Παναθηναϊκός

Δε διαφωνώ. ΔΕΝ δόθηκε πάντως. Άρα ο ΠΑΟ τουλάχιστον δεν ευνοήθηκε. Να το ξεκαθαρίσουμε γιατί λέγε-λέγε έχει βρεθεί ευνοημένος (το είπε ο Μαρινάκης μία, έβαλε τον Σάββα να το επαναλαμβάνει και αρκετοί το πίστεψαν) χωρίς κανείς να μπορεί να θυμηθεί πώς και γιατί. Στο τέλος της χρονιάς θα μιλάμε για “τις βουτιές του Βύντρα” όταν αυτές θα έχουν προσφέρει το σύνολο των 0 βαθμών στον ΠΑΟ.

Και τι με νοιάζει εμένα τι λέει ο Σάββας και ο Βαγγέλας και ο Φερέιρα?
Εγώ σχολιάζω πράγματα που γράφτηκαν εδώ.

Δε σχολιάζεις, απλά ειρωνεύεσαι.

Και βαριέμαι όσο τίποτα άλλο να ανοίξω κουβέντα μαζί σου.

Και εμένα τι με νοιάζει τι νοιάζει εσένα; Εγώ σχολιάζω τι λέει ο Σάββας και ο Βαγγέλας και ο Φερέιρα τα οποία δια μαγείας γράφονται και εδώ.

*ετσι και ήσασταν αελ, θα είχατε αυτοκτονήσει…

Ο άκυρος. :lol:

ε αυτό είναι το νόημα του ποστ…τα άκυρα που λέτε.αντε μην παω και στους παοκτζηδες που λενε οτι να ναι

Δικος μας εισαι?

Έλα με πολλές μαλακίες ασχοληθήκαμε…

Συνεχίζοντας τις μαλακίες που διαβάζω να προσφέρω και εγώ…
Λοιπόν συμφωνώ να βγει πρώτος ο Ολυμπιακός για πρωταθλητής χειμώνα γιατί το όνομά του αρχίζει από, τρύπα.Τι θα πει ο Πρίγκιψ όμως;Ο Τσακς;
Γαμάτοι είστε, εδώ ο κόσμος χάνεται…

aderfia mou sas grafo kai den sas kryvo exw dakrysei… eimai polu siginimenos… O PANATHINAIKOS MAS EINAI MISO TOU MISOU MIAS ANASAS PREIN TIN ORISTIKI APOXWRHSH TIS OIKOGENEIAS VARDINOGIANNH KAI SE AYTOMATH EISODO STIN PAE ENOS PARA PARA PARA POLU MEGALOU MEGETHOUS… SAS TO EXW GRAPSEI EDW KAI 2,5 MHNES TWRA IRTHE I WRA KAI SAS TO XANALEW MIAS KAI EINAI SXEDON… TEILWMENO… DEN EIMASTE PPAIDAKIA OUTE PAIZOUME ME TON LAO TOU PANATHINAIKOU…TO XERAME POLU KAIRO OMWS DEN GRAFAME LEPTWMERIES…TWRA PLEWN THA APOLAYSOUME OLOI MAZI GOULIA GOULIA MERES DOXASMENES MERES PANATHINAIKES MERES POU O THEOS MAS EIXE STERISEI… THELW ADERFIA MOU OLOI TIN KYRIAKI NA ERTHETE STO GHPEDO EXW LOGO POU SAS TO LEW… NA SAS TO PW PSYXRA KAI STIN GLWSSA MAS ELATE OLOI GHPEDO NA KAVLWSEI APO THN ARXH AYTOS O TRELOS POU IRTHE KAI POU POTE DEN FANTAZWMASTAN…
Ανεβηκε πριν 22 λεπτα στην σελιδα σπασε τα δεσμα του facebook.Mακαρι να ειναι αληθεια ρε μαγκες!!!

Oτι να’ναι…:roll:

Φιλαρακο την ξερεις την σελιδα που το ανεβασε;;;2 χρονια δεν εχει πει ποτε μαλακια αλλα μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα :wink:

Πολλά μπράβο στο παλικάρι :bow:

Βασικά, επειδή εγώ επανέφερα το θέμα με το πέναλτι σήμερα, εγώ απλά σχολιάζω το πως ο Φερέιρα γκρινιάζει για ένα πέναλτι που κατ’εμέ δεν έπρεπε να δοθεί, οπότε ναι - δεν πόσταρε κανείς για τον Φερέιρα και για αυτό δεν έκανα κανέναν quote απλά έκανα νέο ποστ στο τόπικ του ΠΑΟ (το διάβασα κι αυτό κάπου προηγουμένως πως κακώς το ανέφερα γιατί κανείς δεν κλάφτηκε εδώ μέσα και να μη το παίζω αφ’υψηλού επειδή ζω στην αλλοδαπή :lol:). Τα υπόλοιπα δε με ενδιαφέρουν. Ο ΠΑΟ δεν ευνοήθηκε. Παρόλα αυτά, ο Φερέιρα θα ήθελε να είχε ευνοηθεί ο ΠΑΟ. Εγώ αυτό τονίζω. (και την ειρωνεία του να γκρινιάζει ο Καραγκούνης)

Τώρα αν ο Outshined, ο KEN και ο post_digital διαφωνούν, δε μπορώ να κάνω κάτι όπως κι αυτοί δε μπορούν να κάνουν κάτι για μένα. Εγώ, ο Κρισπ, ο Αιώνιος, ο διαιτητής και από ότι άκουσα ο Βασιλάκης, δεν είδαμε κανένα μαρκάρισμα στον Βύντρα που να δικαιολογεί την πτώση. Όλα είναι σχετικά…

Οπως σας εγραψα και εχθες απο αυτο που ανεβασε το παλικαρι στο Σπασε τα δεσμα και συμφωνα με αυτον ο παναθηναικος αλλαζει χερια και παει σε χερια χρυσα οπως τα χαρακτηρισε.Λεπτομερειες δεν ειπε αλλα ειπε οτι θα το δουμε της επομενες μερες.2 χρονια που τον διαβαζω λεει σωστα πραγματα και οχι αερολογιες.Εγω τον πιστευω τωρα αν βγω και βγει ψευτης σε λιγες μερες θα ξερουμε.

Μαλάκα καταντάς ανυπόφορος, γνήσιος τρουμπαίος και ας ζεις στην αλλοδαπή :stuck_out_tongue: , δεν κάνεις κάτι για να αλλάξεις αλλά κατηγορείς εμάς ως κάφρους και όλο λάδι στη φωτιά ρίχνεις. Λες και σου τα κάναμε τσουρέκια μετά την Τρίπολη που βγήκαν πάλι τα μεγάλα μέσα του Βαγγέλα στη φόρα και φτάσαμε στο αμίμητο “Οφσάιντ ήταν αλλά ήδη νικούσαμε” :roll:. Έλα βγάλε κι άλλο άχτι, το ξέρουμε το παραμύθι. 38 πούστικα χάρτινα και πειραιώς εσείς - 37 αρχιδάτα όλοι εμείς. Συνέχισε…

Αυτές τις φήμες που έμαθες χθες τις ξέρω καμιά 10αριά μέρες τώρα, αλλά κράτα μικρό καλάθι. Ακόμα κι αν είναι αλήθεια πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως έχουν μπαλώσει την όλη ιστορία με τη ΓΗΠΕΛ, αν είναι η Παιανία μέσα, αν όντως οι αγοραστές έχουν οικονομική επιφάνεια, αν, αν, αν… Εδώ ο κόσμος πίστευε τις μαλακίες του Τσάκα που τους δούλευε στη μάπα μέσα τρεις μήνες, θα ξέρει τι πάει να πει ΑΡΑΜΚΟ; Θα δείξει ο χρόνος αλλά πατάτε και στη γη, με τους Βαρδήδες έχεις να κάνεις…

Βασικά,ναι,ξέρω καλύτερα…

Διαβάζοντας τα ποστς σου για το Βαρδινογιαννέικο έχω όλη την καλή διάθεση να σε δώ με συμπάθεια και να πώ “αντίπαλος μεν, δεν τρώει κουτόχορτο δε”.
Όμως μετά γράφεις κάτι τέτοια:

και λέω:
Απλά άλλος ένας πικραμένος λουζεράς! Bρίσκει και σας τα κάνει ο Βαρδής γιατί σας αξίζουν!