ολες οι ομάδες/σύλλογοι σε ολα τα επίπεδα πλέον καταρρέουν…
[B]Φιάσκο με συναυλία, υπό παραίτηση ο Ρισβάς
[/B]
Την παραίτησή του αναμένεται καταθέσει ο Νίκος Ρισβάς από την προεδρία του Ερασιτέχνη, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων. Φιάσκο με συναυλία της Βίσση αφού ο Ερασιτέχνης μπήκε μέσα [B]60.000 ευρώ.
[/B]
Μόλις 1.300 ευρώ (!) συγκέντρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για να ενισχύσουν τους συνάδελφους αθλητές των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου.
[/B]
Μόλις 1.300 ευρώ (!) συγκέντρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για να ενισχύσουν τους συνάδελφους αθλητές των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου.
Εξαίρεση, σύμφωνα με την εφημερίδα Derby, αποτέλεσαν οι Τζιμπρίλ Σισέ, Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης.
Η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είχε ζητήσει τη συμπαράσταση των ποδοσφαιριστών στην προσπάθεια που κάνουν για να λύσουν τα οικονομικά προβλήματα.
Ορμώμενοι από την πρωτοβουλία των [B]Σισέ, Κατσουράνη και Καραγκούνη[/B] να δώσουν χρήματα ένα ποσό γύρω στα [B]18.000 ευρώ[/B] σύμφωνα με την εφημερίδα, οι υπόλοιποι 20 συγκέντρωσαν ένα ποσό που δεν υπερέβαινε τα 1.300 ευρώ στο σύνολο του!
Ο τέως πρόεδρος του ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς δεν δέχθηκε τα χρήματα, θεωρώντας την προσφορά εξευτελιστική.
Επιβεβαιωνεται για ακομη μια φορα το κειμενο που ειχα ποσταρει για την μυγα και τον καθε οπαδο, οπου ουσιαστικα περιεγραφε την ιδιοσυγκρασια των οπαδων καθε ομαδας.
Εκει λοιπον, ο βαζελος επιασε τη μυγα και της φωναζε ‘‘φτυσε τον καφε ρε’’. :lol:
Νταξει απλα φαινεται οτι οι αθλητες ειναι ψυχροι επαγγελματιες, και στα @@ γραφουν τους αθλητες των αλλων τμηματων του συλλογου που [U]τους πληρωνει για να παιζουν[/U] σε αυτον. απλα πραγματα.
Τωρα για τους οπαδους που δεν πηγαν στην εκδηλωση του ερασιτεχνη με αποτελεσμα αντι να εχουν κερδος να υποστουν και ζημια, τι να πεις…
Οταν θες να βοηθησεις τον ερασιτεχνη πρεπει να κανεις μια αθλητικη εκδηλωση, οχι να μετατρεψεις ενα γηπεδο σε μπουζουκια…
Τα εισιτηρια που πουληθηκαν ηταν απ ο,τι διαβαζω 8.000 (μεσες ακρες) μιας και λεει οτι τα εσοδα ηταν 125.000 ευρω.
Τα εξοδα ηταν 130.000 ευρω, τα στοιχεια τα αναφερει το leoforos.gr, δεν τα ξερω απο μεσα, ενω δεν υπηρχε ζημια μιας και εβαλε απο την τεσπη του ο Ρισβας
Απο αυτα λεει 100.000 πηγαν στην εταιρια παραγωγης… Τα συμπερασματα δικα σας.
Δε φταινε οι οπαδοι, ελεος… Νταξει, οι μισοι απλα πηραν εισιτηριο κι απλα δεν πηγαν…
Μαζι σας ειμαι φυσικα, αλλα για το fail στη συγκεκριμενη εκδηλωση φταινε (και) οι βαζελοι imo.
Ειναι απλο το πραγμα.Δν θελανε να πανε?Κατανοητο.το λιγοτερο που μπορουσαν να κανουνε ομως ηταν να αγορασει ο καθενας εισιτηριο (ωστε να εξαντληθουν) και ας μην παταγανε το ποδι τους.
Ρε, προφανως… Αλλα αν πουληθηκαν 8-9 χιλ εισιτηρια, και πατησανε 3-4 χιλ. κατι λεει κι αυτο για το ποιοι προθυμοποιηθηκαν να αγορασουν τικετς. Δε διαφωνω οτι θα μπορουσε να ητνα μεγαλυτερη η προσελευση, εννοειται, αλλα οχι να χουμε και ζημια η να μαστε στα ισια. Δηλ για να χει και 50.000 κερδος ο ερασιτεχνης, που νταξει ειναι μηδαμινα για τις αναγκες ολο των τμηματων αλλα πολυ σημαντικη βοηθεια, επρεπε να παρουν 15.000 εισιτηρια??? Με ποια λογικη…
ΠΑντως περα απο αυτο, ειναι μεγαλη συζητηση πως βοηθας τον Ερασιτεχνη, γενικα και οχι μονο στον Παναθηναικο. Παντως για να συνεχισει να υπαρχει - ποσο μαλλον να πρωταγωνιστει- δεν σωνεται ουτε με συναυλιες δε πα να φερεις και AC/DC, ουτε με SMS (χωρις να υποτιμω τις συγκεκριμενες κινησεις - εχω συνεισφερει κι εγω ο,τι μπορω σ αυτες)
συμφωνω μαζι σου φιλε μου αν δεν βαλουνε το χερι στην τσεπη οι αμετοχοι παναθηναικαρες οτι και να κανουμε εμεις ο ερασιτεχνης και η παε δεν σωνετε με τιποτα.Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι θα κατσουμε με σταυρωμενα τα χερια και θα βλεπουμε τον συλλογο να διαλυετε θα πολεμησουμε και οτι βγει!!!
Προφανως και πρεπει να παλεψουμε για το καλυτερο για τον ΑΟ. Με ολες μας τις δυναμεις! Η επομενη χρονια ειναι πολυ κρισιμη. Αλλα επιτελους πρεπει να μπει ενα τελος στο διοικητικο μπαχαλο που επικρατει παντου.
Παιδια ξερετε τι ομαδα ειμαι,ετσι?
Θελω να πιστευω οτι αυτα που διαβαζω σε αυτο το site ειναι μεμονωμενες αποψεις μιας μεριδας φιλαθλων κι οτι η πλειονοτητα των πρασινων οπαδων δεν σκεφτεται να κανει ντου και να θεσει σε κινδυνο την ομαδα του Π.Α.Ο.
Δυστυχως κατι το ονομα μας,κατι αυτος που εχουμε για προεδρο και οι πραξεις του μας εχουν κανει μισητη ομαδα για πολλους που αφ’ενος ως επαρχιακη ομαδα θελουν να μας παραδεχτουν για το οτι μπηκαμε φετος σφηνα στους μεγαλους κι αφ’ετερου λογω Μπεου θελουν να μας ξαναδουν Β Εθνικη.
Εγω προσωπικα το μονο που κραταω απο φετος ειναι οι δυο νικες επι του Π.Α.Ο και φυσικα δεν θα μπω στο τριπακι να ανοιξω κοντρα με κανεναν καθως δεν βρισκω το λογο.
Και νε ξερετε φιλοι Παναιθηναικοι οτι τον Μπεο δεν τον γουσταρουν ολοι στο Βολο.Υπαρχει και μεριδα που ειναι αρνητικη απεναντι του .
Καλο Πασχα !!!
Μην τσιμπάτε παιδιά από τις προκλήσεις του μπέου και του παραρτήματος…Ένας αγώνας είναι και πρέπει ο Παναθηναικός να τον κερδίσει, όπως φυσικά και τους άλλους, για να βγει τσουλου και να εισπράξει και τα χρήματα που τόσο έχει πλέον ανάγκη (αν καταφέρει και μπει στους ομίλους)
Εμενα Crimson δεν με νοιαζει.Αν οι αλλοι κανουν ντου,αυτοι θα εχουν προβλημα ρε φιλε,οχι εγω.
Φυσικα και ο Μπεος με τις πραξεις του εχει οξυνει τα πνευματα.