ξυπνά εποπτηηηη, γκολ κανονικό ήταν
Aπό μέσα την έβγαλε, αλλά τι να το κάνεις. Άλλη μια φορά άθλιοι. Τρία ζήτω για το μεγαλείο του βαρδινογιαννισμού…ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ!
Μονο 3? Απεριοριστα πρεπει να ειναι και τα Μπραβο και τα Ζητω !!
Προβλέπω πώληση Λέτο-Μπουμσονγκ για να βγει η χασούρα απ’ τη μη είσοδο στους ομίλους. Μακάρι να τρώγαμε πέντε μπας και ξυπνήσει και ο τελευταίος μαλάκας βλάκας άνοιωθος, τέτοιοι υπάρχουν κι εδώ μέσα. Το/τα ακυρωθέν γκολ θα δώσουν πάτημα στη κάθε λούμπα να λέει για σφαγή μπας και καταφέρει να κρύψει για λίγο ακόμα το αφεντικό του. Άμα φέτος δεν τα κάνουμε ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ και ας φάμε -30 στο πρωτάθλημα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Συγχαρητήρια στη Μακάμπι για τη πρόκριση.
υγ. όποιος γράψει κάτι για τους παίκτες/προπονητή να του κοπεί το χέρι. Αυτό μπορούν αυτό παίζουν.
εδιτ. Το παρόν γράφτηκε στο 2-0, ήδη έγινε 3-0!
3-0 και τελος για φετος
απο αυριο ψαχνουμε προπονητη αν υπαρχει καποιος να τον διωξει
Παρακαλούνται όσοι είδαν το ματς να προσελθουν στα πλησιέστερα νοσοκομεία για πλήρη εξέταση. Οφθαλμολογκό, Παθολογικό, Ογκολογικό κλπ…
Διπλή και συνεχόμενη ψωλή λοιπόν, μετά από Οντένσε.
Να και το 3ο…
Είναι τιμή να χεις τον χειρότερο αριστερό μπακ στον πλανήτη.
Λυπάμαι όσους πήραν διαρκείας, καλα να πάθουνε ωστόσο.
Λυπάμαι και τον Γόντικα που ήταν σίγουρα σοβαρό άτομο και παρασύρθηκε στα σκατά.
Επειδή κάποτε πέρυσι μας κοροιδεύετε ότι αποκλειστήκαμε απο ένα καφενείο του Ισραήλ και ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας…και τα λοιπά ορίστε η εκδίκηση ένα χρόνο αργότερα…
Είμαι περίεργος να δώ τι θα λέει αυρίο η Πράσινη και το Ντέρμπυ
Χα χα χα χα!!! Ειλικρινα γελασα με το post σου!! Να’σαι καλα!!
Romantic δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο εσενα. Και ναι εχει ο καιρος γυρισματα γι’αυτο προσεχε ποσο χαμογελας τα τελευταια χρονια… Φιλικη συμβουλη.
Απλα θλιψη…[-X[-X[-X Τζιγγερ και λοιποι αμετοχοι το παραμυθι εδω τελειωνει.Ραντεβου την πεμπτη στο οακα!!!Οσο για εσενα ρομαντικ εκει που εχω ταξιδεψει εγω μαζι με τον παναθηναικο…Την συνεχεια νομιζω την ξερεις!!!
Στόχος φέτος η κατηγορία;
Και αυτο χλωμο το βλεπω!!! Στοχος να παμε σε ενα μικροτερο γηπεδο… Εστω και αλανα…
Σωστό αυτό, το ίδιο πρέπει να κάνει και η ΑΕΚ.
Αν και δε νομίζω πως αυτό είναι το κύριο πρόβλημα του ΠΑΟ.
To κυριο προβλημα του παναθηναικου ειναι οτι ο βαρδινογιαννης και οι λοιποι αυλικοι τον εχουν αφησει ερμαιο της τυχης του.
Σωστο και αυτο αλλα δεν ειναι μονο Ο σωφερ και η καργιολα η οικογενεια του. Ειναι και οι Γιαννακοπουλοι και ο Πατερας και ο Βγενοπουλος και ολοι αυτοι (π.χ. Αντωνιου, Ζαετς κτλ) που εμφανιστηκαν να το παιξουν Παναθηναικαρες και τωρα εχουν κρυφτει στις σπιταρονες και στις γραφειαρες τους. ΟΥΣΤ!
Το πιο μικρο γηπεδο ειναι για να το κανουμε κολαση και φοβητρο οχι για τους αντιπαλους αλλα για ολους αυτους που “πουλανε” την ομαδα τοσο καιρο.
Τωρα για τους παιχτες ναι ΟΚ συμφωνω οτι τοσα ξερουν τοσα κανουν ομως υπαρχει ενα ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ. οτι βαριουνται μερικοι , οτι αλλοι δεν δουλεψαν ποτε για κατι καλυτερο κλπ. βεβαια ολοι οι ξεφτιλισμενοι συνεχισαν να τους πληρωνουν και να προσπαθουν να μας κοροιδεψουν οτι ειναι παιχταραδες. Καποια στιγμη (και δεν μακρυα αυτη) ειπαμε θα την βρουνε ολοι αυτοι…
Η μεγάλη μαλακία του φετινού Παναθηναϊκού είναι ότι θέλουμε να κάνουμε καζούρα και δεν μπορούμε.
Ειναι το μονο κερδος μας φετος!!! :lol:
Ο Σισε το καρφωσε παλι… Ετσι για να μην ξεχνιομαστε. Εντιτ: εβαλε και δευτερο!!
Κάπου εδώ να πω ότι ο Κουίνσι μου αρέσει πολύ, υπερταχεία που ξέρει και μπάλα.
Χάνει μεν το τετ-α-τετ αλλά το πλασέ το κάνει σωστά.
Θα τον φάει όμως η γενικότερη άθλια κατάσταση.
Και εδω σωστος εισαι!!! Και εμενα μου αρεσε… Και μετα χαος.
Περασμενα μεγαλεια και θυμωντας τα να κλαις
Δεν κλαιω. καλα να παθουμε (οχι οι φιλαθλοι και οπαδοι της ομαδας.) . Ειπαμε θα το τελειωσουμε αυτο το πανηγυρι με τον ενα ή τον αλλο τροπο.
Απο Την Λιβερπουλ μου αρεσε σαν παιχτης και πραγματικα το χαιρομαι που ειναι παιχταρας. Του αξιζει και εχασα 3 χρονια απο πολυ σοβαρους τραυματισμους.
Μπραβο του πολλες φορες!