεβαίνει στο γήπεδο για να τα κερδίζει ανεξαρτήτως αν έχουν βαθμολογική σημασία.

αφου βρισκει και τα κανει οι κυριοι αμετοχοι θα επρεπε να ντρεπονται που αφηνουν την ομαδα απροστατευτη και κατι καραγκιοζηδες οπως ο μπεος βρισκουν ευκαιρια να το παιξουν μαγκες και να συμπεριφερονται στον παναθηναικο λες και ειναι καμια ομαδουλα της σειρας!!!δυστηχως απο οτι βλεπω κανενας δεν εχει τα αντερα να βγει μπροστα ο ενας πεταει το μπαλακι στον αλλον ως ποτε ομως;;