Ετσι!!! Αν βγει λαμογιο ο Βγενο θα ειναι σιγουρο οτι ηταν στημενη κοντρα απο τον Τζιγγερ!!!
Γραφικοι ηταν και θα ειναι οτι και να γινει, συλλαλητηριο για ποδοσφαιρικη ομαδα ειναι απο τις μεγαλυτερες γραφικοτητες που εχω δει ποτε.
ΩΩχχχχ πηρατε φορα…χαλαρωστε… Θα δουμε τι θα γινει, τωρα γινεται πιο περιπλοκο το θεμα με την ομαδα καθοτι δεν ξερουμε ποιοι μπαινουν ποιοι θα εχουν δυναμη μεσα στην ΠΑΕ και ποιοι θα παιρνουν τις τελικες αποφασεις και με ποια λογικη, χαλαρωστε ακομα δεν εγινε τιποτα.
φαινεται καλή κινηση. πολλοί καπετάνιοι σε ένα καράβι όμως δεν ξέρω αν θα είναι απαραίτητα καλό ειδικα στην αρχή, πόσο μάλλον και με τον εγωισμό του έλληνα.
Mολις εκανε ο τζιγγερ το ανοιγμα σε οσους ενδιαφερονται να μπουν στον ΠΑΟ(Βγενο δλδ) με την συνεντευξη που εδωσε, την αλλη μερα βγηκε το Φως και εγραψε εντρομο:
,
δλδ εαν στον ΠΑΟ ενωθουν η οικογενοια βαρδινογιαννη,ο μιστερ μαρφιν,και οι γιαννακοπουλαιοι(λεμε τωρα ρε παιδι μου…αν) τι θα κανει ο θειος θα φερει τον αμπραμοβιτς στον οσφπ?:lol: #-o Φοβηθηκε το Φως γιατι σου λεει αν γινει μια τετοια κινηση στο αντιπαλο δεος θα αμφισβητηθει η κυριαρχια του οσφπ στον ελεγχο της ΕΠΟ,της διαιτησιας,της αθλητικης δικαιοσυνης, στο μεταγραφικο παζαρι…:-- :twisted:
Το να πέσουν λεφτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σίγουρο ότι δεν θα βλάψει κανέναν, πόσο μάλλον τον Ολυμπιακό. Μακάρι να σπρώξουν λεφτά και οι υπόλοιπες ομάδες να ανέβει ο ανταγωνισμός. Και αφήστε την κλάψα πια για την ΕΠΟ και τον Ολυμπιακό
Η αληθεια ποναει ε,δεν θα μου φανει καθολου παραξενο σε λιγους μηνους που φευγει ο γκαγκατσης απο την ΕΠΟ να πιασει ποστο στον ολυμπιακο.:lol: Το εχουμε πει ρε παιδια εκατο φορες ακομα να το εμπεδωσετε,Κοκκαλης+Γκαγατσης=L.F.E.
Κάτι φάνηκε να αλλάζει με τον Ρότσα αντί του Λιβαθηνού στην Ν.Αμερική (αυτό που πήγαινε Αργεντινή ο Λιβαθηνός για ταλέντα είναι…ανέκδοτο,δεν υπάρχει!!!).
¶ντε να πάρει πόδι και ο Βέλιτς