χααχαχαα σε όλα τα στρημ που τα έχουμε ανοίξει παίζουν μερικά πολύ αστεία σχόλια απο τρολλς
Comment From ΜΟΥΜΙΑ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ
χααχαχαα σε όλα τα στρημ που τα έχουμε ανοίξει παίζουν μερικά πολύ αστεία σχόλια απο τρολλς
Comment From ΜΟΥΜΙΑ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ
Λιωνω με κομεντς του στυλ:
“Ο Μητσοτακης θα μας παρει”
:lol::lol::lol:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
"θα πεί οτι ήρθε σε συμφωνια και με τους Γιαννακόπουλους να πάρει και την ΚΑΕ!"
θεϊκή ατάκα βαρδινογιαννη
“Οταν έκαναν αποχή το 2004 πήραμε το νταμπλ”
:lol: :lol: :lol:
Με τις παπαριες που ειπε ο Τζιγγερ θα γελαμε για πολυ καιρο. Αντε τον πουλο τουλαχιστον να ησυχασουμε απο σενα. Τα υπολοιπα ειναι δικα μας θεματα.
Και αν νομιζεις οτι θα διαλυθει ο Παναθηναικος επειδη φευγεις εισαι γελασμενος.
Να κλαψουμε για τον γολγοθα που περασατε και ειδικα εσυ που μεγαλωσες μεσα στον Παναθηναικο. Καημενοι Βαρδινογιαννηδες…
Επιτελους ο εγγυητης της μιζεριας εφυγε :yahoo::yahoo::yahoo:.Ιστορικη μερα η σημερινη!!!Ολοι μεσα με τα Γιαννενα την κυριακη αδερφια.Ο παναθηναικος μας ειναι επιτελους ελευθερος.
ακόμα και στη φυγή του απο την ομάδα είναι άκυρος .
το πρωί σκοτώθηκε ένας οπαδός του Παναθηναικού (γιατί στο …όσο μυαλό είχε ο πιτσιρικάς πήγε να τον “υπερασπιστεί”) και ο οδηγός με τις δηλώσεις του επισκίασε το γεγονός .
α…,και στο τέλος των δηλώσεων του ευχαρίστησε τον Πέτρο Κόκκαλη ,τον Λυβαθηνό (αυτός που είχε πει οτι ήταν πολλά τα λεφτά για τον Σισε-πριν ξεκινήσει βέβαια να βάζει τα γκολ- ) και άλλα γλειφυτζούρια .
Ηδη ο Γκούμας έβγαλε ανακόινωση που τον εκθειάζει !
Η ιστορία σε έχει καταγράψει.
Συγγνώμη βρε giorgo, αλλά τι ήθελες να κάνει ο Τζίγγερ για τον άλλον που πέθανε στην Κρήτη από υπερβολική ηλιθιότητα; Να ακυρώσει την ομιλία; Να κάνει 1 λεπτό σιγή; Να μιλήσει 1 ώρα για τον άλλον που πήγε με άλλους για να σκοτωθούν; Μην υπερβάλλετε, φορτώνοντας του [U]τα πάντα[/U]
(εμένα πάντως συνεχίζει να μου είναι συμπαθής… πιο συμπαθής από τον Μαρινάκη και τον Πατέρα τουλάχιστον)
[B][SIZE=5][COLOR=Black]EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥΛΟ…[/COLOR][/SIZE][/B]
Δικαίωση για όλους που πολέμησαν με οποιοδήποτε τρόπο τη ρημαδοοικογένεια κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30χρόνων. Αν και πάντα κρατάω μια πισινή γιατί είναι στηδεςπου.
Με άμεση αγορά από ένα σοβαρό μέτοχο και επενδυτή μέχρι και τη φετινή χρονιά τη σώζουμε. Καλά οι νίκες στα δύο ματς με τις κότες είναι δεδομένες. Αρκεί να μη συμβιβαστεί όποιος αναλάβει με τα στησίματα του χοντρού.
Όπως και να χει, και κανείς να μη βρεθεί, ας βλέπω την ομάδα και στη δ’ εθνική χωρίς το γρουσούζη και μου φτάνει.
Μόνο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ λέμε.
Κάτσε ρε φίλε. Το έχεις εύκολο εσύ τα ανάποδο τιμόνι σε ολισθηρό οδόστρωμα
τη συγκυρία σημείωνω .
έχουν και αυτές τη σημειολογία τους (έστω χρονικά στην προκειμένη) .
αυτό που θέλω να πω είναι οτι ο θάνατος ενός παιδιού (έστω και τέτοιου) για τις ομάδες με έμμεσο ή άμεσο τρόπο είναι πιο σημαντικός -για μένα- απο τον Τζιγκερ και τις δηλώσεις του για την ομάδα .
[SPOILER]το λέω ως παναθηναίκος με εκατονταδες ευρώ σε διαρκείας και εκδρομες χρόνια τώρα σε όλα τα αθλήματα,δλδ θέλω να πω οτι καταλαβαίνω τη σημασία της φυγής του τζιγκερ , αλλά για ποιο ποδόσφαιρο να νοιαστώ οταν κινδυνευουμε να παμε να δούμε τις ομάδες μας[/SPOILER]
μετα τις λεγομενα Μπεου και τα οσα εμμεσως αλλα σαφως ειπε ο Τζιγγερ , νομιζω οτι πλεον τα ελληνικα πρωταθληματα δεν εχουν καμια αξια .
δηλαδη τι αλλο περιμενει κανεις ?
να του δωσουν φωτο απο τις δοσοληψιες ,ο ενας να τα σκαει και ο αλλος να απωνει χερι ?
αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται το πλάνο κόκκαλη
αφού κατέστρεψε ολοσχερώς την ΑΕΚ, τώρα καταστρέφει και τον βάζελο
του χρόνου που δεν θα παίρνει χορηγία το πρωτάθλημα ούτε από τον δήμο Αθηναίων, ούτε από την Lifo θα απολαύσουμε όλοι τελικά αυτό που θέλαμε τόσα χρόνια
άλλα 348 χρόνια πρωταθλημάτων του ολυμπιακού
Είναι προφανές ότι ο Κόκκαλης είπε στους αμπράμοβιτς να φεσώσουν τον βάζελο, αυτός τους έβαλε να την κάνουν με ελαφρά μετά το νταμπλ του 2010, ο ίδιος χάλασε τη συμφωνία για το γήπεδο φέρνοντας κρυφά κορμοράνους από το Ορεγκόν στον Βοτανικό και βέβαια ο Κόκκαλης έβαλε τη Θ13 να βρίζει εν χορώ τους βαρδινογιάννηδες εδώ και τρία χρόνια.
Άτιμε Σωκράτη, όλους του έθαψες!
χα περίμενα ενα ποστ που δεν θα έγραφε τίποτα πάλι για το θέμα
η ΑΕΚ χρεωκοπεί κ ο βάζελος πάει πρωτοδικείο. λογικά του χρόνου θα ρίξεις από 15 γκολ στον καθένα, σε ένα πρωτάθλημα που δεν θα βλέπει κανένας, κ κανένας χορηγός δεν θα στηρίζει. αν βάλεις σε αυτά κ την κρίση, δεν ξέρω που θα βρίσκει ο μαρινάκης λεφτά για να κάνει την ευρωπαϊκή υπέρβαση. με το φτωχό μου μυαλό, σκέφτομαι ότι θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να κερδίζεις αντιπάλους που υπάρχουν. αλλά από την αλλη δεν ειμαι γαύρος, γιαυτό μπλέκομαι. από φέτος κ πολύ περισσότερο από του χρόνου που θα κερδίζεις φανέλες που κάποτε είχαν μέσα ομάδες, φαντάζομαι θα είσαι περισσότερο ευχαριστημένος
Βασικά και οι δύο δίκιο έχετε. Προφανώς και το πλάνο του Κόκκαλη περιελάμβανε και την οικονομική/διοικητική/αγωνιστική αποσταθεροποίηση των αντιπάλων του, την έσωστρέφεια και την γκρίνια. Το ότι βέβαια και οι δύο ομάδες έπεσαν στην παγίδα είναι δικό τους φταίξιμο.
Για το Βαρδινογιάννη δε θα ξαναμιλήσω, είναι παρελθόν, ούτως ή άλλως έχω κατηγορηθεί και για Βερδινογιαννικός εδώ μέσα. Το μέλλον το βλέπω δύσκολο, γιατί η συγκυρία που αφήνει την ομάδα (καθόλου τυχαία) είναι δύσκολη. Θα ήθελα Πολέμη, μου φαίνεται πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος αλλά αμφιβάλλω αν θα μπλέξει με αυτό το χώρο. Εύχομαι να μην πέσουμε είτε σε λαμόγια-κάφρους τύπου Μαρινάκη, είτε σε λαμόγια-μεγαλοεπιχειρηματίες τύπου Βγενόπουλου.
Εγώ συνεχίζω να μη βλέπω το ρόλο οποιουδήποτε εξωγενούς παράγοντα στη “διάλυση” ενός Παναθηναϊκού που μέσα σε 2 χρόνια είχε πάρει νταμπλ και είχε 2 προκρίσεις στους 16 ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το οριστικό σχίσμα οικογένειας-βγενόπουλου έγινε με τον ΠΑΟ πρωταθλητή για όποιον δεν θυμάται.
Ε; :-s:-s:-s:-k
@ Monte, Mandrake:
Ποιό πλάνο Κόκκαλη ρε παιδιά;
Nα σας θυμίσω πως ο Κόκκαλης ήταν ο πρώτος παράγοντας που εγκατέλειψε το καράβι που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο αφήνοντας τους τελευταίους του μήνες τον Ζίκο να έχει την ομάδα παιδική χαρά, τον Ντουντού να κάνει καριέρα ως μπλόγκερ αντί για ποδοσφαιριστής μετά από τραυματισμό σε δίτερμα παραλίας και την ομάδα να τερματίζει τελευταία στα play off του 2010…
Βέβαια στην περίπτωση του Ολυμπιακού βρέθηκε αγοραστής με λεφτά γιατί και η ομάδα είναι μαγαζί-γωνία, με τον μεγαλύτερο και φανατικότερο κόσμο.
Όχι λοιπόν Μόντε, δεν θέλουμε να κερδίζουμε άδειες φανέλες, αλλά δεν ξέρω αν το συνειδητοποιείς πόσο προσβλητικό είναι αυτό που γράφεις για τον ΜΠΑΟΚ που και ομάδα έχει και προπονητή και το κυριότερο λαό. Κακά τα ψέματα, αν φέτος βρεθεί ο ΜΠΑΟΚ να είναι ο βασικός μας αντίπαλος για τον τίτλο, αυτό θα είναι η αποκατάσταση μίας ισορροπίας σε σχέση με τον όγκο αλλά και τον φανατισμό των οπαδών της κάθε ομάδας. Ακόμα και αν ο βάζελος έχει περισσότερο κόσμο από τον ΜΠΑΟΚ σε απόλυτα νούμερα, αυτός δεν είναι κόσμος που πάει γήπεδο. Και όχι μόνο γιατί “έχει ξενερώσει” μπλα, μπλα, μπλα…
Έχω βαρεθεί να σας τα γράφω για το 2000 που παίζοντας σε 2η φάση ομίλων Champions League, μετά από καλή εμφάνιση στο Old Trafford (3-1) την επόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ με τη Βαλένθια (0-0) το μισό γήπεδο ήταν άδειο επειδή ήταν του Αγίου Νικολάου! :lol:#-o
Αντί για γήπεδο, πήγατε με άνθη και πάστες επίσκεψη στους εορτάζοντες! :lol:
Οι περισσότεροι οπαδοί του βάζελου τέτοιοι είναι.
Για αυτό και γράφω για αποκατάσταση ισορροπίας. Οι Μπαοκτζήδες είναι και πολλοί στη Βόρεια Ελλάδα αλλά είναι και άρρωστοι με την ομάδα τους (και πολύ κομπλεξικοί μαζί μας! :roll:).
Κατά τα άλλα, δεν μας συμφέρει ως Ολυμπιακό να είναι και βάζελος-αεκ για τα μπάζα. Δεν πρέπει να σας χαριστούμε, αντίθετα θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη φετινή χρονιά για μεγάλα σκορ μέσα-έξω, συντριβές που θα γραφτούν στην ιστορία και θα γεμίσουν κόμπλεξ μία νέα γενιά οπαδών και παιχτών σας. Και ο κόσμος το θέλει και η ομάδα το μπορεί. Με την αεκ που δεν έχει κέντρο θα πρέπει να σπάσει το φράγμα των έξι φέτος.
Αλλά αυτή η κατάσταση δεν θα πρέπει να συνεχιστεί για πολλά χρόνια γιατί και κάποια στιγμή θα βαρεθούμε και θα καταλήξουμε να πηγαίνουμε στην Ευρώπη στα αγγούρια έχοντας στα πόδια μας μόνο “φιλικά”…
Ναι, θα πρέπει να βρείτε διοικήσεις που να σας επαναφέρουν σε κάποιο επίπεδο. Μέσα στην κρίση βέβαια είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα πάει να βάλει τα λεφτά του, ειδικά στον Παναθηναϊκό που και μεγάλα χρέη έχει και εκτός Ευρώπης θα είναι για ένα χρόνο τουλάχιστον…
ούτε ο μόργκοθ στο σιλμαρίλιον τόση πανουργία.
Ρε Mule, μερικές φορές, ούτε παιδί δημοτικού να ήσουν, απορώ…
Κατά τα άλλα μου αρέσει η αισιοδοξία του Ολυμπιακού ότι θα σαρώσει τα πάντα φέτος. Είναι ο βασικός παράγοντας αισιοδοξίας μου για φέτος.
Ρε Mule μη γινεσαι κακος και εσυ.Τα εχουμε πει:Στις χαρες και στις λυπες μαζι τριφυλλαρα μπλα μπλα μπλα…