Αν κάνουν κι οι παναθηναικοί τα ιδια με τους μπαοκτσήδες, ποιος θα φταίει;
[B]http://www.youtube.com/watch?v=72wxJn-hApU[/B]
Επίσης Καλό Πάσχα Καλή Ανάσταση
ΥΓ. Αυτό που λένε οι αποπάνω, ότι και να γίνει, καλά να πάθετε, άν πράγματι είχατε πρόβλημα με τα καραγκιοζιλίκια του Μπέου, να παίρνατε πιο δραστικά μέτρα και όχι απλά να γιουχάρετε 1.000 άτομα όλο κι όλο
(Τώρα ήθελα να βρω το βίντεο με την διαφήμιση της L’Oreal “Γιατί σας αξίζει” αλλά βαριέμαι)
Ρε φιλε ειλικρινα,δεν υπαρχει thread στο οποιο να μην ψαχνεσαι να μαλωσεις μαζι μου.
Θα μπορουσα να σε βρισω,αλλα αν κρινω απο αλλες φορες που το εχω κανει κατεληξα στο συμπερασμα οτι τα ζωα δεν καταλαβαινουν τιποτα.
Εξαιρετικα αφιερωμενο
Έλα μπαγλαμά, έπεσε έντιτ στο προηγούμενο ποστ με περιεχόμενο για να μου απαντήσεις, δες το
Ε τοτε γιατι τα βαζεις μαζι μου οταν εγω πρωτος απ’ολους λεω οτι ο Μπεος φταιει που δεν μας γουσταρει κανενας?
Δεν σου φτανει οτι βγαινω και το λεω μονος μου???
Και πραγματικα το εχεις ξεφτιλισει το θεμα ρε φιλε.
Βλεπεις να ασχολουμαι μαζι σου η να κανω υποτιμητικα σχολια για σενα κ την ομαδα σου?
Εχω βαρεθει να με κηνυγας απο πισω καθε φορα.
Προτιμώ αν τραβηχτώ μέχρι το Βόλο να τα δώσω στα τσίπουρα παρά στο πέο. Μετά τα όσα έγιναν στο ματσ του πρωταθλήματος δικαιολογούνται όλα πλέον, ξέροντας βέβαια πως μετά μας περιμένουν 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων.
Aν αντεχεις για μια μαλακια της στιγμης να μην μπορεις να πας μετα στο γηπεδο σου καν’το ρε συ,αλλα ειναι χαζομαρα.
Εγω ας πουμε δεν θα αντεχα να χασω αγωνα της ομαδας μου γι αυτον το λογο.
Να πάω στο γήπεδό μου να δω τι. Τι κατεστραμένη τζιγγερομάδα? Σιγά που θα νοιαστώ για τα λεφτά που θα χάσει ο μαλάκας… Κανένας διαρκείας το καλοκαίρι, αυτό του αξίζει πέρα απ’ το βισίδι που θα τρώει.
http://www.gazzetta.gr/Παναθηναϊκός/item/1054711958-Καταιγίδα-οργανωμένων-κατά-Δ-Γιαννακόπουλου πολλα μπραβο στους μαγκες που εβγαλαν την ανακοινωση αυτη.ο εχθρος ειναι εντος οσοι δεν το εχετε καταλαβει ακομα διαβαστε την ανακοινωση των g.w.f!!!
[B][U]Άμεση ανάγκη αίματος για τον Πλυτά[/U][/B]
Συνεχίζει να νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα μετά από σφοδρό τροχαίο τη Μεγάλη Παρασκευή ο Νίκος Πλυτάς, Ο έφορος του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού έχει άμεση ανάγκη από αίμα, καθώς θα χρειαστούν μια σειρά από χειρουργεία για την αποκατάσταση της υγείας του.
[B]Ο κ. Πλυτάς βρίσκεται στο νοσοκομείο «Υγεία» και μπορεί ο καθένας από εμάς να βοηθήσει στη δύσκολη αυτή τη στιγμή δίνοντας αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, αναφέροντας απλά το όνομα και το νοσηλευτικό ίδρυμα.[/B]
http://www.sportnet.gr/report.php?id=261168
#-o:vibrate::vibrate::eek::eek::–:--:hippy::band:
ρεζουμέ…
τράκης για τουλούμπα -σχετικά με το αν θα μπορούσε να ήταν σύμβουλος επικοινωνίας- says: [B][I]Θα μπορούσε να είναι, αφού εκτιμώ το μυαλό και τη γραφή του.[/I] [/B]
τράκης για Β. says: [B]ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ[/B]
τράκης για την επόμενη μέρα says: [I][B]Η οικογένεια Βαρδινογιάννη στο ποδόσφαιρο, η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ. Αυτό βλέπω.[/B][/I]
Για το [B]??νεοέλληνες-νεοπαθηναϊκοί??[/B] δε θα μιλήσω γιατί θα φάω μπαν. Αντίο ζωή…
εδιτ: Ξέχασα να πω πως ΜΟΥ ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ ΣΟΪ!
Μέχρι πριν δυο καλοκαίρια έγραφε και ο ίδιος στο φόρουμ της [I]“μικρής μερίδας οργανωμένων οπαδών”[/I] και μια από τις φράσεις που είχε πει ήταν η άνωθεν σε ερώτηση για το αν [I]ο Παύλος δεν θα γίνει πρόεδρος-όμηρος των Βαρδινογιάννηδων[/I]
τράκης wrote Fri 08 May , 2009: [I]sugnwmh alla me olo ton sevasmo pros tis apopseis olwn:SE OPOION PISTEUEI OTI O PAVLOS SUMMAXEI H THA SUMMAXHSEI ME TON ANIKANO TOU GAMIETAI TO SOI[/I]
!!!
πρεμιερα στα play off την κυριακη 8 μαιου με παοκ στην τουμπα για να δουμε θα βγαλει η ομαδα καθολου τσαμπουκα και εγωισμο στο γηπεδο επιτελους;;
Λιγες ωρες εμειναν για το τζαμπολ του ημιτελικου καλη επιτυχια ρε τριφυλλαρα και ευχομαι μετα να πανυγηριζουμε ολοι εδω μεσα για την προκριση στον τελικο!!!
Και που να το δουμε ? NΕΤ ή Nova?
O Συριγος μου την σπαει (ο Καρυδας ειναι πιο καλος) αλλα και στην ΝΕΤ ειναι μαυρα χαλια συνηθως.
Eχεις δικιο αλλα δεν εχουμε και πολλες επιλογες.Εγω παντως θα το δω Nova
Λoγικα θα εχει και καλυτερη ποιοτητα εικονας.
Απο την αλλη σκασιλα μου αρκει να κερδισουμε και ας το ακουσω μονο απο το ραδιοφωνο!!!
Ευτυχως ξυπνησαμε στα μεσα της δευτερης περιοδου αλλα μεχρι τωρα εχουμε κανει πολλα λαθη και εχουμε χασει παρα πολλα ριμπαουντ.Ο διαμαντιδης δεν ειναι τελειως καλα και αυτο φαινετε.Καλα η διαιτησια ειναι τραγικη οι ιταλοι αντι για μπασκετ παιζουν κατς εχουν κανει τουλαχιστον 2 αντιαθλητικα φαουλ και δεν εχει σφυριχτει κανενα τουλαχιστον ειμαστε μπροστα για να δουμε.
Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ, μέτριος επιθέτικα αλλά άψογος αμυντικά και απόλυτα σοβαρός.
Και ο Καλάθης είναι next big thing του ελληνικού μπάσκετ.