Eρωτηση…
Αν δικιαωθει η Αεκ θα αφαιρεθουν 3 βαθμοι απο τον ολυμπιακο.
Θα φτασει στους 67
Ο Βαζελος θα παραμεινει στους 66
Πως θα ειναι δευτερος λοιπον?:-k
Eρωτηση…
Αν δικιαωθει η Αεκ θα αφαιρεθουν 3 βαθμοι απο τον ολυμπιακο.
Θα φτασει στους 67
Ο Βαζελος θα παραμεινει στους 66
Πως θα ειναι δευτερος λοιπον?:-k
ειμαι χαζος λιγο και δεν σε πιασα…επανελαβε πλιζ
Ειπε ο Πεσειρος οτι ειναι 3οι αλλα μπορει να πανε δευτεροι.
Δευτεροι εννοει μεσω πλει οφ?
λογικα εννοει οτι θα προσπαθησει μεσω των πλει οφ για να καπακωσει η ομαδα την θεση για το ΤσΛ
«Έχω την πληροφορία ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα είναι σίγουρα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού»! Τάδε έφη ο δημόσιος υπάλληλος της ΕΡΤ τον οποίον ΟΛΟΙ οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν χωρίς μάλιστα να το θέλουν?
Για ποιον Πεσειρο μιλατε? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ολοι το λενε! :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν θελουμε Ντουσαν…το ξαναειπα
Συμφωνω. Δεν νομιζω να παρατησει τον Αρη, εχοντας μια πετυχημενη χρονια, για να ερθει στο λακκο της μιζεριας.
μην παραποιεις τα λογια μου:twisted: :twisted:
τον Μπαγεβιτς δεν τον θελω ουτε σαν αναγκαιο κακο οπως παρουσιαζεται
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε λεει τωρα ο τζιγγερ στην συνεντευξη οτι θα γινει πολυμετοχικος…αυτος θα χει το 50 % και το υπολοιπο θα το χουν αλλοι…
σωθηκαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σωθηκαμε !!! :yahoo: :yahoo: =D> :bleh: :thumbup: :thumbup: :drunk: :har: :bounce:
Περίμενε πρώτα να δεις και μετά πανηγυρίζεις…
ναι οκ ειμαι συγκρατημενος
αλλα αμα ακουσες την συνεντευξη ηταν ξεκαθαρος… δλδ μου φαινεται δυσκολο να πει και να ξε-πει μετα…
Μακάρι…
Για να λέει αυτά ο Τζίγγερ, κάτι μαγειρεύει.
Και επιβεβαιώνομαι ότι είναι άψιλος, γιατί το κομμάτι της εταιρείας το δίνει με αύξηση κεφαλαίου και δεν πουλάει από το ήδη υπάρχον μερίδιό του.
Ακριβως!!! οχι βιαστικες κινησεις, τωρα ειναι που ανησυχω περισσοτερο. Ελπιζω να μην φυγει ο ελεγχος απο τ ην οικογενεια και παει στην ΠΕΚ.
Η οικογενεια Βαρδηνογιαννη μια χαρα παει οικονομικα δεν εχει να κανει το το οτι πουλαει το 40% (η το 39%) της ΠΑΕ. Βρισκετε κατω απο πιεση. Και αυτο λειτουργει ανασταλτικα. Εξαλλου στηριζωντας και ικανοποιωντας τομν κοσμο θα προωθηση και αλλο τις εταιριες της μην τα κεχνατε αυτα.
H σωθηκαμε ή χαθηκαμε.
Δν αποκλειω ολο το σκηνικο να ειναι μια ακομα πουστια του Τζιγκερ.Να παρουν κ το υπολοιπο 50% δικοι τ κ να πει εκανα οτι μ ζητησε η ΠΕΚ κ να μν χρεωνεται ολη την ευθηνη των αποτυχιω.
Αν ολα αυτα που λεει αληθευουν κ μπει η ΠΕΚ στην ΠΑΕ τοτε αντι γαυροι…
Tι γινεται?Ολα καλα?
ΥΓ.Τελικα,δεν ηταν και τοσο γραφικοι οσοι βγηκαν στους δρομους…
ΥΓ2.Γαβροι και λοιποι τεθλιμμενοι,χαρειτε οσο μπορειτε.Καντε ανασταση,πασχα,ψηστε αρνακι,βγαλτε βολτα τον σκυλο και διασκεδαστε.Τελος εδω…:lightsabre:
Επιτελους.
Βαρεθηκαμε να σηκωνουμε κουπες.
Χαρτινες.
ΥΓ.Ψυχραιμια παιδια.