Δεν ειναι μπορει να πει κανεις οτι ηταν ασχημες, με εξαιρεση του Ενακαριρε φυσικα και του μετριου Σαριεγκι, αβ ειχε κανει και περσινες δεν τις χρεωνω σε αυτον κυνιθηκε με ελαχιστα χρηματα με εξαιρεση την περιπτωση Σαλπιγγιδη. Επισης Ο Βελιτς εφερε και τον Πεσειρο. Η γνωμη μου για τον Πεσειρο εχει διαφοροποιηθει ελαχιστα δεν παυω να τον θεωρω εναν πολυ καλο προπονητη ο οποιος προπονει πολυ καλα τις ομαδες του. Επισης για πολλα τα οποια τον κραζουνε ο Πεσειρο δεν εχει καμια απολυτως ευθηνη και επεισης τον εχουνε κραξει και για σωστες επιλογες. Την κρισιμη στιγμη η διοιηκηση τον αφησε ξεκρεμαστο και αφησε τον Γκονζαλες να κανει οτι θελει με αποτελεσμα να χασει τον ελεγχο των αποδυτηριων και αν γινει κατι τετοιο ο προπονητης το εχασε το παιχνιδι. Κριμα γιατι ηθελα να πορευτει η ομαδα με αυτον για αρκετα χρονια αφου εχει δειξει παρα πολλα καλα στοιχεια. Φυσικα ειχε και τα ελατωματα του (ροτεισον στον Τερματοφυλακα) αλλα για αυτο πρεπει να ευθηνεται και ο προπονητης των τερματοφυλακων.
Τεσπα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα πρεπει να φυγει γιατι το κλιμα στην ομαδα ειναι χειροτερο και απο περισυ.:?
Επισης για να λεμε και τα πραγματα οπως ειναι θα πρεπει και οι οπαδοι της ομαδας να σκεφτουν ποσο σταθηκαν στην ομαδα φετος, δεν γινεται να ειναι για 2 μηνες πρωτη η ομαδα και να πεφτει κραξιμο παντου… ελεος…
[SPOILER]Την ευθύνη στον Ζοσέ Πεσέιρο για τη ρήξη στις σχέσεις τους επέρριψε ο Έκι Γκονζάλες με δηλώσεις του στην «Ole». Ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως ένα πρόβλημα στη… μετάφραση οδήγησε στο νέο επεισόδιο που έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη στο περιθώριο του αγώνα με τον ¶ρη, ενώ δεν δίστασε να ισχυριστεί πως το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό είναι ο προπονητής και προέβλεψε πως σε 15 ημέρες ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιστρέψει στην πατρίδα του.
«Ο προπονητής δεν μου είπε τίποτα. Το μόνο που έκανα ήταν να ρωτήσω τον Εντουαρντίνιο (βοηθός Πεσέιρο), αν θα παίξω, διότι μετά τον τραυματισμό μου, είχα δύο καλά παιχνίδια, και αν θα έκανε ροτέισον. Μου απάντησε όχι. Μετά τον ρώτησα, αν υπάρχει στρατηγική, να μην παίξω στο υπόλοιπο της σεζόν. Μετά ο Πεσέιρο είπε ότι δεν θέλω να αγωνίζομαι αν δεν ξεκινάω βασικός. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Μίλησα στον Εντουαρντίνιο στα ισπανικά, αλλά δεν κατάλαβε καλά. Νόμιζα πως κατάλαβε τι του είπα», ανέφερε ο Γκονζάλες.
Στην συνέχεια καλούμενος να σχολιάσει αυτά που γράφει ο ελληνικός Τύπος, το ότι δεν θα ξαναπαίξει στον Παναθηναϊκό, είπε: «Δεν ξέρω, θα φανεί. Είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα, είναι το σπίτι μου. Εξάλλου ο Πεσέιρο θα φύγει σε 15 μέρες. Θα γυρίσει στην Πορτογαλία», τόνισε ο Αργεντινός μέσος.
Όταν ρωτήθηκε για αυτά που ειπώθηκαν και γράφτηκαν από τα ελληνικά Μ.Μ.Ε., περί τσακωμού με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή, και επιβολή προστίμου 70 χιλιάδων ευρώ σε αυτόν είπε: «Είναι ψέματα. Το πρόβλημα είναι ο προπονητής. Όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα. Δεν δημιούργησα προβλήματα στους συμπαίκτες μου. Απλά είχαμε μικρές συζητήσεις. Έχω καλές σχέσεις με την ομάδα. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι εξαιρετικός άνθρωπος», είπε κλείνοντας ο Γκονζάλες[/SPOILER]
ρε λενε για εναν της Ριβερ που κανει 10 εκατομμυρια…
Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Αουγκούστο Φερνάντες από τη Ρίβερ Πλέιτ έχει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή. Στα 10 εκατ. ευρώ κοστολογείται ο 21χρονος μέσος, τον οποίο βολιδοσκοπούν κι άλλες ομάδες, αλλά μόνο οι «πράσινοι» έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον.