Παναθηναϊκός

δεν το πιστεύω ότι το εξηγώ αυτό, αλλά σε πάω, οπότε:

ξεκινάει το χρονόμετρο δείχνοντας 24, γίνεται 23 όταν έχει περάσει 1’’, 22 όταν έχουν περάσει 2’’, κ.ο.κ., και όταν δείξει 0 σημαίνει ότι έχουν περάσει 24’’, άρα τέλος χρόνου.

εντιτ, ο σπανούλης γιατί πορώθηκε με το 74-70;

=D>=D>=D>

ευχαριστώ για την εξήγηση

το διόρθωσε μετά ο Χατζηπαπαδημητρίου (που δεν αντέχεται).

κατοχικό μπάσκετ. απαράδεκτο για επίπεδο Πανάθας.

Λες και βγήκαμε 1-1 και στο μπάσκετ ήταν αυτό…

Μαλακιστηκαμε ασχημα στο τελος και η διαφορα κατεβηκε στους 4 ποντους. Παμε τωρα στην Μαλαγα για την νικη.Ο ζοτς ξερει τον τροπο και η ομαδα θα ανεβασει στροφες οταν πρεπει!!!

Πόσο περίεργο το τελευταίο λεπτό; :-k

Αν δεν έβλεπα σκορ θα νόμιζα ότι το προβάδισμα ήταν ανάποδο, αφού εμείς ήμασταν που κάναμε τη μία μαλακία μετά την άλλη, σα να βιαζόμασταν, και ο Ολυμπιακός παρ’ όλο που ήταν μέσα στο παιχνίδι μου φάνηκε λίγο στ’ αρχίδια του, ούτε έτρεξε ούτε τίποτα. Δεν έδειξε να το κυνηγάει ιδιαίτερα, για να το ανατρέψει, παρά μόνο μια προσπάθεια να μειώσει όσο μπορούσε. Λες να σκέφτονταν από σήμερα το ματς του β’ γύρου;

To επίπεδο έχει πέσει πάρα πάρα πολύ στον ΠΑΟ.
Από πέρσι ήταν εμφανές αλλά είναι κάτι το οποίο ισχύει γενικά στην Ευρώπη.
Δηλαδή δεν τον θυμάμαι έτσι εγώ ποτέ.Όμως παραμένει καλύτερος από τον Ολυμπιακό αυτήν την στιγμή,ίσως όχι τόσο όσο νομίζει.

Αν δεν είχαμε κόντρα την διαιτησία και καλύτερη συγκέντρωση θα τους είχαμε πάρει…ο ΠΑΟ δεν ειναι φόβητρο και στο ΣΕΦ με τον κόσμο μας μπορούμε να τους νικήσουμε άνετα…δεν τον φοβάμαι τον φετινό Ολυμπιακό στο μπασκετ

Ρομάντικ σκάσε η διαιτησία ήταν η καλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ σε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ειδικά σε ντέρμπι με τον βάζελο δίνεται από ένα τέτοιο κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία, είναι ντροπή :!:

Αφού τα παίρνετε όλο τον υπόλοιπο χρόνο ρε μαλάκα

Ακόμα δεν ξεκίνησες για το λάηβ εσύ?

Ποιο χρόνο ρε φίλε…έχουμε να πάρει πέναλτυ στα ματς με τον ΠΑΟ απο εποχής Ευθυμιάδη διάβασε λιγο τα στατιστικά άμπαλε…

Romantic ειλικρινα κουρασες ρε φιλε πηγαινε γραψε στο θρεντ σου και ασε τον παναθηναικο.

Ωχ, κάποιος να κάνει το τρολλ να σκάσει, ούτε ένα ποστ δεν μπορεί να διαβάσει πια.

Δε θα πάω. :oops:

Ουουού προδότη!

Εγώ απορώ γιατί δεν μπανάρονται εφ ορου ζωής τρομπάντικ και βλαξ ντάιαμοντ αλλά το ρόκιν κάτι θα ξέρει επ’ αυτού.

Είμαι σίγουρος ότι “ψάχνουν αφορμή”.

Πόσες πια, ο δικός σας χτες μπήκε και περηφανεύοταν για κάτι μηχανάκια.

:lol3::lol3:Oντως μικρη ηττα,σαν νικη ηταν.Βγειτε στους δρομους γυμνοι για πανηγυρια.Ρε τι συνδρομα τους εχει αφησει ο μεγαλυτερος ελληνικος συλλογος…

Ναι αλλά “δεν έβρισε, ούτε επιτέθηκε προσωπικά σε κανέναν”.

έντιτ
Μπα, καυλώστον.

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol::lol::lol:

Σόρυ ρε μαλάκα δε κρατήθηκα. Μ’ έχει πιάσει νευρικό γέλιο, χαχαχα

Νταξ για το πέος μπάσκετ και απ’ τους δυο. Πονέσανε τα μάτια μου. Τον άλλο γύρο πάλι.