Για να δουμε σημερα τι θα κανουμε με την Αεκ.Μακαρι να κερδισουμε για να παμε με 2 βαθμους διαφορα στο Καραισκακη μετα απο 2 βδομαδες.
αυτό που ακριβώς κολλάει με το αν θα έχουμε κόσμο στο ντέρμπυ του μπάσκετ;
μάλλον με άντιτς και γκετσε δε μας παίρνει και πολύ η κουβέντα
…άσε που 12.000 κόσμο δεν έχουνε δει στο κοτέτσι όχι σε κανονική αγωνιστική Euroleague, αλλά ούτε σε προημιτελικά
@post digital για το ποστ με τα περσινά ματς με Μπάρτσα: Η 13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις…
κανα λινκ που να μην σκαλωνει υπαρχει?
εγω το βλεπω εδω
http://www.firstrowsports.tv/watch/90546/1/watch-panathinaikos-athens-vs-aek-athens.html
γκολ ο Λετο 1-0
παλι Λετο 2-0
η ΑΕΚ δεν υπαρχει στο γηπεδο
ρε φιλος οκ, μας ενημερωνεις για το σκορ λες και εισαι το σπορφ ξερωγω…δεν χρειαζεται αν γινει 5-1 να κανεις αλλα 4 ποστς
πρωτη φορα βλεπω βαζελο φετος και ναι μπορει η αεκ να ειναι μια χαρουμενη παρεα πισω (και κεντρο και μπροστα), αλλα αν σκεφτεις πως ο οσφπ απεναντι στην ιδια ομαδα δεν εκανε καμια ευκαιρια και βλεποντας τις κινησεις που κανουν μπροστα (ειδικα κινησεις χωρις την μπαλα), ο βαζελος φαινεται αρκετα καλυτερη και πιο δουλεμενη ομαδα. στηριζω διπλο γιατι αν εχει αδυναμια ο παο ειναι στην αμυνα και ο οσφπ επιθετικα δεν τραβαει αν δεν μπουν τα στημενα.
καλη δουλεια ο φερειρα
Ετσι ρε τριφυλλαρα μην σταματας!!!2-0 στο ημιχρονο με αρκετα καλη μπαλιτσα.Αυτος ο Λετο θα μας τρελανει τελειως φετος.Εφτασε τα 10 γκολ 8O8O8O[SPOILER]Κρατα ενα και για το καραισκακη μωρη παιχτουρα :)[/SPOILER]
…εεε εκεί ας κάνει και λίγο κράτει:p :!:
πολυ καλο παιχνιδι κανουμε
και γενικα τελευταια ενω πιστευα θα ειχαμε επιθετικο προβλημα
εχουμε λυσεις
εμφάνιση καμπανάκι.
εξαιρετικές στιγμές, μέτριο σύνολο. όπως είχα πει η τριάρα φαινόταν. απλά μετά χαλάρωσαν υπερβολικά και επέτρεψαν στην ΑΕΚ να μπει στο ματς.
έχασαν 3-4 άχαστα γκολ.
πέφτουν μολοτοφ έξω απο το γήπεδο !!
καλά τι πάθανε ?
αγωνιστικά συνεχίζουμε απο κει που σταμάτησαμε στην Τούμπα.
υποδειγματική σταθέροτητα (κυρίως μεσοεπιθετικά) και 100% ομάδα .
νομίζω οτι η έλλειψη συγκέντρωσης και οι αλλαγές ήταν υπεύθυνες για το τελικό αποτέλεσμα.
Εύκολη δικαιολογία η χαλαρότητα και η έλλειψη συγκέντρωσης. Και στα πρώτα 60 λεπτά όταν παίζαμε χωρίς την μπάλα δεν ημασταν καλοί. Απλά αυτό δε συνέβη και πολύ (κατοχή μπάλας 60-40) αλλά και η ΑΕΚ δεν μπορούσε. Μετά το 60 αυτό έγινε κανόνας και φάνηκαν τα κενά. Θέλει προσοχή, δεν είναι αντίστοιχη η εμφάνιση αυτή με την προηγούμενη στην Τούμπα.
Συμφωνώ απολύτως. Από την αρχή τους είδα λίγο μπλαζέ, φαίνεται νόμισαν ότι θα κερδίσουν το παιχνίδι με τη φανέλα.
Αυτό δεν αναιρεί την αποτελεσματικότητα της ομάδας πριν το 60, μετά μας το χάλασαν.
Η άμυνα πάντα ήταν θέμα, ήμουν σίγουρος ότι θα δεχτούμε γκολ.
Αλλά δε γίνεται κάθε φορά να μας κάνουν καρδιακούς!
Δλδ σε ένα ματς εκτός έδρας (ειδικά στην Τούμπα) ,με μια ομάδα σχετικά καλή και δυνατή , και σε ένα ματς εντός έδρας με 45000 υποστηρικτές και 2-0 απο το πρώτο ημίχρονο με μια εκ των τριών μεγάλων αντιπάλων σου ,μπορείς να έχεις την απαίτηση απο τους παίχτες να έχουν την ίδια συγκέντρωση σε όλα τα λεπτά?
νομίζω οτι είναι ανθρώπινη αντίδραση .
και μιλάω για συγκέντρωση ,γιατι κατ’εμενα συνέχισε η ομάδα και στο β’ να βγαίνει επιθετικά απο δεξιά-αριστερά και με κάθετες απο το κέντρο ,δλδ απο παντού όπως κάνει στα τελευταία ματς.
και όσον αφορά τις αλλαγές:
πχ αν τον είχαμε ok , και έμπαινε ο χριστοδουλόπουλος αντι του μαυρία δεν θα υπήρχαν περισσότερες πιθανότητες για άλλο ένα γκολ στο β’?
δεν είχαν συγκέντρωση στο να βγάλουν την μπάλα από την άμυνα στο κέντρο, ενώ τα μαρκαρίσματα ήταν κάπως χαλαρά (ίσως και για φόβο κάρτας εν’ όψει Καραϊσκάκη) δίνοντας χώρο.
αλλά κάποιες φορές η ανύπτυξη ήταν φωτιά, με τη μπάλα να παίζεται με τη μία.
ο Μαυρίας έχασε πόντους, ενώ ο Μαρίνος ταλαιπωρήθηκε από το Λεονάρντο πολύ. Λείπει πάγκος, η αλήθεια είναι.
Ο Καραγκούνης εντωμεταξύ εκτός τόπου και χρονου…
Μόνο μπάλα δεν κράτησε.
Η σημερινή εμφάνιση δε μου άρεσε, επιθετικά μπορούσαμε κι άλλα, αμυντικά κατά διαστήματα παιδική χαρά κανονική, ασθένειες του πρόσφατου παρελθόντος. Το ξέρω είμαι γκρινιάρης.
Το σύστημα που χρησιμοποιεί ο Φερέιρα χωρίς κανέναν επιθετικό, με τις κινήσεις που γίνονται από χαφ και μεσοεπιθετικούς είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον έχουμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το στήσιμο του Λεμονή στα τσάμπιονς λιγκ του 07/08.
Για παράδειγμα, το ότι ο Ζέκα παρότι ξεκινάει ως μέσα δεξιά στα χαφ, στην ουσία παίζει πιο πολύ ως δεξί εξτρέμ (με τον Λέτο να γίνεται σέντερ φορ) αφήνει ένα κενό στον άξονα που επιτρέπει την κάθετη μπαλιά στον αντίπαλο.
Όλα τα λεφτά η ατάκα του Καραγκούνη στο διαιτητή όταν του έκανε το φάουλ ο Λύμπε (τον αποκαλώ έτσι γιατί για πάντα θα τον νιώθω δικό μας όσα γκολ κι αν μας έχει βάλει), [I]“Άστον”[/I] για να μην του δείξει την κίτρινη.