μπορεί να έβαλε δυο γκολ, αλλά από το λίγο που είδα δεν ταιριάζει καθόλου στην ομάδα…!! και να μην ξεχνάμε σε ποιον τα έβαλε απέναντι…
ο καιρός θα δείξει…
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο φιλε μου την πεμπτη πρεπει να γεμισει το οακα
ενω εδω τα εβαζε απεναντι σε ομαδες-ογκολιθους!Το θεμα ειναι οτι σκοραρει συνεχεια και αυτο χρειαζεται μια ομαδα απο εναν επιθετικο.Ειτε τα βαζει με την Γιουναιτεντ ειτε με τα τουρκοβουνια!Ο Σισσε ειναι μεγαλος παικτης και το λαθος του βαζελα ηταν οτι ολα ηταν βασισμενα γυρω απο αυτον.Πλεον η ομαδα εχει καταρρευσει και θελει δρομο ακομα,πολυ δρομο…
απο αυτήν σίγουρα καλύτερες οι εδώ ομάδες πάντως
εγω πάντως διαφωνώ…το παιγνίδι του παναθηναϊκού δεν πάσχει στον…σισε…είχε 3-4 σούπερ ευκαιρίες ο παναθηναϊκός να κάνει το 0-1 άλλωστε…
το θέμα είναι πως μπορεί να κατασκηνώνει μια τέτοια ομάδα στην περιοχή σου? πως μπορεί να αλλάζει 3-4-5-6 πάσες μέσα στην περιοχή και να μην κόβει κανείς?(ευτυχώς μιλάμε για τραγικές επιλογές απο την πλευρά τους).
πως γινεται στο κέντρο να μην κόβει κανείς, και να περνάνε όλοι κυριολεκτικά περπατώντας? και δεν λέω καν για την άμυνα…που ο σπυροπουλος έχει καταντήσει ανέκδοτο…
μέσα σε όλα αυτά τι θα προσέφερε ο σισε? ευκαιρία για γιομες.?
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ
ΤΖΙΓΓΕΡ …ΗΓΕΤΗ…ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΗ.
ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ?. ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤ΄ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ
ΠΑΟ ΖΟΥΜΕ? ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΟΟΟ ΕΕΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ
ΕΕΕ ΟΟΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ
Την Πεμπτη θα χορεψουμε με αυτο!!! Εξακολουθω να πιστευω οτι πρεπει να αλλαξουμε εδρα χωρις να σημαινει οτι αυτο ειναι το νουμερο 1 προβλημα μας , ειναι ομως σοβαρο θεμα. (Πανω σε αυτο που λεει ο digital βαρεθηκα να ακουω για χρηματα και κερδη και εσοδα και να τα παπαγαλιζουν ολα αυτα ΟΛΕΣ οι εφημεριδες… ΕΛΕΟΣ! )
ΔΕν ειπα ποτε οτι πασχει ο Παναθηναικος απο Σισε. Ειπα οτι του αξιζει μια καλη καριερα σε ενα καλο πρωταθλημα. Τωρα το τι καναμε εμεις για να τον αντικαταστησουμε ειναι αλλο θεμα. (Ο Κουινσιι αν επαιζε μαζι με τον Σισε ειδικα εγχωρια θα εβγαζαν ματια! τουλαχιστον σε σχεση με αυτα που ειδαμε απο αυτον σημερα))
Μια χαρα επαιξε ο Σισε με την Λατσιο -Αυγουστος μηνας ειναι καμια σχεση αυτο που λες. Το ειδα ολο το παιχνιδι και υπαρχει και μεγαλος ανταγωνισμος σε αυτη την ομαδα.
Κλοζε, Ροκι, Ζαρατε, Σισε οποτε για να παιζει και να σκοραρει μια χαρα τα παει μην τρελαινεσαι.
Από κέντρο πάσχει κατά βάση ο Παναθηναϊκός.
Πλην της αμυντικής τετράδας, ο μόνος που ενδιαφερόταν να μαρκάρει ήταν ο Σιμάο.
Αυτός που προκαλεί θλίψη είναι ο Νίνης.
Νομίζω είναι 3 φορές χειρότερος παίκτης από το πιτσιρίκι που θαυμάσαμε πριν 4 χρόνια.
Κεντρο χαλια πολυ χαλια. Ο Νινης ειδκα εκει που μπαινει στο γηπεδο ειναι αθλιος. Κατσουρανης οχι παλαιμαχος… Χειροτερα. ο Ζεκα συμπαθητικος… Τοτσε πολυ αργος. Μετα την σφαιρα Σισε ηρθε το τρακτερ (απο θεμα ταχυτητας) Τοτσε…Καλα για Σπυροπουλο-αστειο και μονο να λες οτι παιζει ποδοσφαιρο αυτο το πραγμα.
Να δουμε σε ποσες μερες θα χρησιμοποιησει ξανα το χερι του ενας παιχτης για αποκρουση μεσα στην περιοχη(πλυν του οποιου τερματοφυλακα, βεβαιως).
:lol::lol::lol::lol:
Τον Τζόρβα στη φάση του πρώτου γκολ τον πέτυχε ελεύθερος σκοπευτής της μοσάντ με αεροβόλο;
αφου εμεις του μαθαμε μπαλα
Πολύ πούτσα πέφτει φέτος όπως σας περιγράφω αγαπητοί ακροατές.Βάλτε τα ροζουλί εσώρουχα και πάρτε βαζελίνη, θα περάσουμε και γαμώ! :band:
Ρε γαμώτο Πέμπτη θα έδινα το 2ρο μου μάφιν για να ήμουν στο γήπεδο, θα πέσει πολύ ξύλο.
Κατάντα ολκής.
Και το ξεπουλημα συνεχιζετε αμα δεν περασουμε την Μακαμπι σκεφτονται σοβαρα με μια καλη προταση να πουλησουν και τον Λετο [-X.Η πεμπτη ειναι κοντα ρε λαμογια θα τα πουμε στο οακα.Οεοεοε ελευθερο σε θελουμε παναθηναικε!!!
Μακαρι να γινοτανε αλλα δεν ισχυει διαψευστηκε!!! http://www.leoforos.gr/article/27490/senaria-kai-diapseuse
…όλο ακούγονται, αλλά η οικογένια δεν θέλει μάλλον να πουλήσει:):!:
Πόσο δίνει στο στοίχημα ο υποβιβασμός της Παλέρμο? :lol:
Μπράβο πάντως στον Γόντικα, 700.000 για τον Τζόρβα είναι πραγματικά χρυσό deal.
Στο καλο τζορβα δεν θα μας λειψεις καθολου :roll:.Οσο για σημερα κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει περιπτωση να μην φαμε γκολ με την τραγικη αμυνα που εχουμε αρα αντιο ευρωπη απο τον Αυγουστο.Συγχαρητηρια αμετοχοι το καταφερατε και αυτο [-X
o τζόρβας χωρίς άγχος, θα ειναι πολυ καλος
ο παο πάει για τρελό φούντο
ο τζόρβας είναι ένας παρλαπίπας, μέτριος τερματοφύλακας με καλά ρεφλέξ.
το μόνο πράγμα που τον έχει σώσει είναι ότι έιναι έλληνας και πασχίζαν οι δημοσιογράφοι και οι κύκλοι να τον παρουσιάσουν σαν το next big thing για την εθνική ελλάδος μετά τον νικοπολίδη.