εκει που κανεις δεν ηθελε να ειναι μπροστα
τωρα ξαφνικα σκανε προτασεις για να αγορασουν την ομαδα
πολυ κοροιδιλικι πεφτει μου φαινεται
τεράστιο άρθρο άπο τον σπορ φμ. πραγματικά δείχνει γιατί μερικοί είναι “επαγγελματίες” αθλητικογράφοι και άλλοι (βλέπε crimson idol) ποστάρουν μόνο σε φόρουμ.
χαχαχχαα…
τον εχω πάντως…γράφω καλύτερο κείμενο:p (αν και σχεδόν αγράμματος)
*[B]στο[/B] φόρουμ…οχι σε…δεν είμαι κανένας τραγικός που τρέχω να γράψω παντού…μην με χαρακτηρίζετε γραφικό(ή ότι άλλο)επειδή “βαράω” συνέχεια…ετσι και αλλιώς για ξύλο είμαστε…:lol:
Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει κουρασει πολυ αυτη η ιστορια με τους Σειχηδες και τους πριγκηπες.
Να σηκώσουν το χέρι όσοι έχουν την αμυδρά υποψία ότι μια απ’ αυτές τις μέρες θα μας πουν “ρε παιδιά ξέρετε, να… χάλασε η δουλειά και με τους δύο…”.
[SPOILER]Αν και εγώ προσωπικά, με κίνδυνο να φάω ντομάτες, να χαρακτηριστώ αντι-ΠΑΟ και άλλα τέτοια, τολμώ να πω ότι προτιμώ μια τέτοια εξέλιξη και να γίνουμε ερασιτεχνικό σωματείο, παρά να μετατραπούμε σε παραμάγαζο του ξένου κεφαλαίου.[/SPOILER]
Παναγιώτης Περάκης, μέλος της ΕΕΑ:
[B]«Αυτό που με προβληματίζει όταν ακούω αυτά είναι η σοβαρότητα των προτάσεων. Αν κάποιος θέλει στα αλήθεια να βάλει τόσα πολλά εκατομμύρια ευρώ, υποθέτω ότι πρώτα πρέπει να έχει δει εάν γίνεται. Αν θέλει να την κάνει και να μην είναι νόμιμη είναι άλλο θέμα» [/B]
με κίνδυνο να με κυνηγάει ο γκόντζος, να αναρωτηθώ αν είναι τόσο ερασιτέχνες στην παε που να μην το κέρουν αυτό???
η παε τι σχέση εχει? η ευθύνη για την σοβαρότητα της καθε υπόθεσης/πρότασης πέφτει στους ενδιαφερομένους
η καταφανέστατη (για μένα) ευθύνη της παε, είναι ότι έχει αφήσει το σήριαλ να διαιωνίζεται. κι όχι μόνο αυτό αλλα μέσα από πράσινη και ντέρμπι την έχει παρουσιάσει και σαν την πρόταση που θα κάνει τον παναθηναικό υπερδύναμη (σφάζονται στη ποδιά σου πανάθα κτλ ), πουλώντας ελπίδα χωρίς αντίκρισμα στους οπαδούς και κερδίζοντας χρόνο(ή για τη πρόταση του βγενόπουλου ή για κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει ακόμα).
Τον Βγενόπουλο αν θες τη γνώμη μου Έλρικ ξέχνα τον, απέδειξε ότι στην πράξη δεν ήθελε να πάρει την ομάδα. Δηλαδή στην τελευταία ανακοίνωσή του μόνο που δεν έκανε ανοιχτή πρόσκληση σε πάρτι, που “ξεφορτώθηκε” αυτή την “καυτή πατάτα”.
προφανώς κι ο βγενόπουλος με τις κινήσεις του έχει δείξει ότι δεν είναι τριφυλάρα μου τρελαίνομαι και ότι σε όοοοτι κίνηση έχει κάνει υπάρχει κάτι άλλο από πίσω.
και το βαρδινογιάννης vs βγενό δεν είναι για τα μάτια του βάζελου, αλλά υπάρχουν πολλά αντικρουόμενα συμφέροντα ανάμεσα σαυτούς τους δύο.
αλλά στο θέμα μεταβίβασης της παε, όπου ο αγοραστής μαζί με την παε αγοράζει και το ρίσκο να βρεθεί με μια μεγάλη αποζημίωση απέναντι στον βωβό ή στον δήμο (από ότι έχω καταλάβει) πιστεύω ότι ο τζίγγερ πρέπει να δείξει πιο πολύ διαλακτικότητα.
πάντως οι παναθηναικές φυλλάδες (τρομάρα τους) δεν έχουν τόση δύναμη όσο φαντάζεστε στον κόσμο του Π.Α.Ο. το αντίθετο κιολας.
Αυτό φαίνεται και απο τις πωλήσεις και οτι οι περισσότεροι τις έχουμε απορρίψει ,απο την day one.
'Αλλωστε λιγο-πολύ όλα είναι γνωστά και τους ξέρουμε σε τι αποσκοπούν ή για ποιο λόγο γράφουν οτι γράφουν.
το λέω ,επείδη πολλοί τις αναφέρουν ,αλλά στην ουσία ούτε στο ελάχιστο δεν αντιπροσωπεύουν τους περισσότερους παναθηναικούς ,ούτε καν στην ειδησεογραφία ,για την αρθρογραφία δεν λέω καν.
@Elric
Κοίτα εγώ νομικός δεν είμαι και όλα αυτά τα νομικίστικα μου προκαλούν πονοκέφαλο, αλλά αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας τις διαδοχικές ανακοινώσεις και των δύο πλευρών είναι ότι η πλευρά Τζίγγερ διευκρίνισε ότι με το διαχωρισμό της ΓΗΠΕΛ από την ΠΑΕ αναλαμβάνει ο ίδιος (ως ιδιοκτήτης της ΓΗΠΕΛ ή κάτι τέτοιο) το χρέος απέναντι σε Δήμο και Βωβό. Αν ισχύει αυτό, τότε ο Βγενό έγινε εντελώς ρόμπα και αποκαλύφθηκε με το να λέει συνεχώς (ουσιαστικά) “όχι μα δεν είναι έτσι, εγώ θέλω αυτό” κτλ. Βέβαια κρατάω και (σημαντική) πισινή γιατί ακριβώς αυτά τα νομικίστικα μπορούν να αναποδογυρίσουν εντελώς την πραγματικότητα. Ίσως ο post digital έχει να πει δυο-τρία λόγια παραπάνω επί του θέματος, επειδή υποψιάζομαι ότι το χει ψάξει περισσότερο.
@Γιώργο
Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν ξέρω ούτε έναν παναθηναϊκό που να έχει κάτι καλό να πει για οποιανδήποτε από τις δύο αυτές φυλλάδες. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι η Πράσινη αποκαλύφθηκε ως όργανο του Τράκη (και ΟΧΙ των αδερφών Γιαννακόπουλων) σχετικά πρόσφατα, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο χονδρικά.
Επειδή η κουβέντα σήμερα ξεκίνησε από μια μαλακία που έγραψε ο βόθρος της Καλλιθέας, τους έχω γραμμένους στ’ αρχίδια μου, οι τύποι είναι αντιπαναθηναϊκοί και τους εύχομαι ΟΑΕΔ. Εμένα δεν με έχει κουράσει καθόλου η όλη ιστορία, ίσα-ίσα ξεφτυλίζονται οι Β. που ίδιοι βρήκαν τον Τσάκα και τον έβαλαν να κάνει ότι κάνει και τώρα δεν ξέρουν πως να δώσουν ένα αίσο τέλος για αυτούς σε όλο αυτό. Τόσα χρόνια δηλαδή δεν κουραζόταν καποιος με Μίτου, Ραγκουέλ, Σκάζνι, Μπάκε, 1/13, ισοσκελισμένους ισοσκελισμούς, άδεια Λεοφόρο και κουράζεται τώρα. Επίσης χθες μάθαμε ότι είναι και κουμπάρος του Βατσινά ο Τσάκας. Οι τύποι πάνε να φτιάξουν ένα νέο μοντέλο Βατσινά όπως στον ψόφη. Το ξαναλέω Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΠΕΛ. Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΑΡΑΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ. Ο Βγενόπουλος καθόλου ρόμπα δεν έγινε χθες, επίσης δεν είπε “αποσύρομαι” έτσι, να ξέρουμε τι διαβάζουμε, απλά αποτραβήκτηκε αφού σαφή απάντηση για ΓΗΠΕΛ [B][U]ΔΕΝ[/U][/B] ΠΗΡΕ και αφήνει τον α/α να εξευτελιστεί. Αν δεν καταφέρει να μεταβιβάσει υποτίθεται την ομάδα κάπου που θα ελέγχει πλήρως ώστε να κρύψει το τεράστιο αγκάθι του Βοτανικού πάμε σε πρωτοδοκείο. Αμήν και πότε λέω εγώ. Να επιμείνω λίγο στα της ΓΗΠΕΛ καθώς δεν έχεται καταλάβει τι παίζεται μου φαίνεται τα νούμερα που λέει ο Τσάκας για 150εκ. ευρώ δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς τόση είναι η αποζημίωση που μπορούν να ζητήσουν εάν το θελήσουν Βωβός/Μπόμπολας απ’ την παε εφόσον αυτή αλλάξει χέρια καθώς με το μικρό Γιαννάκη είναι συνεταιράκια. Επίσης καθόλου τυχαίο ότι χωροθετεί (ο Τσάκας) το γήπεδο στο Βοτανικό. Αυτό που επιχειρεί το αυτιστικό με όνομα σκύλου είναι να μας ρίξει στη δ’ απλά ψάχνει το τρόπο ακόμα, τον ενδιαφέρει η εκδίκηση τίποτα άλλο.
έντιτ. εβρέθη…
http://www.dealnews.gr/epixeiriseis/item/26769-Tα-αγκάθια-του-Bωβού-και-το-παζάρι-με-τις-τράπεζες
[B]Νέο «σκάνδαλο» με το γήπεδο του Παναθηναϊκού[/B]
Η εξέλιξη της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, φαίνεται ότι κρύβει ένα νέο «σκάνδαλο», μετά το «δώρο» του υπουργείου Περιβάλλοντος στον Μπάμπη Βωβό, με την αποσύνδεσή του από την κατασκευή του εμπορικού κέντρου. Μία δήλωση του κ. Βωβού στη «Deal» για το θέμα, αποκαλύπτει τον προκλητικό σχεδιασμό της κυβέρνησης και γεννά πολλά ερωτηματικά. «Το master plan της διπλής Ανάπλασης, δεν συνδέει το γήπεδο με το εμπορικό κέντρο» λέει ο κ. Βωβός και προσθέτει: «Η κατασκευή του γηπέδου όμως πρέπει να χρηματοδοτηθεί από τον Παναθηναϊκό.
Το project όμως μπορεί να γίνει και χωρίς την συμμετοχή της ΠΑΕ. Αν δεν έχει τη δυνατότητα ο Παναθηναϊκός, υπάρχουν διάφορα funds, τα οποία ενδιαφέρονται να χρηματοδοτήσουν την κατασκευή του γηπέδου και στη συνέχεια να το μισθώσουν στον Παναθηναϊκό».
Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση, παραχωρεί το γήπεδο μιας λαοφιλούς ομάδας, που είχε σχεδιαστεί να αποτελέσει το «παλάτι» της, στους ιδιώτες, οι οποίοι θα καρπώνονται τα κέρδη από την ενοικίαση του χώρου, καθώς και από τις 300 περίπου θέσεις στάθμευσης, που θα δημιουργηθούν κάτω από το γήπεδο, τις οποίες πρόσφερε ο Μπάμπης Βωβός για να κερδίσει πόντους στην προσπάθεια να εξασφαλίσει την άδεια για το εμπορικό κέντρο.
Ερωτηματικά και μεγάλο προβληματισμό όμως προκαλεί και η «εξαφάνιση» όλων των μεγαλοπαραγόντων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι απομακρύνθηκαν, αδιαφορώντας για την κατασκευή του γηπέδου, ή αν ο Παναθηναϊκός χάνει το ιδιόκτητο «παλάτι» του, και τα έσοδα που θα προέκυπταν από την διαχείρισή του. Παράλληλα, αφήνουν στο έλεος των ιδιωτών των γήπεδο, που με τις… ευλογίες της κυβέρνησης θα δοθεί στους ιδιώτες και ο Παναθηναϊκός θα είναι διπλά χαμένος. Και δεν θα εισπράττει από την διαχείριση του γηπέδου και θα πληρώνει κι από πάνω ενοίκιο.
[B]Μικρό θεωρεί το πρόβλημα και με τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο Μπάμπης Βωβός, αφού θεωρεί ότι διάκειται ευνοϊκά στο θέμα της κατασκευής, έστω κι αν δεν υπάρχει διοίκηση στον σύλλογο.[/B] Παραβλέπει δηλαδή τελείως τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την πλευρά του ερασιτέχνη, επειδή καταργήθηκε η κατασκευή του γηπέδου μπάσκετ. Είναι δηλαδή άγνωστο αν η νέα διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, θα εγείρει νέα αιτήματα, που θα μπλοκάρουν την πορεία της Διπλής Ανάπλασης και ως εκ τούτου και του εμπορικού κέντρου του Μπάμπη Βωβού.
πάντως ο ΙΒΒ έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ικανός (και εμείς τον λέγαμε ανίκανο) στο να βάζει εμπόδια στην ομάδα .
δεν είναι τυχάιο οτι κράτησε το συγκεκριμένο ποσοστό την εποχή της πολυμετοχικότητας ,η χρονική στιγμή που τα βρήκε με τον Παύλο ,η ΓΗΠΕΛ ,ακόμα και τώρα με το “δωρίζω τις μετοχές μου ,εμας ξεχάστε μας” ,αλλά αυτός να αποφασίζει τι θα γίνει με τη διάδοχη κατάσταση,χωρίς να λογοδοτεί επίσημα (Δ.Σ.,μετόχους) πουθενά.
Μου κάνει οτι πάντα έχει ενα plan b (πάντα εις βάρος της προσπάθειας της ομάδας να πάει ένα βήμα παραπάνω) ,ενώ οι υπόλοιποι μέτοχοι ακολουθούν/αντιδρούν στις ορέξεις του ή έστω προσπαθούν να φανούν πιο δυναμικοί-προκλητικοί μπροστά του για να τον υπερκεράσουν ,αλλά που ?
Έχει κάνει “καλή” δουλειά τόσα (χαμένα) χρόνια στην ομάδα, γι αυτό και τώρα είμαι απαισιόδοξος.
Δεν τα άκουγες καλά. “Πούλα και [B]ΦΥΓΕ[/B]” φώναζαν.
Πούλα και φυγε του λένε, δωρίζει και μένει αυτός.
ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ ΛΕΜΕ!
Στο πολο νικησαμε 13-3 το Αργοστολι. Πολυ καλη εμφανιση και ατμοσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Παμε για προκριση τωρα, και την αλλη Τεταρτη με τη Χιο, ντερμπυ!
δηλαδή είστε σίγουροι οτι καμία απο τις 2 προτάσεις δεν είναι αληθινή? ειδικά η πρώτη?
*ονειρεύομαι την στιγμή που θα δω πανό στο γήπεδο που θα λέει : [I]“Prince Sultan bin Nasser bin Abdul Rahman Al-Saud [B]ΠΟΥΛΑ[/B] και φύγε”[/I]