χαχααχα…και το σκεφτόμουν και εγώ πριν…αλλά είπα οτι είναι too much…αλλά προφανώς, όχι.
πάντως κοιτάξτε εξώφυλλο
[SPOILER][/SPOILER]
χαχααχα…και το σκεφτόμουν και εγώ πριν…αλλά είπα οτι είναι too much…αλλά προφανώς, όχι.
πάντως κοιτάξτε εξώφυλλο
[SPOILER][/SPOILER]
Πώς επικοινωνούμε με το Goal για να ζητήσουμε τη φώτο αυτή σε αφίσα?
χααχααχα
πάντως φαντάζομαι οταν μπήκε στην πρεσβεία(φωτο) να τον ρωτάνε τι θέλετε και αυτός να απαντάει, [I]τίποτα, απλά εχει κρύο έξω[/I]…:lol: (αν είναι όντως μουφα το θέμα)
*απορώ που λέτε οτι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χαρίζει συγκινήσεις και στιγμές χαράς
Μετά από αυτό η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ανακάλεσε τον πρέσβη της χώρας στην Ελλάδα και συνέστησε στους πολίτες της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί…
απο οτι φαίνεται, για να θελει ο βαρδινογιαννης τόσο πολύ να προχωρήσει η δεύτερη πρόταση, μάλλον είναι και αυτή που είναι μουφα…
η πρώτη ακόμη παίζεται…
ή ειναι η δεύτερη ψεύτικη για να χαλάσει η πρώτη προσπάθεια, ή είναι και οι δυο δίνοντας πάτημα για να κερδηθεί χρόνος…λες και μετά απο λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν τα ίδια ερωτήματα/προβλήματα
Δηλαδή στ’ αλήθεια πιστεύεις ότι κάποιος έβαλε τον ΤΣΑΚΑ ως μεσάζοντα για μια κανονική, σοβαρή πρόταση?
ε είναι κάπως δύσκολο να το πιστέψεις είναι η αλήθεια…
απλά η μήνυση του βαρδινογιαννη στον καρπετοπουλο καιρό πριν, γιατί αποκάλυψε ότι μιλάει με αραβες με εχει μπερδέψει…
δεν ήθελε να βγει προς τα εξω γιατί είναι στημένη η ιστορία απο τον ίδιο?
και οτι το ετοιμάζει το ολο θέμα εδώ και καιρό , και το βγάζει τώρα που καίγεται?
και μετα η δεύτερη πρόταση που ειναι πρόσχημα για να εξαφανιστούν και οι (και καλά)2 προτάσεις?
τι να πω…εδώ μιλάμε για σενάριο χολιγουντ
Για ολα ειναι ικανος ο Βαρδινογιαννης.
Ο Τσάκας είναι βαλτός από τους α/α για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, να καταφέρουν να μην απαντήσουν ποτέ τι έγινε με τη ΓΗΠΕΛ και να βάλουν φρένο στα όποια σχέδια του Βγενόπουλου να πάρει τη ΠΑΕ. Γιατί έγινε τώρα και όχι πριν ας πούμε? Αυτός ο πρίγκηπας που όλο φτάνει, πότε θα φτάσει? Απλά, τίμια και δημοκρατικά η όποια απάντηση δωθεί από τον αγαπητό κατά τ’ άλλα κρισπ δεν θα λαμβάνεται υπόψιν. Το μόνο που θα ληφθεί υπόψιν απ’ τον συγκεκριμένο είναι λινκ για το νέο Πλουτόνιουμ.
Αφού εγώ συμφωνώ ότι ο Φαρχαν Αμπντούλ Χαμίτ είναι μαϊμού υπόθεση.
Λινκ on its way.
Εγώ πάντως εξακολουθώ να αρνούμαι να πάρω οποιαδήποτε πλευρά. Τη θέση του post_digital την καταλαβαίνω εν μέρει αλλά αυτή τη φορά δεν μπορώ να την ενστερνιστώ, δεν μπορώ να δείξω εμπιστοσύνη στο Βγενόπουλο. Θα σταυρώσω το δάχτυλα ευχόμενος να πάμε στο Πρωτοδικείο κι από κει στη Δ’. “Reset” κι έτσι, όσο ακραίο κι αν ακούγεται αυτό που λέω.
Τουλάχιστον την παρούσα στιγμή, η μόνη χειροπιαστή πρόταση είναι αυτή του Βγενόπουλου, με τα καλά της και τα κακά της. Παραδέχεται ότι δεν έχει την οικονομική επιφάνεια που είχε πριν τρία χρόνια αλλά θα παλέψει. Το γηπεδικό σίγουρα είναι μεγάλο αγκάθι και το έχω αναλύσει οπότε καλά κάνει και εμμένει σε αυτό. Το πιθανότερο είναι να μην βρει τίποτα και κανέναν ο Τζίγγερ, να οδεύουμε προς πρωτοδικείο και ή πέρνει την ομάδα ο Βγενόπουλος ή την παίρνει ο Διάολος. Ξεκαθαρίζω πως η θέση μου σε περίπτωση που ο Βγενόπουλος πάρει την ομάδα είναι πως στην πρώτη στραβή που θα γίνει εξωαγωνιστικά και θα αφορά τη ΘΥΡΑ 13 θα τη διαλύσει τελείως. Αυτά βέβαια είναι για μια μελλοντική συζήτηση με πολλά “αν” και “θα”…
Εγω τοσο καιρο δεν εχω καταθεσει αποψη για τα διοικητικα, επειδη πραγματικα ειμαι μπερδεμενος, οπως και παρα πολλοι φανταζομαι
Καταρχην, για μενα παντα πρεπει να υπαρχει να υπαρχει μια αποσταση απο τους προεδρους ειδικα στο εμπορευματοποιημενο σημερινο ποδοσφαιρο. Εξαλλου, δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι ολοι αυτοι ειναι αγνοι λεφταδες που μαχονται μονο για το καλο της ομαδας (μιλαω μονο για επαγγελματικα, οχι για ερασιτεχνικα τμηματα - που και κει σηκωνει τεραστια κουβεντα)
Επισης, συμφωνωστο 95% μ αυτα που γραφει ο post digital. Ειδικα το γηπεδικο ειναι το σημειο που πρεπει να σταθουμε. Επισης, οντως η μονη υπαρκτη προταση ειναι του βγενοπουλου. Αλλο ενα γεγονος ειναι οτι στα 2 χρονια πολυμετοχικοτητας νιωσαμε οτι ανεβαινουμε επιπεδο για πρωτη φορα οση ασχολουμαι με τον Παναθηναικο.
Απο την αλλη, εχω τεραστιες αμφιβολιες καταρχην για το τι σκοπευει να κανει ο βγενοπουλος, το σημειο που ανεφερε κι ο post, οπως και δεν το συμπαθω καθολου και για οσα κανει περα απο τον Παναθηναικο.
Αληθεια, επειδη καποια στιγμη πρεπει το θεμα να μπει, πως θα σας φαινοταν αυτο που ειπε ο Γρακχος, για Δ εθνικη. Δλδ σε μια αναλογη περιπτωση μας με αλλες ομαδες (προς θεου δε συγκρινω καταστασεις και μεγεθη) σαν οπαδοι τι θα υποστηριζαμε. Να μεινει η ομαδα παση θυσια Α εθνικη με καθε κοστος, μηπως και πρωταγωνιστησει, η να πεσει Δ εθνικη και θα πηγαινουμε 5-10 χιλιαδες ακομα και στην Ανω Ραχουλα για την παναθα
Προσωπικά και 12ος να βγω πάλι θα μαστουρώνω με την ομάδα και Δ’ να πέσω πάλι εκεί θα είμαι. Όπως ήμουνα εκεί με αμέτρητα χμ σε Α2 Πόλο ας πούμε και πινγκ-πονγκ. Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και μερικές χιλιάδες άλλοι οι οποίοι τα δάκτυλα των δυο χεριών φτάνουν και περισσεύουν να τους μετρήσουν, μην πω του ενός. Για τους εκατοντάδες χιλιάδες άνοιωθους, βλάκες, ωχαδελφιστές που ενδιαφέρονται μονάχα τι σύστημα παίζει η ομάδα και για τα στημένα βαζελάκια και τσάτσους τους γράφω στ’ αρχίδια και ας αλλάξουν και ομάδα να ησυχάσουμε μαζί τους. Καλύτερα ερασιτέχνης και Δ’ και καθαρός από χρέη παρά άρθρα 44 και 99 και υπερχρεωμένος. Καλύτερα Δ’ και ελεύθερος παρά Α’ και Βαρδήδες. Ευκαιρία να πατηθεί ρισέτ και στην βαρδηνογιαννοποίηση του κόσμου και να αρχίσει η αποβαρδηνογγιανοποίηση. Τόσα χρόνια οι καταραμένοι έχουν αλλοιώσει την νοοτροπία του κόσμου και εχουν προσδώσει στην ομάδα αισθητική γκότζου και δελτίου ειδήσεων σταρ, πράγμα το οποίο είναι χειρότερο απ’ την απώλεια τίτλων για μένα.
Συμφωνω μεχρι τελειας!
Και εγω συμφωνω απολυτα με οσα λεει ο post digital
[B]Η νέα πρόταση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός![/B]
Η πλάκα έχει πάντα τη δική της? γλύκα, αλλά κάποιες φορές καταδεικνύει και την κατάσταση που επικρατεί κάπου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στον Παναθηναϊκό?
Τη μία ο κ. Τσάκας, την άλλη ο κ. Γεωργίου, δεν θα αργούσε να? σκάσει και τρίτη πρόταση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο προχθεσινό, λοιπόν, διοικητικό συμβούλιο του «τριφυλλιού», ένας καθωσπρέπει κύριος, βγήκε από τα γραφεία και συναντώντας τους δημοσιογράφους, είπε: «Παιδιά, έχουμε κάνει τρίτη πρόταση. Όλα πάνε καλά. Σε λίγη ώρα ο κ. Γόντικας θα σας ενημερώσει»!
Καταλαβαίνετε, ότι? σήμανε συναγερμός στο πεζοδρόμιο απέναντι από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εν τέλει, ο συγκεκριμένος απλά έκανε την πλάκα του, μια και δεν βρισκόταν στην αίθουσα του Δ.Σ., αλλά σε άλλον όροφο και συγκεκριμένα [B]σε εταιρεία επίπλων[/B]?
http://www.sday.gr/Columns/Fos-sto-paraskinio/Η-νεα-προταση-για-την-ΠΑΕ-Παναθηναικος-.aspx
Ετσι που τα εχει κανει ο Σκατοσωφερ λογικο ειναι να μας κανουν ολοι πλακα.
Δεν μπορεις ομως να τα παρεις και πολυ σοβαρα και να στραβωνεις . Και για πολλοστη φορα καλυτερα Δ εθνικη παρα ολα αυτα τα ξεφτιλικια που μας προσφερει ο βλαμμενος που ευχααριστει τον Πετρο Κοκκολη.
Ποσο δικιο εχεις ρε φιλε!!!Τι να πω ντροπη σου ρε αχρηστε σωφερ που εχεις αφησει να διασυρετε ετσι ο παναθηναικος.
τα είπες όλα. αν και θέλω να πιστεύω ότι ο αριθμός των άνιωθων έχει μειωθεί σημαντικά. όλοι έχουν καταλάβει τι κάνει ο καρκίνος στον παναθηναϊκό και δύσκολα βρίσκεται οπαδός που τον θέλει στην ομάδα.