Παναθηναϊκός

Τωρα τι να πει κανεις οτι ειναι επικοινωνιακη ηττα? Οτι γαμιουνται? Οτι θα τα περιμεναμε ολα απο τον Καστρο? Καλυτερα για το παιδι πηγε στην ομαδα που εχει ξαναπαιξει σε καλο πρωταθλημα και αν παιξει καλα θα παει μπροστα. Επιτηδες τα κανουν ολα ετσι κι αλλιως crimson…

Δεν σταματάει να προσφέρει συγκινήσεις αυτή η ομάδα.
Μα να περιμένεις να διώξεις τον Πλεσί, που μαζί με Μαρίνο και Σπυρόπουλο είναι ότι χειρότερο έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας, για να πάρεις τον Κάστρο.

http://www.sport-fm.gr/article/494490

:-s
Ό,τι πεις…
#-o

Γοντικα ασε το παραμυθι γιατι θα φας και εσυ πολλες κλωτσιες δεν ειμαστε προβατα για να μας δουλευετε ρε. Σημερα λεει οτι αποσυρθηκαμε απο τον καστρο ενω χθες οταν βγηκαν τα σεναρια για την χιχον ελεγε οτι ο παιχτης ειναι κλεισμενος και δεν ανησυχουμε #-o.Βγες και πες την αληθεια οτι εχει χαθει η μπαλα στην παε και ασε της μαλακιες.

καλα μπουρδες λενε
κανεις παιχτης δεν θα θελει να ερθει σε ομαδα με τετοια διοικηση
να δειτε που θα παρουμε κανα μπαζο η κανεναν

εχει διαβάσει κανείς παναθηναϊκός που ασχολείται, αυτό το κείμενο να μου πει τι λέει με δυο-τρεις σειρές?? (και αν τα πιο βαρβάτα σημεία ειναι αλήθεια?)

Κάπου στα δεξιά πάντως λέει:

ΠΑΜΕ = Παρακρατικοί Με Ένσημα

χαχαχαα.λέει και άλλα…τώρα τα παρατήρησα…

Το έχω διαβάσει κάνα τετράμηνο πριν. Το αν είναι αλήθεια ή όχι όλα αυτά μόνο εκείνοι το γνωρίζουν. Οι άνθρωποι είναι ΚΡΑΤΟΣ δίχως αμφισβήτηση. Στο Ρέθυμνο τους παίρνουν πίπες όποτε πάνε, με τόσους που έχουν φτιάξει. Ελέγχουν τα πάντα εκεί. Στο άρθρο μέσα βέβαια δεν αναφέρει καθόλου τα “τσιμεντένια” καράβια, τα οποία χρησιμοποίησε χωρίς να υπολογίζει κόστος σε ζωές για να σπάσει το εμπάργκο της Ερυθράς.

εδιτ. Το συγκεκριμένο σάιτ βέβαια είναι λίγο ύποπτο…

Μαγκες για δωστε κανα λινκ για να δουμε σημερα το ματσακι :slight_smile:

vipstand

Σε ευχαριστω πολυ αρχηγε μου!!!

εγω το βρηκα και εδω

http://www.soccertvlive.net/

Πάντως το “χαμόγελο του Βαρδή” εγώ το λέω από χρόνια και… με αντέγραψε το μπλογκ!
Κάποιοι ίσως θυμάστε που είχα κράξει τον Αβραάμ όταν έκανε δωρεά στη συγκεκριμένη οργάνωση, αλλά έφταιγε πως είμαι κωλόγαυρος άρρωστος κλπ.

mule δεν εχεις αδικο!!

Στο ημιχρονο 0-0 αν και θα μπορουσαμε να εχουμε σκοραρει.
Στο Connx TV edeixne faseis kai epaize Metallica - Harveste of Sorrow!!

Bravo!!!

P.S. Sorry gia ta greeklish den doyleuei to pliktrologia sti doyleia!!

1. είναι να απορείς πως αυτό το ματς είναι ακόμη στο 0-0
  2. σπυροπουλε σταμάτα το ποδόσφαιρο

σκατά.!! μόλις το γύρισα για την αεκ, έβαλαν γκολ…πάλι το έχασα.!

χαζο γκολ και δεν εχουμε κανει καμμια ευκαιρια στο δευτερο ημιχρονο

2-0 στα γρηγορα απο την χαζη αμυνα μας
τους βαρεθηκα

2-0…δεν εχω ξαναδεί τον παναθηναϊκό ποτέ να είναι μέσα στο τέρμα του τόσο πολύ…και εχει παίξει με τις ομαδαρες τόσα χρόνια…ευτυχώς είναι για τα μπάζα οι επιλογές τους

και λεγανε
δεν θα παθουμε οτι ο Ολυμπιακος περσι

εγω λεω τα ιδια και χειροτερα θα παθουμε
θα φαμε κι αλλα
απο την αρχη μας πιεζουν