Τελος καλο ολα καλα τωρα παμε για το εκτο:yahoo::yahoo: Καλαθης μεγαλειωδη εμφανιση δεν εχω λογια!!!
Επική μετάδοση, έκλαιγα από τα γέλια κάθε φορά που κλαιγόταν ο Συρίγος :lol:
Ο Καλάθης έκανε τεράστιο παιχνίδι, δεδομένης της ηλικίας και της εμπειρίας του. Από κοντά Φώτσης και Βουγιούκας με τον Φώτση επιτέλους να σουτάρει με διάρκεια. Ο Μπατίστ σταθερή αξία. Ο Διαμαντίδης φάνηκε κάπως επηρεασμένος από την αποχή από τις προπονήσεις αλλά ευτυχώς ανέλαβαν οι άλλοι στα δύσκολα.
Μεγάλο ρόλο έπαιξαν και τα πολλά φάουλ που μάζεψε η Σιένα καθώς αν έπαιζε ο Λαβρίνοβιτς μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο όταν η διαφορά ήταν στους 6 στο τελευταίο πεντάλεπτο. Αλλά γενικά έπεσε πολύ ξύλο και απ’ τους δύο, με τη Σιένα να μαζεύει περισσότερα φάουλ. Έπιασαν τόπο και οι φωνές του Ζοτς αφού κόψαμε τα πολλά λάθη σχετικά νωρίς και στο δεύτερο πήραμε σχεδόν όλα τα αμυντικά ριμπάουντ.
Εν τέλει νομίζω όμως ότι την απαραίτητη διαφορά έκανε η νοοτροπία πρωταθλητή που έχει εδώ και χρόνια η ομάδα. Σε κανένα σημείο δεν χάθηκε εντελώς η ψυχραιμία μας και από τη στιγμή που πήραμε κεφάλι η άπειρη σε πρωτιές και διακρίσεις Σιένα δεν έφτασε ποτέ πολύ κοντά στην ανατροπή.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα το χάσουμε την Κυριακή με όποια ομάδα κι αν παίξουμε. Είναι τεράστια ευκαιρία.
/e και φυσικά την Σιένα στο παιχνίδι ουσιαστικά την κράτησε ο Χέρστον.
τελικά φέτος το βαρόμετρο της ομάδας δεν είναι ο διαμαντίδης, αλλά ο καλάθης. μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα της σεζόν ο διαμαντίδης έπεσε αισθητά και έχει μόνο κάποιες εκλάμψεις στο παιχνίδι του, ενώ στα κρίσιμα ματς ο καλάθης έχει αποδειχθεί ηγέτης για τον παναθηναϊκό.
παρά το κάκιστο πρώτο ημίχρονο πάντως τελικά η νίκη ήρθε εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσουμε ιδιαίτερα. η σιένα είναι ομάδα μέρας. στην καλή της μέρα κερδίζει τον οποιονδήποτε. αν δεν της βγουν τα σουτ από την περιφέρεια, είναι εντελώς ακίνδυνη και δε μπορεί να πάει πουθενά.
εφόσον περάσει η μακάμπι με το υπερηχητικό της μπάσκετ, δε θα είμαστε εμείς το φαβορί. φέτος όμως έχουμε όμως χαρακτήρα νικητή όσο ποτέ. θα ματώσουμε, και θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.
Τι λέει ο αποπάνω! :lol:
Πάλι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟ ήταν σήμερα ο Διαμαντίδης. 8 πόντους, 9 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 6 κερδισμένα φάουλ και τρομερές άμυνες.
Πάντως χόρρορ πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι η χειρότερη ευρωλίγκα των τελευταίων χρόνων, σωστά?
από ένα σημείο και έπειτα ο διαμαντίδης συνδράμει κυρίως αμυντικά. χωρίς την τόλμη και την ανάδειξη των ηγετικών ικανοτήτων του καλάθη, ο παναθηναϊκός δε θα είχε φτάσει εδώ.
σαφώς και είναι η χειρότερη ευρωλίγκα των τελευταίων χρόνων, όπως κάθε πέρυσι και καλύτερα γενικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. το μόνο που θα μείνει είναι η επική σειρά του παο με τη μπαρτσελόνα. αλλά βασικά γιατί απευθύνεις σε εμένα την ερώτηση?
Πεθαίνω.
πέθανε.
ναι, γιατί σήμερα είδαμε τρομερούς ημιτελικούς και όλη τη χρονιά είδαμε εξαιρετικό μπάσκετ. ό,τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, συμβαίνει και εδώ. δεν υπάρχει ανταγωνισμός. ξαναλέω ότι μόνο η σειρά παο-μπαρτσελόνα είχε ενδιαφέρον φέτος. ακόμη και αυτή η μακάμπι, δεν έχει σχέση με την υπερομάδα των early 00’s.
horror παλικάρι μου διάβασε αυτά που γράφεις πριν τα ποστάρεις μου έχουν βγει τα μάτια λέμε. Άκου η χειρότερη ευρωλίγκα. :?
Μην βιάζεστε να κάνετε ηγέτη τον Καλάθη ηγέτη. Διαμαντίδης συνεχίζει να έχει άνετα αυτόν τον ρόλο.
Έλα ρε μην ψαρώνεις με τον χόρρορ, κλασσικός χίπστερ είναι. Έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους.
Ενταξει παιδια μην τρελαθουμε κι ολας δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα σε καλαθη και διαμαντιδη.Ο καλαθης τωρα ξεκιναει και θελει ακομα παρα μα παρα πολλα ψωμια για να φτασει τον μητσαρα αν τον φτασει ποτε.
Χάλια η Ευρωλίγκα… Θέλω καυτά σορτσάκια όπως το '87 πίσω στη μόδα!
οκ, όταν σταματήσετε τις εύκολες ειρωνείες και αρχίσετε να μιλάτε σοβαρά, ίσως καταφέρουμε να κάνουμε κουβέντα.
το ότι πάντως ο παναθηναϊκός των 5-6 παικτών φτάνει σε τελικό, μπορεί να με χαροποιεί, αλλά δε λέει και τα καλύτερα για την ανταγωνιστηκότητα της διοργάνωσης. ούτε οι μεγάλες ιταλικές ομάδες υπάρχουν, ούτε η τσσκα, ούτε τα βαλκάνια μπορούν να αποτελέσουν ισχυρό πόλο. δηλαδή οκ, whatevs. εγώ δε βλέπω πάντως ούτε καν την αίγλη του παρελθόντος.
Εγώ πάντως φέτος είδα μια από τις πιο γαματες σειρές Play off και ότι μερικά ματς πήγαν σε διαφορές δεν λέει κάτι. Δεν μπορεί όλα τα ματς να πάιζονται στο πόντο. Ομάδες με μεγάλο μπατζετ και υψηλούς στόχους έμειναν έξω νωρίς (ΤΣΣΚΑ) ενώ σαφώς μικρότερες προχώρησαν περισσότερο (Βαλένθια). Ακόμα και στην φάση των ομίλων έβλεπες ομάδες που άλλες χρονιές ήταν κομπάρσοι να πάνε να γίνουν πρωταγωνιστές, όπως οι Τουρκικες που τελικά εκεί που πήγαν να τους βγάλουν και φαβορί για final-4 έμειναν έξω.
Πραγματικά άλλη ευρωλίγκα πρέπει να παρακολουθείς φέτος.
το ίδιο λέμε. το ότι αυτοί οι μικροί προχώρησαν περισσότερο, δε συνεπάγεται ότι ανέβηκαν επίπεδο. μάλλον οι υπόλοιποι έπεσαν ένα σκαλί παρακάτω.
και γενικά έχω την αίσθηση ότι τα περισσότερα αθλήματα διάγουν περίοδο κρίσης. ίσως να έχει να κάνει με το ότι έχω χάσει την κάψα μου για αυτά. dunno. but still, αυτή είναι η εντύπωσή μου.
Συμφωνω με Dead.
Μια χαρα γαματη ειναι η φετινη Ευρωλιγκα.
Ο Καλαθης εχει πολλα προσοντα, αλλα οχι και ηγετης, μην τρελαθουμε τελειως…
Με την Μπαρτσελονα πηγαινε με την μπαλα προς το καλαθι και την εχανε μεσα απο τα χερια του.
Ειναι πολυ εξυπνος και γρηγορος αλλα και πολυ απερισκεπτος και αναξιοπιστος, πραγμα που διορθωνεται με την εμπειρια και τα χρονια βεβαια.
Μια χαρά μπάσκετ έπαιξαν οι μικροί. Νίκες όπως της Βαλένθια μεσα στον Παο, της Ουλκερ μεσα σε Ολυμπιακό και πολλές ακόμα μόνο τυχαία δεν ηρθαν. Και μην ξεχνάμε και το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Ολίμπια. Η μόνη μεγάλη ομάδα που όντως δεν στάθηκε στα επίπεδα που έπρεπε ήταν η ΤΣΣΚΑ.
βασικα η ΤΣΣΚΑ δεν ειναι και η ομαδα που ηταν καποτε
το ότι είναι απερίσκεπτος και αναξιόπιστος διορθώνεται με τα χρόνια, την ηγετική προσωπικότητα όμως ή την έχεις ή δεν την έχεις. δεν είναι κάτι που αποκτάται με τα χρόνια. και αυτή η απερισκεψία του με τις πολλές επιθέσεις που παίρνει οφείλεται στην ηγετική φυσιογνωμία που διαθέτει.
και βασικά πέραν της τσσκα, ούτε η παρτιζάν ήταν στα επίπεδα που έπρεπε, ούτε καμία ιταλική ομάδα. γιατί αυτή η σιένα δεν έχει ούτε καν σχέση με την κίντερ π.χ. του 2002. τεσπα, αυτή η συζήτηση είναι off topic εδώ. νομίζω πάντως ότι κάθε χρονιά ασχολούνται και λιγότεροι με το μπάσκετ.
edit: και δε νομίζω πως βιάζεται κανείς να κάνει ηγέτη τον καλάθη. μόνος του βιάζεται να γίνει ηγέτης. και είπα ότι αυτό είναι κάτι που είτε το έχεις είτε όχι. ε αυτός, χωρίς να προεξοφλώ πως θα εξελιχθεί, το έχει.
…και ακόμα δεν έχει αναδειχθεί να συμπληρώσω.
Έχει όλα τα προσόντα να γίνει ο επόμενος ηγέτης για τον Παο αλλά όχι ακομα. Ίσως ούτε και του χρόνου. Μην βιάζεσται να τον κάνετε ηγέτη.
οταν αποχωρησει καποτε απο την ενεργο δραση ο διαμαντιδης τοτε θα μιλαμε για αλλον ηγετη