Μαρινακη ειναι πολλα τα 20 μυρια του τσου λου ε;;;Δεν πειραζει ξυδακι και θα σου περασει!!!
Και στον γαυρο υπάρχει.
οκ, και εκεί για τα πανηγύρια, αλλά είναι του ολυμπιακού
Καπετάνιο και πιστόλια θέλεις ρε πούστη χοντρέ μου φαίνεται
[SPOILER]just kidding of course[/SPOILER]
[SPOILER]μην τρελαθούμε κιόλας…[/SPOILER]
άλλοι μέτοχοι δεν υπάρχουν?
Ο μοναδικός υπαίτιος είναι αυτός. Η δουλειά βρωμάει από χιλιόμετρα. Τυχαία ήταν Σουηδική η τράπεζα που έσκασε η επιταγή. Η ΑΡΑΜΚΟ τι ρόλο βαράει. Πάμε για ένα νέο 97 στις επιχειρήσεις των β. όπου μέσω της συμφωνίας ΜΟΤΟΡ-ΟΙΛ/ΑΡΑΜΚΟ πέταξε ο Βαρδής στην απέξω τους κληρονόμους του Θόδωρα αγοράζοντας πάλι πίσω την εταιρία του τσάμπα. Το παράδειγμα σόφη-βατσινά επίσης είναι αρκετά κοντά σε αυτό που κάνουν και τώρα. Θα βάλουν ένα άραβα μπροστινό και θα έχουν οι ίδιοι πάλι την ομάδα. Δεν αφήνουν με τίποτα τη ΓΗΠΕΛ λέμε.
βρε δεν λεω το αντίθετο…απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άλλοι μέτοχοι, και τι κάνουν που βλέπουν αυτά τα πράγματα
…περιμένουν να δούνε τι θα γίνει με τη ΓΗΠΕΛ. ΤΟ μεγαλύτερο σφάλμα τελικά των πολυμετοχικών είναι ότι δεν έφτιαξαν εφημερίδα. .±
εντιτ. Τσάκας, 16 Οκτωβρίου 2011:
«Παιδιά καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις σας. Δεν γίνονται κάθε μέρα αυτά. Όμως θέλω να σας πω ένα πράγμα: Αν δεν έρθει ο πρίγκιπας Σουλτάν στην Ελλάδα, τότε να έρθετε να μου σπάσετε το σπίτι»
Εδω χθες ελεγε το μεσημερι οτι οποιος λεει οτι υπαρχει αλλος πριγκηπας και οχι ο Αλ Σαουντ περνει ληγμενα και το απογευμα ελεγε οτι σχεδιαζε το πλανο με τους αλλους πριγκηπες εδω και ενα μηνα :lol3::lol3::lol3: Μιλαμε για πολυ ξυλο!!!Τζιγκερ σε εχουνε παρει χαμπαρι ολοι πλεον.
Και δηλαδή θα πάρει για τον εαυτό του την ΠΑΕ πάλι και θα βάλει 15εκ + γήπεδο;
Ή θα πει και καλά ότι μπήκαν 15εκ;
Μετά πρέπει να γίνουν μεταγραφές.Θα βγάλει τον Τκακς να λέει διάφορα;
Έχει πλάκα το όλο θέμα πάντως αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλει να κρατήσει ένα μαγαζί που σε λίγο θα μείνει με τα δεύτερα για βασικούς και άμα.
Θα βγάλει λεφτα;Τιμωρεί τα κακά βαζέλια;Είναι μαζόχα;Ο Τσακς είναι ο gay friend του;Βγενόπουλε δε θα πάρεις την ΠΑΕ;Eίναι γαύρος;Βλέπει τηλεάστυ;Τίποτα απο τα παραπάνω;
Α για τη ΓΗΠΕΛ μια ανάλυση καλό θα ήταν γιατί δεν ασχολούμαστε και όλοι.Πετάμε μια ΓΗΠΕΛ και θεωρούμε ότι όλοι κατάλαβαν.Για το γήπεδο τι;Για μια ξήγα γρήγορα απο τον μόρτη φίλο μας.
αυτο.
Έχω εξηγήσει αρκετές φορές τι έχει παιχτεί με τη ΓΗΠΕΛ. Όποιος δε βαριέτε ας γυρίσει πίσω.
edit: Βαρδής= όφη, Τζίγγερ= χανούμι, Μούμια= γαύρος
αυτές είναι οι ομάδες της καρδιάς τους
ρε παιδια, ενταξει, αλλα αυτα τωρα πως μπορει να τα ξερετε; μου φαινεται λιγο ερμπαν λετζεντ οτι ο Βαρδινογιαννης ειναι ξερω γω αεκτζης η γαυρος κτλ.
Μαρινάκης = Αστέρας Εξαρχείων :vibrate:
Συνήθως δε στρατολογούν χοντρούς μπούληδες εκεί αλλά μαγκιά του αφού είναι αλάνι ο Γαριδάκαρος.Ε και φυσικά λόγο χωροταξικού είναι και Πανάθα.
Πάντως αν και καλά πάρει Άραβας του Τζιγγερ τον ΠΑΟ και φτιάξει γήπεδο θα πειράξει κανένα;
Σεστηκαμε το τι είναι ο καθένας αρκεί να τα σκάει.
Nαι αλλά θα είναι στην έρημο το γήπεδο, θα πηγαίνετε; :-s
Ισχυει η χορηγια???
Τελος ημιχρονου 1-0.Κατα την γνωμη μου καναμε το χειροτερο πρωτο ημιχρονο απο τοτε που η ομαδα αρχισε να ρολαρει.Απο την μεση και μπροστα καπως παλευομαστε και ειδικα στο πρωτο τεταρτο που πιεσαμε και προηγηθηκαμε ειχαμε καλη κυκλοφορια μπαλας.Απο την μεση και πισω μιλαμε για τραγωδια και ας αναψουμε λαμπαδα στον Καπινο που με της δυο τεραστιες αποκρουσεις του εχει κρατησει το μηδεν.Για να δουμε στο δευτερο.
χωρις φαντασια η ομαδα σημερα, ευτυχως ειχαμε τον καπινο σε πολυ καλη μερα…
δεν καταλαβαινω γιατι δεν ειχε κοσμο το γηπεδο σημερα, με το ζορι 15000… η ομαδα παει καλα κ χρειαζεται στηριξη, κ το εισιτηριο εχει 10 ευρω…
ουτε κ χαλια μερα ειχε, 2 ψιχαλες περασαν απο το οακα…