Παναθηναϊκός

Αυτη η γενικη διαπιστωση δεν ισχυει για κανενα Παναθηναικο. Οποτε εισαι ακυρος. Sorry κιολας !

What do you mean? :stuck_out_tongue:

Στειλε pm :wink:

Μα αν είσαι κάφρος γιατί να μην πετάω λάδι στη φωτιά και να σε εκθέτω με τις απαντήσεις σου; Δεν το κάνω επειδή θέλω. Το νιώθω υποχρέωση μου! :lol:

Εμένα εκθέτεις με τις απαντήσεις μου? :roll:

edit:

ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ

Βασικα πηγαινε να διαβασεις γκοντζο και γρηγορα μαλιστα!!!

Γκοντζιλα διαβάζουν μόνο γαβροποιημενα-λοβοτομημενα βαζελακια φίλε κι όχι Παναθηναικοι.Διαβασε όσο γκοντζο τραβάει η ψυχή σου και να είσαι όσο περήφανος θέλεις γι’αυτο.Ο καθένας με τα βιτσια του άλλωστε.Μονο μην προσβαλλεις τους άλλους με εξυπνάδες…

E, όχι και κανένα, όταν διαβάζω για “πούστικα και αρχιδάτα” και επειδή άρχισα να παρακολουθώ μπάλα το '81 σε ωραίες εποχές Βαρδινογιαννισμού (που και ο ίδιος τον βρίζει τώρα για όσα έχει κάνει στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια, αλλά τα τότε κατορθώματα τα καθαγιάζει ως “αρχιδάτα”) απλά γελάω.
Απλά να διευκρινίσω πως το “βρίσκει και σας τα κάνει” πήγαινε στον ποστ ντίτζιταλ και όποιον άλλο σκέφτεται έτσι, σαφώς και υπάρχετε και Παναθηναϊκοί εδώ μέσα που μπορούμε και κουβεντιάζουμε κρατώντας ένα επίπεδο και ας μην συμφωνούμε πάντα, όπως εσύ, ο Γράκχος, ο Outshined, και μερικοί ακόμα.

Ολα πανε καλα, τιποτα στημενο… και σημερα καλα θα πανε, γιατι να πεις οχι σε λιγα ευρουλια… κατι πηρε το αυτι μου για ενα τηλεφωνημα… απο τον ιδιο οπως στο ματς στη τριπολη με τον μονοι μας και ολοι τους… λετε για δευτερη φορα φετος να κερδισουν ο μεγαλος αρχΩντας και οι 2 ανυπαρκτοι απο το Ντουμπαι η Τζεντα την ιδια αγωνιστικη? … κατι ειχε παρει το ματι μου για το κοτσολη περυσι… βεβαια αυτος δεν ηταν ηλιθιος σαν τον παιχτη της εθνικης που πονταρε 100.000 σε ενα παιχνιδι…

Κατα τα αλλα εχει πλακα οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που προσπαθουν να πεισουν τον εαυτο τους οτι αξιζει να ασχοληθεις με το αθλημα. Μια εβδομαδα φωναζαν για παραβαση που ηταν δεν θα κανουν το ιδιο και για ενα αμφιλεγομενο (και καλως για εμενα) που δεν δωθηκε? Α, στις 15.00 εχει μπαλα στις 17.15 και μετα παρασκηνιο :-k

Φιλαρακο μου δεν αρχισα εγω της προσβολες και της εξυπναδες μην ξεχνας οτι εσυ το ξεκινησες με το οτι να’ναι που εγραψες :wink:

Με κοροιδευεις φίλε?Ειναι προσβολή το ότι νά´ναι για μια βλακεία που έγραψε κάποιος κάποτε στο φάτσοβιβλιο και δεν είναι η …προτροπή να διαβάσω γκοντζο?Σε παρακαλώ…

Αυτος ο καποιος που λες ειναι ενεργο μελος και τρεχει παντου για τον παναθηναικο μαγκα μου και μονο βλακειες δεν λεει.Ψαξου λιγο

Τιτάνιο έχει γίνει το θρεντ. :’)

Έχω αναφερθεί κατά το παρελθόν σε αυτό το τόπικ για την άποψη που έχω για τα χρόνια του "Βαρδηνογιαννισμού"΄τότε με τον καπετάνιο του γλυκού νερού. Μην ψάχνεις να βρεις ελέφαντες λοιπόν. Για τα “πούστικα/χάρτινα/αρχιδάτα/επί_κοντό” η αναφορά έγινε υπό συγκεκριμένες συνθήκες, δεν γίνεται να τα κάνω όλα πενηνταράκια, όποιος κατάλαβε…

Αυτόν τον “κάποιο” που αναφέρεις δεν τον ξέρω, δεν έχω και φβ βλέπεις και ούτε θέλω να αποκτήσω, αλλά σκέψου πως αν είχε κουκούτσι μυαλό δεν θα καθόταν να αραδιάζει τις “πληροφορίες” στο φατσοβιβλίο για να το παίξει καμπόσος στον κάθε ασχετίδη, εκτός κι αν επιδιώκει δάφνες και ο ίδιος για συγκεκριμένους δικούς του λόγους. Τέσπα, όλες οι πληροφορίες ελέγχονται ως ανακριβείς έως αποδείξεως του αντιθέτου…
Προσωπικά μέχρι και το όνομα του “αγοραστή” έχω μάθει, όπως και το ποιοι και που συναντήθηκαν αλλά είμαι τόσο δύσπιστος που τα πέρνω όλα αψήφιστα. Αν παρέλθει η 16η του μήνα και δεν έχει φανεί τίποτα θα τα γράψω εδώ…

Έτσι ακριβώς.Ποιος σοβαρός άνθρωπος ασχολείται με Facebook?Πλάκα κάνουμε τώρα?Οι ίδιοι ηλίθιοι τύποι πίστευαν 3μηνες τώρα ότι ο τσακας θα φέρει ροναλντινιο και τεβες…

Δεν ξερω ρε post digital εγω 2 χρονια που τον διαβαζω λεει σωστα πραγματα ειναι παιδι απο τον φορεα και τον θεωρω σοβαρο.Τι να πω θα δειξει της επομενες μερες.Κατα τα αλλα επαγγελματικη νικη σημερα με μετρια εμφανιση.

δεν μαρεσε το ματς
ειδικα το δευτερο ημιχρονο ηταν βαρετο
αγγαρεια [-X

51 χρόνια “Τάφος του Ινδού”

http://prasinanea.gr/sports/article1567205.ece

Σώπα ρε. Από πότε τα Αράβικα Νέα ανεβάζουν τέτοια ρομαντικά άρθρα…

Νταξει κακη εμφανιση χθες, πηραμε το τριποντο ομως και συνεχιζουμε.

Πολυ καλη κινηση το πανι για Alter, Xαλυβουργια, τα συνθηματα για παπαδημο, και η φιλοξενια των απολυμενων ανθρωπων στις κερκιδες με τα πανο τους κτλ. Ετσι!!!

Μετα μεταφερθηκαμε μπασκετακι, ειχε αρκετο κοσμο για ματς πρωταθληματος, βολευει αρκετα οταν γινονται απανωτα οι αγωνες, δυστυχως δεν εχουμε και πολλες φορες αυτη την ευκαιρια. Νικησαμε ανετα, επανερχονται Περπερογλου και Τσαρτσαρης. Σοβαρα στο τοπ-16, μακαρι παρα τα προβληματα φετος να παμε f-4