Με τον Παναιτωλικο σε κανα μηνα θα μεινει εκτος
Παρτυ στο Καουνας 35 ποντους στο κεφαλι της Ζαλγκιρις!!!
εκαναν την καλυτερη εμφανιση ως τωρα στην ευρωλιγκα
Από… Δευτέρα!
Εγώ είμαι υπέρ πάντως του Τσακς.Ένα γλοιώδες βρωμερό αρχ#δι είναι πάντα χρήσιμο σε κάθε ομάδα.Αφού έχει σπάσει τόσο τα νεύρα στη Πανάθα φαντάσου τι θα κάνεις στους άλλους αν είναι στη διοίκηση.Αμφιβάλει κανείς οτι κοντράρει σε μαλάκινση άνετα τον Γαριδάκη;
Και για να μην ξεχνιομαστε αυριο ειναι η γιορτη της θυρας 13 για τα 45 χρονια.Ολοι εκει μαγκες!!!Η θυρα 13 ειναι αυτο που δεν μπορεις να φανταστεις αν δεν το ζεις
NTEΓΙΑΝ ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ ΕΟΕΟΟΕ!!!
Τί έγινε ρε;
Θα ειναι στη γιορτη της Θυρας 13 σημερα στη Λεωφορο
Ωραία πράματα
Δυσκολο το ματσακι σημερα στην Νεα Σμυρνη και χωρις τον κοουτς στον παγκο αφου νοσηλευετε ακομα στο υγεια(περαστικα ρε μαγκα φερειρα).Οπως και να εχει μετα την σφαλιαρα στο Βικελιδης μακαρι να αντιδρασει καλα η ομαδα και να το παρουμε το παιχνιδι .Για να δουμε
ακουσα οτι θα υπαρχουν αλλαγες επειδη καποιοι ειναι ντεφορμε
Oυτε χθες ηρθε στη γιορτη ο μαγκας ο Φερειρα, καθοτι αρρωστος με λοιμωξη στο αναπνευστικο. Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα!!
μπραβο ρε παναθα… very proud for the comeback που λεμε κ στο μανατζερ…
το πεναλτυ ηταν? δεν το ειδα… επισης, ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΡΕ ΡΟΥΝΤΟΛΦ???
Καθαρότατο πέναλτι, αλλά από αυτά που ουσιαστικά κερδίζει ο επιτιθέμενος.
Αν υπάρχουν αμφιβολίες για αυτό το πέναλτυ, τι να πω…
Το πιο σημαντικο απο ολα ειναι οτι η ομαδα εδειξε χαρακτηρα μετα την ηττα στο βικελιδης και παρολο που βρεθηκαμε πισω στο σκορ καταφεραμε και το γυρισαμε το παιχνιδι.
8O8O8O8O8O
Κόκκαλη γύρνα σε παρακαλώ να γλιτώσουμε απ’ το χοντρό. Τουλάχιστον δεν έκανες κάθε βδομάδα δηλώσεις…
η προφητεία ολοκληρώθηκε…η ήμερα που οι οπαδοί του παναθηναϊκού θα αναπολούσαν τον σωκρατη, ήρθε!!
το τέλος ειναι κοντά,!
*πέρα απο την πλάκα, το ιδιο λέγαμε το καλοκαίρι με τον κολλητό μου…που έχουμε καταντήσει…