μήνυμα στον καρπετοπουλο:
το δικηγορικό γραφείο που έχει τις μετοχές εχει την ονομασία [B]“ΠΟΥΛΑ”[/B] :lol:
μήνυμα στον καρπετοπουλο:
το δικηγορικό γραφείο που έχει τις μετοχές εχει την ονομασία [B]“ΠΟΥΛΑ”[/B] :lol:
Παιδί δημοτικού ή λίγο πριν τα 40, έγραψα επιχειρήματα (ειδικά π.χ. σχετικά με το καταχθόνιο “σχέδιο Κόκκαλη” :roll: και δεν είδα να αντικρούονται…
Σχετικά με την αισιοδοξία μας και εμένα με τρομάζει. Φοβάμαι μήπως μετατραπεί σε αλαζονεία, έγραψε και ο Πανούτσος τις προάλλες κάτι σχετικό.
Αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω πως σε σχέση με βάζελο και αεκ αυτή τη στιγμή φαίνεται να είμαστε δυνατότεροι από ποτέ!
Να μου εξηγήσει ένας τι σκάτα ακριβώς είναι αυτό που ονομάζετε σχέδιο κόκκαλη.
Ευχαριστώ.
Απαριθμώ τα επιχειρήματά σου:
Το βασικότερο είναι ότι μας λυπάσαι βρε. Να 'σαι καλά, το ήξερα ότι κατά βάθος είσαι καλός άνθρωπος.
Peace, love, and Canned Heat :hippy:
Kατά τα άλλα, φαντάζομαι το καταλαβαίνεις και εσύ πως δεν υπάρχει λογική συνέχεια στο “Ο Κόκκαλης εξυφαίνει ένα σχέδιο, τα παρατά πριν αυτό πραματοποιηθεί, αλλά επειδή μετά παο, αεκ έχουν τα χάλια τους πέτυχε το σχέσιο Κόκκαλη” :-s:-k
Βαριεμαι να μπω στην κουβεντα σας και θα φυγω κιολας αλλα που διαφωνεις ?
Δεν συγκρινονται οι 3 ΠΑΕ μεταξυ τους.
Ποιος εχει γηπεδο και δικο του προπονητικο και την στηριξη του κοσμου (εισητηρια,φανελες και απλη στηριξη με φωνες και συνθηματα μεσα στο γηπεδο)
βρεξει χιονισει ? Ο Πουλα.Α.Ο. ή η ΑΕΚ ?
Ο ΠΑΟ μια χαρα ηταν μετα το νταμπλ του 2010.Μονος του εβγαλε τα ματια του,
γιατι πραγματικα το συστημα με τους μετοχους εδειχνε να δουλευει.
Σε τι θεση ηταν ο Ολυμπιακος την ιδια εποχη ?
Τώρα μόλις είδα την ανακοίνωση για την ακύρωση ρε γμτ… :([-X
Πάει ο Τζίγκερ, πάνε και οι Canned Heat.
O Κόκκαλης, μετά το ελληνικό ποδόσφαιρο, καταστρέφει και το blues-rock. [-X
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι βρε παιδιά… Ποιος Κόκκαλης; Σιγά μην ευθύνεται ο Κόκκαλης για το ότι ο Τζίγγερ δεν έπιασε. Από την εποχή του Καπετάνου ακούω κράξιμο για την οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Όσο για τον Τζίγγερ, όσο συμπαθής κι αν μου είναι, ας πάει στην εισαγγελία να πει ποιους έπρεπε να “πληρώσει” για να μη φέρνει ισοπαλίες. Τώρα, το να πετάει κατηγορίες στον αέρα δε μου λέει τίποτα. Και πρόεδρος έκανε και λεφτά έχει και προστασία θα είχε. Δεν έκανε κάτι όσο ήταν πρόεδρος, δεν κάνει και τώρα, αλλά δικαιολογίες ξέρει να ψάχνει…
Έπρεπε να πληρώσει για φέρει κάνα φορ της προκοπής και όχι τον Νιρέν Ντεμπά, ήθελε να πει.
Και ο λόγος που δεν το μετάνιωσε ποτέ ήταν ότι οι ισολογισμοί παρέμειναν ισοσκελισμένοι.
νομίζω πως είπε πως δεν ήθελε, αλλά από την άλλη δεν την άκουσα κ όλη τη συνέντευξη :roll:
Ήταν κομπλέ σε εκείνη τη θέση, είχε πάρει Δούρο και Βασσάρα την προηγούμενη χρονιά.
Επιμένω ότι χρειαζόταν σέντερ φορ.
Παντως ο ΝΙΡΕΝ ΝΤΕΜΠΑ ειχε κανει καταπληκτικη χρονια στον Αρη :!:
Τον αδικεις τον παικταρα… Ηταν μορφη !!!
Kάποιος να τον σταματήσει πριν βάλει χέρι και στο death metal! :lol::lol::lol:
Aυτή τη συμπάθεια να την προσέξεις!
Από εκεί και πέρα, σαφώς ούτε ο Κόκκαλης του είπε να διώξει την ομάδα της Ριζούπολης, ούτε να στείλει τον Γκέκα για να πάρει τον Σαλπιγγίδη (αυτό κολλάει με την έλλειψη σέντερ φορ που λέει ο Κρισπ!)
όχι ρε συ. Συμπαθέστατος είναι. Γενικά όποιος τα βάζει με οργανωμένους έχει τη συμπάθεια μου. Καμία σχέση με τον Πατέρα ή τον Βγενόπουλο ή τον Μαρινάκη για παράδειγμα. Εντάξει, δεν ήταν και ο καλύτερος διαχειριστής, αλλά αν τον είχαν πραγματικά στηρίξει οι Βάζελοι κατ’εμέ, θα είχε πάει καλύτερα (θα είχε πάρει 1-2 δεύτερες θέσεις παραπάνω :p). Είχε και ένα όραμα έστω για τον ΠΑΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Σε καιρούς που όσοι θέλουν να εκβιάσουν την κυβέρνηση, αγοράζουν ΜΜΕ και γλύφουν τους στρατούς οπαδών των μεγάλων ομάδων, αυτός έκανε τα μισά. Αγόρασε μόνο ΜΜΕ. Βέβαια, αν δεν είχε και τα ΜΜΕ, με τόσο μίσος που έχουν οι βάζελοι για αυτόν, θα τον είχε λιντσάρει ο κόσμος
( Βέβαια, για να πω και τη μεγάλη αλήθεια, η μεγαλύτερη συμπάθεια μου είναι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Το βιντεάκι που μπαίνει στο ΟΑΚΑ για να ηρεμήσει τους βάζελους και ταυτόχρονα σηκώνει τα παντελόνια του, που του πέφτουν, είναι all time classic! :lol:)
Έχουν γραφεί [I]all time classic![/I] μαλακίες από προχθές εδώ μέσα. Δεν αξίζει να απαντήσεις σε κάθε μια ξεχωριστά, πραγματικά δεν αξίζει. Γιατί ρε γαύροι τόση πρεμούρα με τα διοικητκά του παναθηναϊκού; Θυμάστε πέρσυ να ασχολιόμασταν με τα δικά σας τόσο εμείς;
Ειδες τι ωραια που ειναι να ασχολουνται οι αλλοι με την ομαδα σου και να σε πρηζωνουν???
Ολο το καλοκαιρι ξεσκιστηκες να σταζεις χολη για τη Βολαρα,οταν εγω προσωπικα εδω μεσα ειναι ζητημα αν εχω 5 posts,κι αυτα οχι για κακο.
Δες τη γλυκα τωρα που πιο πολλα posts εχεις στο thread της Βολαρας ,παρα εδω.
Έχουν πλάκα.
Φοβόμαστε τώρα που έφυγε ο Βαρδινογιάννης μήπως πάρετε το Ch.L. :lol: