Παναθηναϊκός

Ετσι!!! Αν βγει λαμογιο ο Βγενο θα ειναι σιγουρο οτι ηταν στημενη κοντρα απο τον Τζιγγερ!!!

1. Γραφικοι ηταν και θα ειναι οτι και να γινει, συλλαλητηριο για ποδοσφαιρικη ομαδα ειναι απο τις μεγαλυτερες γραφικοτητες που εχω δει ποτε.

2. ΩΩχχχχ πηρατε φορα…χαλαρωστε… Θα δουμε τι θα γινει, τωρα γινεται πιο περιπλοκο το θεμα με την ομαδα καθοτι δεν ξερουμε ποιοι μπαινουν ποιοι θα εχουν δυναμη μεσα στην ΠΑΕ και ποιοι θα παιρνουν τις τελικες αποφασεις και με ποια λογικη, χαλαρωστε ακομα δεν εγινε τιποτα.

AMA DEN TA SKASEI O PROEDROS MHN ONEIREUESTE

TA PLEI OF EINAI KALA.

http://www.rocking.gr/modules/forum/announcement.php?f=36

φαινεται καλή κινηση. πολλοί καπετάνιοι σε ένα καράβι όμως δεν ξέρω αν θα είναι απαραίτητα καλό ειδικα στην αρχή, πόσο μάλλον και με τον εγωισμό του έλληνα.

χασαμε στη σαλονικα απο ηρα και εκανε το 2-0 στους τελικους στο βολευ…ελεος ρε γαμωτο…

Mολις εκανε ο τζιγγερ το ανοιγμα σε οσους ενδιαφερονται να μπουν στον ΠΑΟ(Βγενο δλδ) με την συνεντευξη που εδωσε, την αλλη μερα βγηκε το Φως και εγραψε εντρομο:

,

δλδ εαν στον ΠΑΟ ενωθουν η οικογενοια βαρδινογιαννη,ο μιστερ μαρφιν,και οι γιαννακοπουλαιοι(λεμε τωρα ρε παιδι μου…αν) τι θα κανει ο θειος θα φερει τον αμπραμοβιτς στον οσφπ?:lol: #-o Φοβηθηκε το Φως γιατι σου λεει αν γινει μια τετοια κινηση στο αντιπαλο δεος θα αμφισβητηθει η κυριαρχια του οσφπ στον ελεγχο της ΕΠΟ,της διαιτησιας,της αθλητικης δικαιοσυνης, στο μεταγραφικο παζαρι…:-- :twisted:

Το να πέσουν λεφτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σίγουρο ότι δεν θα βλάψει κανέναν, πόσο μάλλον τον Ολυμπιακό. Μακάρι να σπρώξουν λεφτά και οι υπόλοιπες ομάδες να ανέβει ο ανταγωνισμός. Και αφήστε την κλάψα πια για την ΕΠΟ και τον Ολυμπιακό :stuck_out_tongue:

Η αληθεια ποναει ε,δεν θα μου φανει καθολου παραξενο σε λιγους μηνους που φευγει ο γκαγκατσης απο την ΕΠΟ να πιασει ποστο στον ολυμπιακο.:lol: Το εχουμε πει ρε παιδια εκατο φορες ακομα να το εμπεδωσετε,Κοκκαλης+Γκαγατσης=L.F.E.:stuck_out_tongue:

Zαγορακη σπρωξε λεφτααααα…:lol:

ο εκι ειχε νεο επεισοδιο με τον ‘‘προπονητη’’…

Πολυυυ πρωτοτυπο…:lol: Γιατι ρε εκι δεν γινοσουν πυγμαχος αφου εχεις ταλεντο?:stuck_out_tongue:

δεν πλακωθηκαν αλλα δεν πειραζει

το θεμα ειναι οτι πρεπει να φυγουν και οι δυο

όταν κουμάντο στα αποδυτήρια κάνει ένας Βέλιτς,αυτά γίνονται…

:wink: :thumbup:

Ε αντί για ένα να βάλουν 3-4 να υπάρχει έλεγχος.

:-s

χιούμορ κόζι:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κάτι φάνηκε να αλλάζει με τον Ρότσα αντί του Λιβαθηνού στην Ν.Αμερική (αυτό που πήγαινε Αργεντινή ο Λιβαθηνός για ταλέντα είναι…ανέκδοτο,δεν υπάρχει!!!).
¶ντε να πάρει πόδι και ο Βέλιτς

Αυτο με τον βελιτς τι πραγμα ειναι παλι,προπονητες φευγουν ερχονται, παικτες φευγουν ερχονται ο βελιτς
εκει,δεν τον κουναει κανεις.:lol:

Τι εχετε παθει ολοι με τον Βελιτς ??? Πειτε κανα λογο για τον οποιο πρεπει να φυγει… γιατι θα τρελαθουμε τελειως.

Οσον αφορα τα αποδυτηρια η διοικηση εκανε μεγαλο λαθος που δεν εκοψε τελειως το βηχα ορισμενων με την πρωτη βλακια και αφησε ξεκρεμαστο το Πεσειρο.

Η αληθεια ειναι παντως οτι στην πλειοψηφια εχει κανει αποτυχημενες μεταγραφες ο Βελιτς.

Επισης ο Πεσεϊρο ενω μεχρι ενα σημειο μου εδειχνε πολυ σοβαρος προπονητης, τελευταια κανει μαλακιες κολοσσιαιων διαστασεων. Η ενδεκαδα με τον Αρη ηταν ανεκδοτο.

Συμφωνώ.
Ο Βέλιτς ήταν μεταφραστής του Σάντος και τώρα είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.Από που κι ως που?:stuck_out_tongue: