η εμπάθειά σου καταντάει βλακεία. άσε κανένα να χαρεί, παιχνίδι είναι. ήμαρτον όμως ! #-o [-X [-X
βαράμε και φάουλ αμα λάχει.
Όμορφη μπάλα ο βάζελος.
Κατα τα άλλα λύσσαξαν οι γαβροι, αφήνοντας υπόνοιες για διαιτησίες μπλα μπλα…
Δίκιο έχουν, συγκρίνεται τώρα παρασκηνιακά η δύναμη μιας ομάδας με ανύπαρκτο budget και ακόμια πιο ανύπαρκτη διοικηση με τον ισχυρό οικονομικά και διοικητικά Ολυμπιακό?
:lol::lol::lol: η μουσικη ειναι ολα τα λεφτα!!!
Ξεκινήστε από εδώ.
Αυτή τη μπάλα όνειρο πάντως είχαμε να τη δούμε πάνω από 10 χρόνια, οπότε προς το παρόν μόνο απόλαυση.
Επίσης όποιος δε βαριέται ας ποστάρει παλιές τοποθετήσεις κρισπ και κάρβου για το λέτο, έτσι για να γελάσουμε λιγάκι ρε παιδί μου. 8)
Μακάρι να πιστεύετε σε χούντες και φαντάσματα όταν κατεβείτε στο Φάληρο! Σίγουρη συνταγή ώστε στην πρώτη υποψία φαλτσοσυρίγματος οι παίχτες σας να αρχίσουν να τρελαίνονται, όπως συνέβαινε στα τέλη της δεκαετίας του '90 με τους αεκτζήδες με αποτέλεσμα να μεγαλώσει μία γενιά οπαδών σαν τον Μόντε μου προσάπτει “εμπάθεια” χωρίς να μπεί ο ίδιος στον κόπο να καταλάβει το ποστ μου…
#-o Ειλικρινά όμως: Ξαναδιάβασε το ποστ μου και πες μου που βρίσκεται η “εμπάθεια”!!!
Στο πως θέλω η ομάδα μου να κόψει την πορεία του ανταγωνιστή της προς τον τίτλο και προβληματιζομαι που δεν την βλέπω αρκετά συγκεντρωμένη στα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος;
Ναι, είναι παιχνίδι, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ παιχνίδι!
Όποιος πραγματικά ενοχλειται από αυτό, μπορεί να αρχίσει να παρακολουθεί αθλήματα που δεν έχουν τόσο έντονο ανταγωνιστικό στοιχείο όπως η συγχρονισμένη κολύμβηση και η ρυθμική γυμναστική.:roll:
Τα ελληνικά, Mule, είναι δύσκολη γλώσσα αλλά όχι και τόσο δύσκολη πια. Φαντάζομαι ότι ο Μόντε εννοεί το ότι πας να υποβαθμίσεις τη νίκη του ΠΑΟ, να την αποδώσεις σε κάποια “ύποπτη” εμφάνιση παικτών του ΠΑΟΚ κτλ. κτλ.
Ε ναι ρε Mule!
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά είδες κανέναν από τους θαμώνες αυτού του θρεντ να ισχυρίζεται κάτι ανάλογο για τις νίκες του Ολυμπιακού πέρσι?
Ποιές νίκες του Ολυμπιακού πέρυσι
Δε σε χάλασε η ψωλή του τρομοκράτη.
Ααααα ναι σωστά!
Γιατί ως γνωστόν “γιατί ο Κατσουράνης όταν πάει να πάρει στεγαστικό δάνειο δεν του ζητάνε εγγύηση; Μα γιατί καλύπτεται.”
Μην πας να υποβαθμίσεις τη νίκη του Ολυμπιακού με “ύποπτες” διαιτησίες κτλ κτλ. [-X
Btw, επειδή προκλήθην, συνεχίζω να λέω τα ίδια για Λέτο μέχρι να τον δούμε και στα δύσκολα. Γι’ αρχή, χτες πέρα από το φάουλ ήταν μετριότατος με υπέρχρηση ντρίμπλας.
Τσουβάλιασμα: η δεύτερη φύση του γαύρου…
ειναι μεγαλο κατορθωμα για τοτσε, πετροπουλο να ειναι χειροτεροι επιθετικοι απο τον κλειτον… τον ισπανο παντως εχτες τον ειδα να διαπρεπει στις 3-4 σεντρες που εβγαλαν τα παοκια στην περιοχη μας το τελευταιο 10λεπτο, για πλακα τρωει τη θεση του αρχηγου…:lol:
κατω τα χερια απο τον κλειτον…ειναι παιχταράς…απλά πρέπει να τον πείσεις να μην ξενυχτάει, και να μην τρώει κάτι φαγητά της πατρίδας του(δεν κάνουν καθόλου)…
ξερει πολυ καλη μπαλα
αν τον εμπιστευοντουσαν παραπανω οι προπονητες που ειχαμε
θα ηταν βασικος συνεχεια
Μπραβο στην ομαδα για την νικη προχθες,δεν το περιμενα
να παιξουμε ετσι και με ΑΕΚ και με ΟΣΦΠ
E καλά εσύ τι θα πείς; Mε τα λεφτά που πήρατε από τους “πολυμετόχους” για αυτόν η ΑΕΛ έβγαλε δύο χρονιές και έχτισε και γήπεδο! :D:lol:
καλή η προπαγάνδα, αλλά [B]στην ιδια τιμή[/B] προσφερόταν και σε εσένα…και για την αξια του θα μπορούσε να πάρει και λίγα παραπάνω…αλλά ο πηλαδακης εχει το χούι να φιξάρει τις τιμές πριν τις προτάσεις #-o όπως με εσάς και τον ιγκλεσιας
*και δεν ήταν και μεγάλο το ποσό…
**με τα λεφτά της μεταγραφής του γκαλιτσιου τι πήραμε? εύνοια απο επο?
Έξοδο στο ΟΥΕΦΑ.