Παναθηναϊκός

Προφανώς και ο πωλητής μπορεί να ζητάει όσα θέλει, το θέμα είναι ο αγοραστής σε πόσα συμφωνεί!

Αν θες τη γνώμη μου καθαρά ποδοσφαιρικά σίγουρα ο βάζελος ακριβά πήρε τον Κλέυτον (που και μάτια να βγάλει φέτος θα έχει στην πλάτη του 3 χαραμισμένες σεζόν) αλλά και εμείς τον Γκαλίτσιο από την άποψη πως αποδείχτηκε πως δεν κάνει για τον Ολυμπιακό!

:lol::lol::lol: (τελικά κάνετε ή δεν κάνετε τέτοια πράγματα?)

[B]Mule[/B] ακριβά??!!!που έδωσε τα [B]τετραπλάσια[/B] για σεντερ μπακ?!!
επίσης δεν τον έδωσε στον παναθηναϊκό…τον έδωσε σε αυτόν που τον ζήτησε…όπως θα έπαιρνε ταυτόχρονα ο ολυμπιακός τον ιγγλεσιας…απλά δεν κατέβηκε ο πηλαδακης(σωστά τότε, αλλά στο μέλλον αποδείχθηκε πατάτα)…απο το εκατομμύριο στα 700 του ολυμπιακού
και έχουμε τώρα εναν παίχτη στην β εθνικη που ο προπονητής δεν τον υπολογίζει και πολύ, και την αεκ που δεν έχει να δώσει ούτε 100 χιλιάρικα.! #-o

αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γινεται να συνδιαλεγόμαστε και με τους δυο(δεν ειρωνεύομαι.!!) και να μην δίνουν μια βοήθεια απο άλλη σκοπιά…παίζει να ειναι τέρμα άσχετος ο πηλαδακης

To αν οι “πολυμετοχικοί” το πρώτο τους καλοκαίρι “καλοπλήρωσαν” όλες τους τις μεταγραφές δεν αναιρεί πως του Κλέυτον μεμονωμένα ήταν ακριβή μεταγραφή…

Τώρα, για το τελευταίο που λες, εγώ από άνθρωπο κοντά στον Πηλαδάκη εδώ στην Αθήνα άκουγα -σου το έχω ξαναγράψει- “εμείς πλέον είμαστε σε Λίγκα, ΕΠΟ κλπ. κόντρα στον Ολυμπιακό” και αυτό φαινόταν και από τις ψήφους της ΑΕΛ εκείνα τα χρόνια, άσχετα από ότι έγινε για μεταγραφές κλπ.
Άρα την όποια εξωαγωνιστική βοήθεια δεν την περίμενε από τον Ολυμπιακό ο Πηλαδάκης και δεν του ήρθε τελικά… :wink:

Εδώ, δώσαμε πρωτάθλημα στην ΑΕΚ το '93, σε ένα ουεφάκι για την ΑΕΛ θα κολλούσαμε?

επειδή το έχεις ξαναπεί…όταν λες άνθρωπο του πηλαδακη…?? γιατί η παε δεν έχει και τόσους πολλούς…εκτός αν εννοείς έξω απο την ομάδα…που εκει δεν ξέρω τι παρέες έχει.

το θέμα , για να το κλείσουμε, είναι πως σχέσεις μεταξύ ομάδων υπάρχουν σε ολα τα πρωταθλήματα…(ιντερ-τζενοα, μπαγερν-ντουρτμουντ, και ΟΛΟ το ιταλικό πρωτάθλημα…)
αλλά στην ελλαδα το έχουμε πάει παραπέρα … ομάδες που βρίσκονται ξαφνικά με φίλους εμφανίζονται να εξοφλούν αυτόματα παίχτες που ηταν απλήρωτοι για ολόκληρο χρόνο…άλλοι εκεί που ηταν για πολλά χρόνια σε καλή κατάσταση βρίσκονται να κινδυνεύουν και τελικά να πέφτουν επειδή δεν πάιζαν με τις ομάδες για να μην εχει πρόβλημα το αφεντικό τους με αυτές τις ομάδες…(χάνω εγώ, κερδίζει το αφεντικό)…
και υπάρχουν όπως λες και εσυ οι ψηφοφορίες…ειναι γεγονός οτι ο πηλαδακης ψήφιζε στην αρχή ολα τα θέματα του παναθηναϊκού…αλλά…κανένα δεν ήταν ενάντια στην λίγκα και στο οικονομική προσπάθεια που έκανε η λιγκα…

δεν θεωρω οτι εχει κανει κατι εξωφρενικό…ειδικά όταν ήταν πρόεδρος και πολύ περισσότερο όταν ηταν αντιπρόεδρος…
σαν πρόεδρος έφερε την κεντρική διαχείριση που θα μπορούσε να βαλει την αελ σε μια άλλη διαβάθμιση και να παίρνει περισσότερα και δεν το έκανε, και σαν αντιπρόεδρος όταν σφαζόμασταν, και έβγαινε για 3 μήνες και έλεγε δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν θα είμαι ο πρώτος που θα κάνει φασαρία στην λιγκα…και συνέχιζαν να μας πηδάνε.

πηλαδακης… ένας αεκτζης, που έδινε χρήματα στον ολυμπιακό με την σουίτα στο Καραΐσκάκη, και εχει φίλους στον παναθηναϊκό…:lol:

(πλέον [B]είναι[/B] αελ, την σουίτα την έδωσε, και ο φίλος του στον παναθηναϊκό τα έκανε πουτάνα και έφυγε:p)

:lol: Η καλύτερη περιγραφή! Βασικά στο χρήμα μόνο υπήρξε διαχρονικά πιστός.

Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να βγώ να γράφω στο φόρουμ φόρα παρτίδα ποιός μου είπε την συγκεκριμένη ατάκα πάντως για να σε διευκολύνω στις αναζητήσεις σου: Aθηναίος χωρίς καμία σχέση με Λάρισα που εργάστηκε στην ΠΑΕ στα πρώτα χρόνια Πηλαδάκη! :wink:

ε δεν είμαι ηλίθιος(αλήθεια.!) δεν ζήτησα όνομα…απλά επειδή η αελ εδω και πολύ καιρό είναι ΠΟΛΥ κλειστή παε…3 και ο κούκος χωρίς τον κούκο…γνωριζόμαστε μεταξύ μας που λένε :stuck_out_tongue:

πάντως στην τελευταία ψηφοφορία-παγίδα φάνηκαν όλα αυτά που λέμε…ειδικά με τα λευκά παναθηναϊκού και παοκ έκλαψα(ο παοκ έχει καταντήσει να κάνει διαχείριση σε ολες τις καταστάσεις)

πάντως εκτός ποδοσφαίρου εχει κάνει πολλά πράγματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος…εκεί του βγάζω το καπέλο

σταματάω το οφ τοπικ

2:08 η απόλυτη κάβλα!

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ

Kαθε φορα που βλεπω βιντεακια με το τελευταιο ματς με την μπαρτσελονα, ανατριχιαζω!!

Απο “μακρια” καταλαβαινω οτι δε χανοταν αυτο εκει μεσα!

Αναλυτικά η επιστολή:

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, κ. ΣΩΤΗΡΗ ΛΥΤΡΑ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μιχάλη Δημητρακόπουλου, Νομικού Συμβούλου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

Αθήνα, 4 Νοεμβρίου 2011

Εκκρεμεί ενώπιον του Α.Σ.Ε.ΑΔ. προσφυγή της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, από την εκδίκαση της οποίας εξαρτάται η δυνατότητα χιλιάδων φιλάθλων του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ με τον Ολυμπιακό.

Με την παρούσα, σας ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ, ότι η επί δίμηνο καθυστέρηση συγκρότησης του Α.Σ.Ε.Α.Δ. έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στις τάξεις των εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, [size=5][B]γιατί κυριαρχεί η αντίληψη ότι η χρονοτριβή είναι σκόπιμη, για να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός, αγωνιζόμενος στο Ο.Α.Κ.Α., χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.[/B][/size]

Στα πλαίσια των νομίμων καθηκόντων σας, ΑΙΤΟΥΜΑΙ να επισπεύσετε την δημοσίευση στην Ε.τ.Κ. της Υπουργικής Απόφασης συγκρότησης σε σώμα του Α.Σ.Ε.Α.Δ (Δοκίμιο : 369 ΥΟΔΔ).

Με εκτίμηση

Μιχάλης Δημητρακόπουλος»

Νούμερα για μια ζωή.

…και μιά ζωή εύνοια ο Ολυμπιακός, ειδικά στο μπάσκετ! #-o#-o#-o

Λυσσάξτε. Περσύ γιατί το ντέρμπυ έπεσε σχεδόν στο τέλος του πρωταθλήματος στο Πολέμου και Κακίας, μήπως για να έχετε πρόβατα μέσα? Επίσης γιατί δεν τιμωρηθήκατε με αφαίρεση βαθμών από τη στιγμή που δεν τελείωσε το παιχνίδι? :stuck_out_tongue:

Αέναα ερωτήματα που δεν σηκώνουν ούτε ανάλυση, ούτε συζήτηση και από τις δύο πλευρές, για ολωνών τα καλούδια, συνεχίστε το σκούξιμο το γραψε και ο πρωκταθλητης εξώφυλλο σήμερα εξάλλου.

To σκούξιμο θα το χουν άλλοι μετά τη φετινή ανανεωμένη φιλοξενία στο Καραϊσκάκη. :slight_smile:

Τι ετοιμάζει ο Βαγγέλας πάλι, πες μας μη μας κρατάς σε αγωνία…

:smiley:
Θα είναι… Πριγκηπική φέτος! :lol:

Και στο δεύτερο γύρο θα έχουμε Σαρία :slight_smile:

Που θα παει?Καποια στιγμη θα φορεσουν παντελονια οι …ντομπροι λεβεντες και θα δωσουν εισιτηρια να κατεβουμε στο λυωμενο.Μονο μια φορα θα χρειαστει…

το σχέδιο υπάρχει ήδη.

Μόνο νίκη η πανάθα σήμερα, μην τολμήσετε και φέρετε κάνα “Χ”.