Εγώ θεωρώ ότι η εμφάνιση ήταν καλή. Μας βγήκε το παιχνίδι που θέλαμε να κάνουμε κατά το ήμισυ. Δεν είχαμε passing game είχαμε όμως αντεπιθέσεις. Με έπιασε ψυχοπάθεια με τον Κουίνσι τη μία να τον βρίζω που περνούσε η μπάλα δίπλα του και μάρκαρε με τα μάτια και την άλλη φώναζα “παιχατρά μου” και τα ρέστα. Πολύ σοφτ ως συνήθως ο Κλείτον, αργός ο Μαρίνος όταν η άμυνα παίζει ψηλά. Από τους άλλους δεν έχω παράπονο, έκαναν ότι μπορούσαν (αν και συμφωνώ ότι Γιόσου και Σπυρόπουλος δεν μπορούν πολλά).
Καλύτερος ο Ολυμπιακός, πίεσε αρκετά και μάλλον άξιζε τη νίκη (αφού δεν τιμωρήθηκε όταν είχαμε τις ευκαιρίες) αλλά δεν κατηφόρησε και το γήπεδο, μην τρελαθούμε. Ήταν ένα ματς που ως γηπεδούχος και πίσω στη βαθμολογία έβγαλε περισσότερη ενέργεια. Κοιτάζωντας δε τα γενικά στατιστικά των 2 ομάδων που δείχνουν ότι ο ΟΣΦΠ θέλει περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει από τον ΠΑΟ σε όλη τη φετινή χρονιά, η ισοπαλία ήταν λογική.
Το αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού έπαιζε ξύλο. Κλάδευαν με κίνδυνο να φάνε καρτες και προσπαθούσαν να εκνευρίσουν ακόμα και τον Ζέκα που μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα.
Ο Κλέιτον μάσησε στο ξύλο, αλλά έμενε για εκείνη την μία πάσα (που πηγε να βγάλει και πρόλαβε ο τερματοφύλακας) που τελικά δεν ήρθε.
Το στατιστικό των τελικών είναι και λίγο λάθος γιατί ως συνήθως φτάσαμε πολλές φορές κοντά χωρίς να κάνουμε καν τελική προσπάθεια. Βλέπε κάτι λάθος τελικές πάσες του Ζέκα (μας κρέμασε σε αυτό) ή του Μαρίνου που “γκρεμίζεται” μόνος του όταν έχει περάσει τον Χολέμπας.
Σήμερα ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, αλλά σαν σύνολο ομάδας όχι τόσο όσο νομίζει. Μακάρι να είχαμε και εμείς στο 60 να βάζαμε ένα Λάζαρο ή ενα Νίνη που είναι για τέτοια ματς παραπάνω απο καλοί.
Αναπηρικό καρότσι νούμερο 1, σακούλα στη φάση του γκολ. Κάποιος γάβρος χρήστης δε, είχε ενστάσεις τότε που τα έλεγα. :lol:
Αναπηρικό καρότσι νούμερο 2 εκ σουηδίας, εμετός στο τετ-α-τετ.
Κατά τ’άλλα τα πήγαν υπέροχα στο φεστιβάλ κλωτσοπατινάδας στο Λέτο. O τελευταίος έχασε την ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς στο 25.
Κάποιος να τους μάθει ότι καλό να παίζεις μπάλα, αλλά αν τρως κλωτσιές πρέπει και να ρίχνεις. Μόνο ο Σιμάο το ξέρει αυτό και το απέδειξε σήμερα.
Επίσης,
Το παστέλι του Ζέκα δε σου κάνει? Είχα πει σε κάποιον ότι όσα έχασε στα προηγούμενα ματς θα τα ξεπλήρωνε στο τηγάνι, και σήμερα όταν βλέπαμε το ματς με κοίταζε σα χάνος. Μακράν ο καλύτερος μαζί με τον Καπίνο και το Σιμάο στη σημερινή κακή εμφάνιση.
Αν κάνουμε τις μεταγραφές που πρέπει, καλύτερα να μην κατέβουν στο ΟΑΚΑ.
καλο ματς εγινε
θα μπορουσαμε να κερδιζαμε αλλα αν ο Καπινος δεν επαιζε εξαιρετικα
σιγουρα θα χαναμε
καλο το αποτελεσμα,βγαλαμε μια χαρα τα 3 συνεχομενα ντερμπι.
Είχα να παρακολουθήσω την ομάδα από την Μακάμπι.
Μου άρεσε η τρομερή βελτίωση του Σπυρόπουλου, ο Σιμάο και ο Μαρίνος.
Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την απουσία κατοχής και τις τόσες λανθασμένες πάσες.
Τέλος πάντων, αν συνεχίσουμε έτσι θα το πάρουμε.
Να κοπεί η μπάλα στα μουνόπανα Μιραλάς και Τζεμπούρ. Σιχάματα, να υποφέρετε.
μαλλον το καλυτερο ντερμπυ που εχω δει… για τους ουδετερους ειδικα ηταν τρομερη ματσαρα… πανω-κατω η μπαλα κ πολλες ευκαιριες… καλο το χ οπως πηγε το ματς, μπορουσε να το τελειωσει ο λετο αλλα απο κει κ μετα θα μπορουσαμε να χασουμε… πολυ καλοι σιμαο-μαρινος-ζεκα κ εκπληκτικος καπινο, ο γιοσου καθαρισε πολλες φασεις στον αερα ενω ο κουινσι μπορουσε να κανει μεγαλυτερη ζημια… μια χαρα οι 7 βαθμοι στα 3 ντερμπυ… ελπιζουμε αναλογη συνεχεια με τους “μικρους” του πρωταθληματος…
Μα ειναι ανηκουστο σε ενα παιχνιδι η καλυτερη ομαδα να εκτελει περισσοτερες βολες, αφου η χειροτερη ομαδα κανει περισσοτερα φαουλ για να τους σταματησει ! 8O
Γελάει ο κόσμος με την ΔΙΑΤΗΣΙΑ σήμερα καλάθι ΚΑΘΑΡΟ στο τέλος της 3 περιόδου τουλάχιστον 4 φαύλ πάνω στον Σπανούλη που δεν τα ΔΙΝΟΥΝ και μας μιλάνε ότι μας παίζουν στα ίσα…η πιο βρώμικη ομάδα στο χώρο του Ελληνικού μπάσκετ
καλά ούτε εσυ το πετυχαίνεις…
το 0 δεν σημαίνει οτι τελείωσε ο χρόνος…αλλά οτι είναι κάτω απο 1 δεύτερο…
αλλά σταματήστε να λέτε για διαιτησίες και χαζά…