Οτι και να πούμε για το μπάσκετ είναι λίγο, απλά ήρθε το 6ο, χαρήκαμε αλλά ήταν τόσο αναμενόμενο.
Τελικά βρήκα το κίνητρο, είναι να ξεπεράσουμε την Ρεάλ (θέμα χρόνου).
Για το ποδόσφαιρο, δεν το είδα και δεν πρόκειται να ασχοληθώ, καλύτερα να βγει ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ Τσ Λιγκ να φτιαχτεί η ομάδα από την αρχή και σε 4 χρόνια να ξαναπάρουμε τίτλο.
… πραγματικά θεωρώ ήρωα όποιον έχει ακόμα κουράγιο να ασχολείται με τη … Σούπερ Λίγκα, μετά από όλα όσα έχουν γίνει ΚΑΙ φέτος. Τι να δεις; Το θέαμα; Τα γήπεδα; Ένα τεράστιο ΧΑΛΙ είναι, χρειάζεται μεγάλες αλλαγές για να εξυγιανθεί αυτό το πράγμα, ανάλογες των αλλαγών που χρειάζεται η οικονομία (η ποια;) της Ελλάδας. Ακόμα και αν γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις (η ενίσχυση των υποδομών ας πούμε) θα πάρει χρόνια μέχρι να έρθει σε ισορροπία το πράγμα.
Εδώ που τα λέμε και το εγχώριο πρωτάθλημα στο μπάσκετ περίπου έτσι είναι βέβαια …
[B]ChrisP[/B] φυσικά και ειχε…στο εντυπωσιακό καλάθι που έβαλε ο διαμαντιδης οταν πέρασε κάτω απο καλάθι ειχε προηγηθεί πάσα απο παίχτη που ήταν οφσάιντ…αλλά τι περιμένεις…παράγκα… @#%^%$&$%%@#
ο [B]Leviathan[/B] ειπε…οσο βάζουν λεφτά οι γιαννακοπουλοι
και
[B]«Κουράστηκα. Ίσως φύγω?»[/B]
Βόμβα» του Παύλου Γιαννακόπουλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 λίγες ώρες μετά το θρίαμβο της κατάκτησης του έκτου ευρωπαϊκού από τον Παναθηναϊκό. «Κουράστηκα μετά από 40 χρόνια και σκέφτομαι να φύγω. Αν βρούμε έναν άνθρωπο που αγαπά την ομάδα και μπορεί να την κρατήσει ψηλά, γιατί να μην αποχωρήσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ. «Η επιτυχία ανήκει στον μεγάλο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες μας», τόνισε για τη χθεσινή επιτυχία.
«Έχουμε βαρεθεί, έχουμε κουραστεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι στην ομάδα 40 χρόνια. Η κούραση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μπορεί αύριο-μεθαύριο, φέτος, σε ένα ή δύο μήνες, μπορεί να φύγω και να δώσουμε τον Παναθηναϊκό σε έναν καλό φίλο της ομάδας. Είναι στο μυαλό μου αυτό. Γιατί να μην είναι; Η κούραση είναι συνεχής. Σαράντα χρόνια τα ίδια και τα ίδια, είτε ποδόσφαιρο είναι αυτό, είτε μπάσκετ. Για να το καταλάβετε πρέπει να το ζήσετε και να το νιώσετε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.
Όσο για το αν έχει ήδη μιλήσει με κάποιον ενδιαφερόμενο, είπε: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Σκέψη υπάρχει. Με μεγάλη χαρά θα δίναμε τον Παναθηναϊκό σε έναν άνθρωπο που θα ενδιαφέρεται για την ομάδα, θα την αγαπά, θα τη βλέπει όπως εμείς και θα μπορεί την οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά συνεχίζοντας τις επιτυχίες ή φέρνοντας ακόμη και μεγαλύτερες. Να πετύχει ό,τι εμείς κι ακόμη περισσότερα», ενώ διαβεβαίωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού πως «? αν συνεχίσουμε, θα είναι μια μεγάλη μέρα και η επόμενη μέρα».
Αυτό με τον Γκάλη το θυμάμαι και κλαίω. Αλλά όχι σαν Παο σαν Αρειανός. Όπως θυμάμαι τον τελικό κυπέλου εκείνη την χρονιά νομίζω με τον Άρη που τον έβλεπα από την τηλεόραση και δεν πίστευω πως ο Νικ ήταν “με τους άλλους”
Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας πραγματικά, μήπως πρέπει να χάσουμε το πρωτάθλημα για να ξαναποκτήσει κίνητρο αυτή η ομάδα;
edit: Μια και το αναφέρατε, η στιγμή μέσα στο ΣΕΦ με το “βαζέλες ε; Να” και Οικονόμου να τρελαίνεται έχει χαραχτεί στα μυαλά όλων των παιδιών που μεγάλωσαν στα 90’s. Και από τις δύο μεριές.
Καταρχας, μπραβο στον Παναθηναϊκο για αλλη μια κατακτηση Ευωρλιγκας.
Λογικα μιλωντας, το 2013 θα παρει το 7ο κ.ο.κ.
Αξιος και τεραστιος.
Νταξ, γελανε κι οι πετρες ε.
Συλλογικα, οντως ο ΠΑΟ ειναι η πιο επιτυχημενη ομαδα στην Ελλαδα.
Γι’ αυτο και δε βαζω στο quote την αλλη σου προταση.
Ομως, παροτι κι εγω θα προτιμουσα τα 6 πρωταθληματα Ευρωπης, η αληθεια ειναι οτι εκεινος ο ΑΡΗΣ καταφερε κατι που δε θα καταφερει καμια ελληνικη ομαδα.
Εκεινος ο ΑΡΗΣ καταφερε να γινει κοινωνικο φαινομενο …γι’ αυτο και το “μεγαλυτερη ομαδα ολων των εποχων” σηκωνει κουβεντα.
Αν και εγω, ο ιδιος παραδεχομαι οτι ο ΠΑΟ των 50ποσων τιτλων και των 6 ευρωπαϊκων ειναι η κορυφαια ομαδα στην Ελλαδα ιστορικα.
Απλα, ο Νικ δεν μπορει να μπει στην ιδια προταση με αλλον Ελληνα αθλητη κι αυτο ειναι ΑΞΙΩΜΑ.-
Kαλά εννοείται ότι ο Άρης είναι η τοπ-ομάδα,και για συναισθηματικούς λόγους.Το μπάσκετ έχει αλλάξει πολύ από τότε.
Ο Διαμαντίδης για εμένα δεν είναι ούτε καν ο κορυφαίος της γενιάς του,από άποψη καθαρά μπασκετική.Αλλά φέτος με την σεζόν που έκανε με έκανε να σκεφτώ λίγο την άποψή μου.Θα δούμε
Ασε φιλε μεγαλη ανατριχιλα το συγκεκριμενο παιχνιδι ημουνα μεσα φυσικα.Τα συναισθηματα που ενιωσα μεσα στο σεφ εκεινη την μεγαλη μερα τα εχω νιωσει μοναχα αλλες τρεις φορες στα 32 χρονια μου στην ταπα του βρανκοβιτς στο παρισι,στο γκολ του βαζεχα στο αμστερνταμ και ακομα περισσοτερο επειδη ημουν και μεσα στο γκολ του μπασινα στην κωνσταντινουπολη με την φενερ!!!
Κορυφαίος της γενιάς του είναι άνετα. Αν έχεις στο μυαλό σου τον Παπαλουκα ούτε καν. Στην ΤΣΣΚΑ είχε πάντα μεγάλους παίκτες δίπλα του όπως και στον Ολυμπιακό τις καλές του χρονιές. Χρονιά όπως η φετινή του Διαμαντίδη δεν έχει καν ονειρευτεί ο Παπαλουκάς. Δεν χρειάζεται καν σκέψη βασικά για την φετινή χρονιά του.
ο ομπραντοβιτς φευγει, ο παυλος φευγει… σε λιγο θα δουμε και δημοσιευμα για τον διαμαντιδη. ελα ελεος. αλλωστε η χρονια δεν τελειωσε, εχουν βαλθει ολοι να ‘φυγουν’ κιολας…