Εεεεεε, εσυ: [SIZE=“6”]4-0[/SIZE] Aσχετο αλλα παντα σχετικο…!#-o
ΥΓ. Μετα την 50η φορα που το ειδα γραμμενο στο φορουμ, μου φανηκε αστειο.
Εεεεεε, εσυ: [SIZE=“6”]4-0[/SIZE] Aσχετο αλλα παντα σχετικο…!#-o
ΥΓ. Μετα την 50η φορα που το ειδα γραμμενο στο φορουμ, μου φανηκε αστειο.
Πλέον ο καθένας θα έχει να λέει για μια 4άρα φέτος :lol:
Nαι, αυτο σκεφτηκα και 'γω…!
Και οι 3 καρπαζοεισπρακτορες γινανε:p Κατσε να δουμε θα μεινει στο 4 η θα παει στα…υψη το σκορ…
Aχρηστη πληροφορια της ημερας: και οι 3 τεσσαρες εγιναν σε διαφορετικους (?) θεσμους (κυπελλο, πρωταθλημα, πλεϋ-οφς).
Ε τον μπούστη τον Ρίμπο
Χαλασε και η τριαδα των 4-0…!
υποκλινομαι στον ριμπο
η 4άρα είναι 4άρα8)
4-αρα απο ποτε ειχαμε να δουμε?
μου αρεσε η ομαδα στο 1ο ημιχρονο , ηταν απολυτως λογικο να κοψει ρυθμο στο 2ο
τρομερος ο Ριμπο
μεγααααλος παικτης…
κερδιζει ποντους ο Ζοσε?
Απο το οακα με την ΑΕΚ παλι…:-k 1-4?στο 25’ 0-3 etc etc…
Ο μουρινιο?
από πέρσι που νικήσαμε 1-4 την ΑΕΚ.
ζοζέ μείνε στην πανάθα κ του χρόνου.
το ξερα ότι θα το ρίχναμε στο τραλαλα σύντομα, αλλά όχι κ έτσι ρε ομάδα
Λουκιανέ ξέρεις το πόσο σ΄αγαπάω και κυρίως το πόσο σ΄εκτιμάω αλλά επειδή τυγχάνει να χω τα γενέθλια σήμερα κάνε μου την χάρη και συμπλήρωσε Ζοζέ μείνε στην Πανάθα αλλά κάνε την δουλειά σου όπως εσύ ξέρεις και στείλε το ζευγάρι της Παιανίας να κάνει ότι θέλει να κάνει εν ανάγκη κράτα και το φανάρι αλλά μακριά απ΄την ομάδα προς θεού
Εισαι και Παναθα ε…???
Τωρα σε παω πιο πολυ…
Υ.Γ…Ειναι το 1ο μου ποστ στο thread της ομαδας μου…lol…
Ομπραντοβιτς ρεεεεεεεεεεεεεε… θα μεινει
[SPOILER]Σε συμφωνία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ανανέωση της συνεργασίας τους για δύο ακόμη χρόνια ήρθε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Το συμβόλαιο του 48χρονου Σέρβου προπονητή έληγε στο τέλος της περιόδου και υπήρχαν φήμες για ενδιαφέρον ξένων συλλόγων (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα), ωστόσο ο «Ζοτς» παραμένει πιστός στο «τριφύλλι». «Τα βρήκαμε μέσα σε ένα λεπτό. Είναι ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης και θα παραμείνει στην ομάδα μας», δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, εμφανώς ικανοποιημένος από την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον πετυχημένο τεχνικό.
Στο πλευρό του 48χρονου προπονητή θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Δημήτρης Ιτούδης, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας για μία ακόμη φορά και για την επόμενη διετία με τους κ.κ. Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη”.
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει κατακτήσει 15 τίτλους με τον Παναθηναϊκό από το 1999, όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας. Συγκεκριμένα, με το «τριφύλλι» έχει πανηγυρίσει επτά πρωταθλήματα (2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007), πέντε Κύπελλα (2003, 2005, 2006, 2007, 2008) και τρία Ευρωπαϊκά (2000, 2002, 2007).[/SPOILER]
να μεινει ο ομπραντοβιτς!!ακουσατε δηλωσεις μεσινα?
νομιζω ειπε οτι ειναι ο καλυτερος μετα τον ζοτς ! …ε λογικο ειναι να το πει αφου ισχυει…
ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ = ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
σημερα χαλαρα 20 ποντους στη λαρισα με τον περπερογλου να χωνει 23 ποντους !!! αυτα ειναι
στο βολευ γυναικων χασαμε ρε γαμωτο 3-0 σετ απο γαυρο…
Έτσι ρε. Μη μιλάτε βαζελάκια. ¶ντε γεια πελάτες.
:lol:
Απολυτα εγκυρη πληροφορια.Τηλεφωνημα βγενο σε πρακτορα:“Σωκρατη,πες μου οτι εισαι ατριχος.Αυτο μονο πες μου,τελος!” :trombone:
ΥΓ.Ρε τι γινεται…:bye: