Παναθηναϊκός

*μια που το γαμήσατε…

ο coleman εχει καταφέρει να φτιάξει υπερομαδα, και σας έχουμε όλους.!! 8)

ακομα και τον ΠΑΟ του πυραυλοκινητου Γκεργκελι?8O8O

:lol::lol::lol: ωραιος ο crimson :thumbup::thumbup::thumbup:

και η φάση είναι οτι δεν το λέω για αστείο…!!!
ούτε που θέλω να σκεφτώ τι θα έκανε πέρυσι ο coleman με 10+ φορές μεγαλύτερο μπάτζετ…

*(αν ολα πάνε καλά)σε 8 μήνες προβλέπω εσάς τους δυο μεγάλους να σφάζεστε για κωλοβετσιο.

Εγω απλα θελω να πω οτι ολο αυτο που γινεται μου φαινεται γελοιο.Ο Παναθηναικος δεν εχει ομαδα,προφανες.Ομως,Ειλικρινα πιστευετε οι Ολυμπιακοι οτι μπορειτε να σταθειτε σε Ευρωπαικο επιπεδο με αυτην την ομαδα?

Έλα ρε σοβαρευτείτε και αφήστε τα χουλιγκάνικα ποστς στο φόρουμ.

Τελικά όλοι κρύβουν ένα χουλιγκάνο μέσα τους. :slight_smile: Όλες οι αμπελοφιλοσοφίες για όταν γίνονται σόδεια είναι για τα μπάζα, καθώς το σόπι είναι προέκταση του χεριού μας και η λοτοφ η μόνη μίξη μαγειρικής που μας συναρπάζει… 8)

Εχεις δικιο φιλαρακι αλλα αμα διαβασεις παραπανω δεν το αρχισα εγω!!!

μονο που δεν ξεκινησα να λεω για κυνηγητο και για πορειες.αυτο που ειπα προφανως ηταν μπηχτη για το προπερσινο ντερμπι που αργησατε μιαμιση ωρα να πατε στο καραισκακη.:slight_smile:

Και τα βουνα που ελεγες για προπερσι ητανε;;;Τελος παντων ειναι μαλακια να τσακωνομαστε για τετοια θεματα και εγω πλεον εχω γερασει γι αυτα 8)

…και γιατί αργήσαμε άραγε να πάμε καραϊτάβλι; Ήταν στημένο με απόδοση οπαπ κι εκείνο άραγε; :-k

το ειχαμε παιξει παμε στοιχημα με τον οδηγο του λεωφορειου.

Μια που το χετε ρίξει στο trash talking, δεν κάνετε τουλάχιστον καλής ποιότητας trash talking, με έξυπνες ατάκες κτλ., να γελάμε κιόλας;

Μπα, πιθανότερο να το πέτυχε κι αυτό η μάνα του φυγά, από οποιονδήποτε άλλο.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε Γράκχε :stuck_out_tongue:

Fair enough. Όποιος κατάλαβε να μου εξηγήσει και μένα όμως. :stuck_out_tongue:

Μισό χρόνο έξω ο Νίνης τελικά. Και μόνο που υπάρχει ο Τζίγγερ, ο εγγυητής των πρωταθλημάτων των γαύρων, στο τιμόνι, η αρνητική του αύρα, η γκαντεμιά του, το λουζεριλίκη του, παιρνάνε στο πετσί της ομάδας. Ένας άνθρωπος που κάθε πρωί πλένει με σκατά τα μούτρα του, πως να πάει μπροστά. Αν δεν ήταν Μαριάννας γιος θα ξεροστάλιαζε σε κάνα παγκάκι, για τόσο αχρηστίδη μιλάμε.

Οι Ούγγροι μετά την απόκτηση του Ρούντολφ Γκέργκελι από τον Παναθηναϊκό, έκαναν… ρεπορτάζ για τα διοικητικά των Πρασίνων και… αποκαλύπτουν ότι ο Φίλιππος, μικρότερος γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, θα είναι ο νέος επενδυτής του Τριφυλλιού.

θα χει πολλά γέλια άμα γίνει καμιά μόντα :lol:

http://www.gazzetta.gr/article/item/221404-adio-tziger-se-live-tv Για να δουμε.Λετε να φυγει επιτελους;;;;