Ξενερωμένοι/αποστασιοποιημένοι ή μη, σήμερα όλοι σκεφτόμαστε ένα πράγμα: πώς θα τους κερδίσουμε.
Καλή δύναμη στην ομάδα.
Ξενερωμένοι/αποστασιοποιημένοι ή μη, σήμερα όλοι σκεφτόμαστε ένα πράγμα: πώς θα τους κερδίσουμε.
Καλή δύναμη στην ομάδα.
Oταν λες ξενερωμενοι/αποστασιοποιημενοι πως το θετεις? Πως ειναι δυνατον να σε ξενερωσει η ομαδα σου? Εκτος κι αν δεν εισαι πραγματικα οπαδος της.
Δεν το θετω για σενα γενικα. Και αν μου πεις για το ποδοσφαιρο κι ολα τα σκατα που συμβαινουν σε διοικητικο επιπεδο+ οι παραγκες τα στημενα, θα σ πω πρωτον, οτι η ομαδα (σαν παικτες, προπονητης) δεν φταει σε τιποτα και δευτερον, ο Παναθηναικος εχει αλλα τοσα τμηματα!
Ναι, για το ποδόσφαιρο λέω, όχι γενικά.
Και είναι προφανές ότι δε φταίνε οι παίκτες και ο προπονητής, γι’ αυτό άλλωστε και για σήμερα βάζω στην άκρη την απογοήτευσή μου για την πορεία του συλλόγου και εύχομαι νίκη.
Απλά κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα αφήσω πίσω μου τόσο εύκολα. Αλλά αυτά τα συζητάμε και στο (κοντινό) μέλλον.
Είπαμε, σήμερα μόνο νίκη με το γαύρο.
Οκ, σημερα μονο
Γαμηστε τον πουστη τον γαυρο
Ανεξαρτητως σημερινου αποτελεσματος δεν θα με ξενερωσουν οπως και να εχει.
Θελω τρελα να κερδισουμε και εχω την αισθηση ή οτι θα χασουμε ευκολα ή οτι δεν χασουμε καθολου.
Και αυτες οι 2 βδομαδες αποχη μαλλον καλο μας εχουν κανει αν κρινουμε και απο το 3-2 με την ΑΕΚ που δεν εληξε 4-0 ή 5-0 ωστε να παμε με μεγαλο τουπε σημερα.
Ελπιζω στα καλυτερα!
Μαγκες ολοι ενωμενοι σημερα!!!Παναθηναικος θα πει μαχητικη ψυχη!!!Drenie αν χασουμε ουτε εγω θα ξενερωσω γιατι φετος βλεπουμε μπαλα απο την ομαδα και δεν πονανε τα ματακια μας οπως γινοταν της προηγουμενες χρονιες!!!Καλη επιτυχια ρε τριφυλλαρα.Εγω θα σε αγαπω και μην σε νοιαζει!!!
Xαριζονται μηχανακια παντος ειδους.Αφθονο αποθεμα.Οποιος ενδιαφερομενος να επικοινωνησει…
Στείλτε λινκ,θα τρελαθώ!
Και δω
ΓΚΟΛ ο Ζεκα στο 18 !
εδιτ. τελος ημιχρονου. Δυνατο παιχνιδι. δοκαρι ο Λετο , δοκαρι και ο Φουστερ αργοτερα , σε αλλη φαση ο Τζιμπουρ ειναι 5 μετρα οφσαιντ αλλα ο βοηθος αφησε την φαση κανονικα… Πιεζε πολυ ο γαβρος τα τελευταια 10 λεπτα αλλα ο αρκετα καλος Μαρινος βοηθησε στο να μην μπει το γκολ και ο Καπινο πολυ σοβαρος και μπραβο του!
Ο Σαρριεγκι λιγος…
Ετσι μωρη τριφυλλαρα!!!
δικαιο 1-1 αν και ο γαβρος επαιξε κατα την γνωμη του πιο δυνατα και ισως πιο βρωμικα.
Ο διαιτητης μου φανηκε λιγο χεστης. Δεν παιξαμε πολυ καλα μας πιεσαν πολυ αν ειχε γινει το 0-2 με τον Λετο θα μιλαγαμε για αλλο ματς.
Πολλα μπραβο στον Καπινο αν και στο τελευταιο βολε μας κοψοχολιασε…
Δεν πειραζει μια χαρα ειναι και η ισοπαλια.Αν εμπαινε το γκολ του Λετο ισως να ηταν διαφορετικα τα πραγματα.Οπως και να εχει μπραβο ρε μαγκες που καταφερατε και βγαλατε ενα πολυ δυσκολο προγραμμα αηττητη.Πρωταθλητη σε θελουμε παναθηναικε!!!
Δεν παιξαμε καλα.Κατσουρανης και Κλειτον ανυπαρκτοι και ο Μαρινος μετριος.Μια χαρα αποτελεσμα η ισοπαλια.Ο Ολυμπιακος επαιξε πολυ καλυτερα στο δευτερο ημιχρονο αλλαεπαιζε στην εδρα του,ηθελε οπωσδηποτε τη νικη οποτε λογικο ειναι να κανει περισσοτερες ευκαιριες,να πιεσει και να το κυνηγησει το ματς.Πιστευω οτι η ομαδα απο την αρχη πηγαινε πιο πολυ για το αποτελεσμα της ισοπαλιας παρα της νικης.
δεν παίξαμε καλά.
μπήκαμε να παίξουμε μπάλα και όχι να πάρουμε ντέρμπυ.
ούτε πρώτοι στη μπάλα,
ούτε δυνατά διωξίματα απο το κέντρο της άμυνας ,
πολύ λίγο πάθος και συγκέντρωση .
Τα ντέρμπυ έχουν ιδιαιτερότητες και λεπτομέρειες.
μεγάλη ευθύνη είχαν οι μεσοεπιθετικοί μας ,που δεν βοήθαγαν στο ανασταλτικό τομέα .
μπράβο στον καπίνο .στάθηκε γερά και δυνατά.
[SPOILER]πάντως 1-1 στο τηγάνι , με εμάς να είμαστε πολύ κακοί δεν το λές κακό αποτέλεσμα.[/SPOILER]
Tι αυτά είναι τα σχόλια;Ε ρε φούστη μου αν έχει κανονική διαιτησία αυτά τραβάμε.Δώσε ένα μπέναλντιν μια κόκκινη να χαρούν οι υπάλληλοι, wtf;
Αν έμπαινε του Λέτο θα ήταν τελείως διαφορετικό το ματς, με τα ΑΝ όμως δεν παίζεις μπάλα οπότε κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του Καπίνο. Τίποτε άλλο!
Συμφωνω με mech cannibal, xxxloko σου επεσε βαρυ που το οφσαιντ του Τζιμπουρ δεν μπηκε ε? χα χα χα!!
Ναι γάματα.Αν και δεν το είδα το παιχνίδι, απλά ρε παιδάκι μου(σνιφ) πως θα περάσει η ώρα τώρα ως τις 12 που θα βγω χωρίς κανέναν αλλόφρων γαύρο που θα λέει τα κλασικά.Πόσο μάλλον οι ισοπαλίες που είναι γτπ για να κάνεις σηζήτηση.
Α το βρήκα θα βάλω Burzum!
Μπήκαν πολύ καλά τακτικά στο ματς και έπαιζαν σωστά με αντεπιθέσεις, αλλά μετά το δοκάρι του Λέτο η ομάδα κλάταρε.
Ο Ολυμπικακός ήταν πολύ καλύτερος και άξιζε τη νίκη overall, αλλά σε ένα ματς που δεν παίξαμε κλειστα (απλά δεν παίξαμε καλά) μπορούσαμε μέχρι και διπλό στο τέλος να πάρουμε, αλλά δεν το πάλεψαν/πίστεψαν.
Μας λείπουν παίκτες για αλλαγή και κάτι πρέπει να γίνει με Σαριέγκι - Σπυρόπουλο. Τους έβαζαν στόχο με γιόμες και τις έχασαν σχεδόν όλες. Τίμιος ο Γιόσου, αλλά λίγος και ο Σπυρόπουλος λίγος σκέτος.
Δεδομένης της εμφάνισης, καλό το αποτέλεσμα, αλλά δεν το χάρηκα. Περίμενα περισσότερα.