Παναθηναϊκός

Πρεπει να μπει μια ψηφοφορια για το ποια νεα βρωμια θα χρησιμοποιησουν οι …ντομπροι λεβεντες του περαία την επομενη αγωνιστικη.Ακυρωμενα γκολ εχουμε δει,ανυπαρκτα πεναλτι ενα σωρο,απλυτους να σουλατσαρουν διπλα στο κορνερ,μεχρι και με 8 παικτες καποτε.Βαζω τα λεφτα μου σε αποβολη στο 20’ και πεναλτι 25 μετρα εκτος περιοχης.Ετσι,για να …εμπλουτισουν την ηδη …ενδοξη ιστορια τους τα …λεβεντοπαιδα(αρίστο μπες στο μαγαζι και κλειστο) και οι ντομπροι της τρουμπας.

ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!

Τρομερη χορογραφια. Για αλλη μια φορα μαθηματα εξεδρας απο την Θυρα 13!!!

Ρε κακόμοιροι, το μισό γήπεδο είναι άδειο και μιλάτε για εξέδρα επειδή ξεδιπλώσατε ένα πανό; #-o:lol::lol:

Ενώ εσείς το γεμίζετε φέτος να πούμε… και ότι πανιά γουστάρουμε θα σηκώνουμε γατάκια.

Αφ’ενός αυτό, αφετέρου το OAKA γεμίζει με 69.000 κόσμο και το Καραισκάκη με 33.300 . Προφανώς και φαίνεται μισοάδειο, ακόμα κι όταν έχει 40.000 κόσμο μέσα.

Αχ, οι επιστήμονες.

Επίσης, έχω παράπονο από την Πανάθα. Περιμένω μία φορά σε ένα derby (ας υποθέσουμε ότι το ματς με την κούλα είναι derby) που ο ΠΑΟ είναι καλύτερος, απλά να μην κόψει. Μην κόβεις στο 3-0, έχει 15 μέρες μέχρι το Καραισκάκη. Βάλε άλλα 2. Όχι για μας τους οπαδούς, για σένα ως ομάδα. Αστο να γράψει μια τεσσάρα πεντάρα, τι κάθεσαι;

Σε ντέρμπυ; Koντός ψαλμός αλληλούια, έρχεστε σε 15 μέρες, αν θέλετε πείτε στους παίχτες σας πως δεν θα είναι γεμάτο, να κατέβει και ο Λέτο! :lol:
Όχι όπως πρόπερσι!

Καλά, στα περί “γατακιών” δεν έχει νόημα να απαντάω στο φόρουμ στις μαγκιές του πληκτρολογίου, όλη η Ελλάδα ξέρει ποιοί είστε και ποιοί είμαστε!

Και φαίνεται και από τα άδεια χθεσινά καθίσματα, για άλλη μία φορά!

Και εμείς το είχαμε έδρα αυτό το γηπεδο και στα ντέρμπυ γέμιζε! Να μην πώ στα Ευρωπαϊκά τι γινόταν!
Το Καραϊσκάκη είναι γνωστό πως μας πέφτει μικρό, πριν την κρίση συζητούσαν και πως μπορεί να μεγαλώσει!

είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε κάποια Γ’ Γυμνασίου στο μεγάλο διάλειμμα έγινε η ίδια κουβέντα…:stuck_out_tongue:

καλά ρε, δεν έχετε βαρεθεί; Ρε Μιούλ δεν τη παλεύεις με τίποτα ε; :lol:

Μα με τίποτα. #-o

Πες μας να μαθουμε και εμεις.

ε τώρα γιατί βοηθάς τον Mule??

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις επικρατούν μεταξύ των πούστηδων στο λιμάνι για να δουν αν θα ακολουθήσουν για άλλη μια φορά τη ΘΥΡΑ 13 σε αυτό το επίπεδο χωρογραφίας όπως έχουν πράξει τόσα και τόσα χρόνια με χωρογραφίες, πλακάτ, κεντρικά πανιά, στήριξη σε ερασιτεχνικά τμήματα και τόσα τόσα άλλα…

Εγώ θα σ’ αγαπώ και μη σε νοιάζει :lol::lol::lol::lol:

Σχιζοφρένεια :lol3::lol3::lol3:

Ξέρω ένα μέρος που δε μοιάζει με κανένα :roll::roll:

Φαινεται να ξερει το παλικαρι.Θα με ενδιεφεραν καποιες πληροφοριες…

Καλύτερα μικρό, βολεύει στο τσιγάρισμα βασικά.

:lol: Προσπαθώ ρε Outshined αλλά τελευταία έχουν μαζευτεί “μορφάρες” πράσινων εδώ μέσα και δεν με αφήνουν παραμονές ντέρμπυ να αγιάσω… :p:roll:

:stuck_out_tongue: Έτοιμο για reality μαγειρικής σε βλέπω! :lol:

Αν ειναι να παίρνουμε άδεια να γράφουμε άλλη φορά στο τόπικ της ομάδας μας καθώς δεν αφήνουμε την “ομορφάρα” να αγιάσει, αν το επιθυμεί κιόλας να εξοστρακιστούμε κι απ’ το φόρουμ ολότελα. :slight_smile:

Καλα παμε 9 ποντακια διαφορα στο πρωτο ημιχρονο με παρα πολυ καλη αμυνα :slight_smile: Παντως βοηθαει οτι η ΤΣΣΚΑ εχει μεχρι στιγμης σε παρα πολυ κακη μερα τον Κιριλενκο.Για να δουμε!!!

ναι πολυ καλα παμε

ελπιζω να μην παιξει καλα ο Κιριλενκο και στην συνεχεια
και να μην μας δυσκολεψουν

Δικο μας παιχνιδι χασαμε ρε γαμωτο καθως ελενχαμε το παιχνιδι στην μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα αλλα καναμε πολλα λαθη στα τελευταια λεπτα και η Τσσκα φυσικα το εκμεταλευτηκε.Απο την στιγμη που πηγε παραταση και με Διαμαντιδη εξω ηταν δυσκολα τα πραγματα.Δεν πειραζει συνεχιζουμε και ας ελπισουμε ο Τσαρτσαρης να μην εχει κατι σοβαρο.

Ο Σάτο είχε βάλει στοίχημα πόσες επιθέσεις μπορούσε να καταστρέψει;