τελικά δεν είναι χιαστοί…
πάντως έβαλε ωραίο γκολακι…ο αγγλος εκφωνητής ειπε πως ηταν η πρώτη προσπάθεια επιπέδου στο ματς
τελικά δεν είναι χιαστοί…
πάντως έβαλε ωραίο γκολακι…ο αγγλος εκφωνητής ειπε πως ηταν η πρώτη προσπάθεια επιπέδου στο ματς
Απο που προεκυψε αυτο τωρα?
την ώρα που έκανα το ποστ διάβασα σημερινό άρθρο πως τελικά δεν είναι χιαστοί(μετά το χθεσινό μπρος πίσω)…τελικά παντού λένε πως είναι…είμαι λάθος…σορρυ
Καλα μη ζητας σορρυ, απλα ειχα μεινει κι εγω απο τα ξημερωματα που λεγανε για χιαστους, κι ειπα μπας και ξαναλλαξε παλι η “γνωματευση”. Αει σιχτιρ, γαμω την εθνικη…
5 μηνες εξω ο Νινης [-X[-X[-X
Εδώ θα μαστε να ψάχνουμε παρέα ποιο από τα αναπηρικά καροτσάκια της αμυνάς σας θα μαρκάρει τον “Τόργκελε” και το μανώλη νο.2. Καλή χρονιά!
πραγματι,αναπηρικο καροτσακι ο αβρααμ:roll:
Όχι μωρέ έτσι το πα να κόψω αντιδράσεις. Η αλήθεια είναι ότι θα πρεπε να παίζει στη γιουνάιτεντ.
Α, τι ωραία, τους πέρασε η γκρίνια και βγάζουν γλώσσα και για φέτος :!:
οκ οκ,προφανως εχετε καλυτερους.το δεχομαι εχεις τον βασκο εξτρεμιστη,τον καντε(:lol::lol:)και τον ζαν αλεν-ουτε και εγω ξερω πως βρεθηκα να παιζω σε λυον και γιουβεντους-μπουμσονγκ.
Εμεις μπορει να βγαζουμε γλωσσα εσεις ομως κοιταξτε να δωσετε μερικους ακομα δανεικους σε κανα παραρτημα ακομα.
μας εχουν ξεμεινει καποιοι.ψηνεστε να σας τους δωσουμε?
Μπα αδερφε εξαλλου εχετε φτιαξει τοσα παραρτηματα που τους εχουν περισσοτερη αναγκη απο εμας.Α και κατι ακομα τουλαχιστον ο Μπουμσονγκ επαιξε σε Λυων,Γιουβεντους ,Νιουκαστλ σε αντιθεση με τον γιγαντα αβρααμ που το εξωτερικο το βλεπει μονο απο φωτογραφια
πραγματι,ιδιες ευκαιριες να παιξει σε ομαδες της ευρωπης εχει ενας γαλλος που ξεκινησε απο την οσερ και ιδιες ενας ελληνας που ξεκινησε απο τον ΑΡΗ.
εν τω μεταξυ,εισαι σιγουρος,οτι ο ατρομητος εχει περισσοτερη αναγκη τον μητρογλου απο σας ή ο ΟΦΗ τον Καται πχ?
Φιλε μου ο παναθηναικος δεν εχει αναγκη κανεναν και θα τον βρει τον δρομο του να εισαι σιγουρος γι αυτο.
δεν ειμαι σιγουρος οτι θα βρει τον δρομο του,ξερετε που θα στριψετε ή θα σας ψαχνουμε παλι?
Εμεις ξερουμε καλα που θα στριψουμε εσας περιμενουμε ακομα να ανεβειτε ποδαρατο την Αλεξανδρας
επειδη δεν ξερουμε,δειξτε μας μιας και εχετε ανεβει ποδαρατο πολλα βουνα της Ελλαδας.
Οπως κορυδαλλο,παγκρατι,πατρα,πατησια,και φαληρο που βλεπαμε μονο της πλατες σας μπροστα