Βασικά είμαστε σίγουρα ο μεγαλύτερος σύλλογος στην ιστορία της Ευρωλίγκας, αλλά ρε παιδί μου, αλλιώς δε θα ναι να ανοίγεις π.χ. την ιστοσελίδα της ιστορίας των κυπέλλων πρωταθλητριών μπάσκετ και στο λήμμα “ομάδες με τις περισσότερες κατακτήσεις” να βλέπεις πρώτο-πρώτο το “Panathinaikos BC”;
Σίγουρα.
Αν πεισθεί ο Ομπράντοβιτς να μείνει για καμιά πενταετία ακόμα ας πούμε, σίγουρα είναι εφικτό.
Στα του τελικού, πόσο γέλασα με τον “αναγεννημένο” χοντρό…από το hedge out στο recover, μια αιωνιότητα και μια μέρα, 4 ολόκληροι πόντοι στατιστική, 18 πόντοι από Batiste.
Δεν μπορείς βρε αγόρι μου, δεν είναι ντροπή.
Και μετα την απολυτη ηδονη περναμε στην απολυτη θλιψη.Τι ειναι αυτο το πραγμα με την μπαλα ρε μαγκες;;Μετα την κουπα γυρισα να δω τα της τουμπας και μου ανεβηκε η πιεση.Θα μου πειτε τι ασχολεισε τετοια μερα αλλα δυστηχως δεν μπορω να βλεπω την ομαδα να κατρακυλαει ετσι και κανενας να μην εχει την διαθεση να βγει μπροστα και να την βοηθησει ειναι ντροπη τετοια καταντια ρε γαμωτο
[-X
Υφίσταται ακόμα το τμήμα του συλλόγου που αντί να πιάνουν τη μπάλα, την κλωτσάνε;
Ομπράντοβιτς σταμάτα, δεν είναι πια αστείο, μήνυση μας έκανε το αστεροσκοπείο!
Παύλο ακούω και Παύλο δε βλέπω, πόσο καιρό έχει να εμφανιστεί, τι να απέγινε άραγε?
συγχαρητηρια στον εξαστερο παναθηναικο για αλλη μια ευρωπαικη κατακτηση
να δουμε εμεις ποτε θα παρουμε κατι…
Απλα υποκλινομαι:bow:
Πιθανότατα είναι η καλύτερη (και πιο επιτυχημένη) ομάδα έχω δει σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα.
Ίσως την κοντράρει η Λίβερπουλ των 70ς-80ς αλλά δεν την έχω δει ποτέ.
Το ότι ζηλεύω είναι λίγο, ελπίζω τουλάχιστον η ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα να κάνει κάτι ανάλογο στα επόμενα 5-10 χρόνια.
μεγάλη παραδοχή ο από πάνω…και έχει και δίκιο…!
και δεν είναι μόνο οι τίτλοι…
αυτή η συνέπεια του παναθηναϊκού όποτε βρίσκεται σε μια πιο δύσκολη θέση ή οταν δεν δείχνει τόσο τρομερός όσο άλλες φόρες να καταφέρνει να βγάζει προς τα εξω το οτι [B]είμαι παναθηναϊκός και είμαι εδώ[/B] είναι δείγμα ομάδας που δεν απλά πρωταθλήτρια ευρωπης ή νικητής μια διοργάνωσης…είναι κάτι παραπάνω…
μπράβο στον παναθηναϊκό…
Σωστός, πες κάτι και για τη διαιτησία του τελικού όμως.
Ή εδώ δεν έχει Μπέο? :lol:
Tεραστια χαρα σημερα!!!
Απλα, να (ξανα)πω πως αυτο που χαρακτηρισε την κατακτηση του [B]6ου [/B] (πωπω, μολις αρχισει η παρακμη θα συνειδητοποιησουμε τι εχει κανει αυτη η ομαδα) ειναι η σειρα με την Μπαρτσελονα! Μιλαμε για επικη προκριση - επικη εμφανιση - μεγαλειωδες συναισθημα!!!
Συγχαρητήρια φίλοι παναθηναικοί για την 6η κούπα
Χάρηκα σαν Έλληνας και θα χαρώ πάρα πολύ να νικήσω και να πάρω πρωτάθλημα απο τους Πρωταθλητές Ευρώπης…
35 ήτα τοτες;
Ναι ρε.
Και μετά θα ξυπνήσετε.
:papas:
Μόνο Δέος μπροστά στον μεγαλύτερο προπονητή όλων των εποχών.-
Άλλη μέρα τα υπόλοιπα
Kαλά και στη μπάλα πλέον το να έχεις 3 ευρωπαϊκά μέσα σε 5 χρόνια (γιατί πιστεύω ότι θα το πάρει το τέταρτο η Μπαρτσελόνα) είναι τεράστιο επίτευγμα. Και με αυτόν τον κορμό που θα έχει, σίγουρα θα πρωταγωνιστεί για τουλάχιστον άλλη μία πενταετία. Από τους μεγάλους παίκτες μόνο ο Πουγιόλ και ο Τσάβι θα είναι σε ηλικία που να σκέφτονται την αποχώρηση (εκτός αν εκδηλώσουν φαινόμενο Γκιγκς :P). Όπως και με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, η εδραίωση στην κορυφή είναι στο χέρι τους.
Τι να πούμε τώρα για το μπάσκετ, τον σύλλογο αυτό πρώτα τον αγάπησα για το μπάσκετ και μετά για το ποδόσφαιρο άλλωστε, όταν άρχισα να βλέπω τη σεζόν που πήραμε πρωτάθλημα στο 5ο ματς μέσα στο ΣΕΦ (που ρώταγα τον πατέρα μου τι ήταν οι “βαζέλες” όταν φωνάζανε οι δικοί μας “βαζέλες ε; να!” :lol:); Ποιος να μου το έλεγε, όταν έπαιρνα τη φανέλα μας λίγους μήνες μετά τότε, με το ένα αστέρι, ότι μετά από δώδεκα χρόνια θα είχε άλλα 5! Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσει κανείς το θαυμασμό για τα κατορθώματα που ζούμε και για τα οποία θα μιλάμε χρόνια μετά.
Αφού είδα τη Μάντσεστερ να ξεπερνάει σε πρωταθλήματα τη Λίβερπουλ, τώρα μένει να δω αυτούς να φτάνουν τα 8 ευρωπαϊκά της Ρεάλ και μετά μπορώ να πεθάνω ήσυχος!
Όσο οι Ομπράντοβιτς - Ιτούδης θα είναι στον πάγκο και οι Γιαννακόπουλοι θα βάζουν λεφτά, θα είμαστε στην ελίτ, τέλος!