Παναθηναϊκός

Σε ευχαριστω για την καλη αποψη που εχεις για μενα το θεμα ειναι οτι οπως βρισκει και τα κανει ο Βαρδινογιαννης ετσι εβρισκαν και τα εκαναν σε εσας Κοσκωταδες Σαλλιαρεληλες κτλ.

Σαφως εχεις βοηθηθει και σαφως εχω βοηθηθει. Παντου και σε ολο τον κοσμο γινεται αυτο. Απλα οταν παραγινεται ή γινεται συνεχομενα δημιουργουνται ασχημες εντυπωσεις.

αμαν αμαν

Xοχοχο, έχετε μετρήσει όλοι πόσα παραπάνω ματς θα έχετε από τον Παναθηναϊκό στους διάφορους θεσμούς?

οντως μαλακια.πρεπει και μεις να αποκλειστουμε,μακαρι να αποκλειστουμε και απο γιουροπα

Αυτο σκεφτομουν και εγω… Χα χα χα χα!!

Κατα τα αλλα αξιοι της μοιρας μας!

Καταραμένος σύλλογος…

Το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο δεν το βάζω για να κράξω τον Τοτσέ, όχι δε μου φταίει αυτός, όπως δε μου φταίει ούτε ο Λέτο, ούτε ο Κάρα, ούτε ο ΖΦ. Οι μόνοι παίκτες που μου φταίνε απ’ τους σημερινούς όχι μόνο για σήμερα αλλά για πάντα είναι οι γκοντζοθρεμμένοι Βύντρα και Σπυρόπουλος (ειδικά αυτόν τον κάνανε γιο-γιο ένας Αζερμπαϊτζανός κι ένας Μαλτέζος, παγκόσμια περίπτωση). Μου φταίνε αυτός που βγάζει τη συγκεκριμένη φυλλάδα, η οποία πουλάει 700 φύλλα και όχι μόνο αντέχει αλλά αγόρασε και καινούργια τζιπάρα 80χιλ. ευρώ ο ιδιοκτήτης της, πως άραγε; και ο πουσταράς ο χρηματοδότης του με όνομα σκύλου. Γαμώ τα σπίτια τους και ακόμα περισσότερα. Αλήθεια ο Γκουμόγιαννος πως άνοιξε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Γλυφάδα, από το πριμ του Βγενόπουλου μετά τη νίκη επί του πάοκ την πρώτη χρονιά της πολυμετοχικότητας;

ευτυχως που κολλαγε κ δεν το ειδα… μονο τα πεναλτυ ακουσα απο το ραδιοφωνο…
απο 3-1 να μας το γυρνανε ετσι? ελεος…[-X

Αυτοκτονησαμε χθες ρε γαμωτο.Για να δουμε τωρα αν η ομαδα δειξει χαρακτηρα την κυριακη στα Γιαννενα.Ετσι οπως εγιναν τα πραγματα μοναδικος στοχος εμεινε το πρωταθλημα και πρεπει να ματωσουν γι’αυτο.

[B][I]Πρόταση μαμούθ για Τοτσέ! Από τον Θ.Αγγελόπουλο (θέλει να τον κάνει ταινία)[/I][/B]

:lol::lol::lol:

*γιατί ρε παιδιά , τόσο κακός/αργος ήταν?
**αμα σου λεει ο ρομαντικ οτι θα προκριθείς, τι περιμένεις…σα να σου ρίχνουν κατάρα είναι :stuck_out_tongue:

Δεν είμαι σε θέση να ξέρω κατά πόσο στέκουν όλα αυτά τα ενδοπαναθηναϊκά πάντως το ποστ είναι απολαυστικό! :lol:

πολυ χαλι η ομαδα
αποκλειστηκαμε πολυ νωρις ενω ο στοχος ηταν αλλος

http://www.leoforos.gr/article/35658/travegma-o-roudolph Τραβηγμα και δεκα μερες εξω το ελαφακι (Ρουντολφ) Βεβαια θα μου πειτε η ειδηση θα ειναι να περασει καιρος χωρις να εχει καποιο τραυματισμο αλλα τελος παντων.

Νοκ άουτ ο Ρούντολφ

Εντυπωσιακο παιχνιδι με τον Αρη και πολυ δυσκολη νικη 68 - 72.

Μπραβο στον ΑΡΗ και συγχαρητηρια στους πρασινους που καταφεραν και πηραν αυτη την νικη.

Τρομερο παιχνιδι στο Αλεξανδρειο και παρα πολυ δυσκολη νικη.Δεν ημασταν καλοι σημερα αλλα στο τελος μιλησε η εμπειρια και το πηραμε το ματς με το καρφωμα του Μαικ

Πόσα γαμήσια έχουν τελειώσει σε αυτή τη ζωή με καρφώματα του Μάικ.

Το περσινο στην Βαρκελωνη παντως ηταν απο τα καλυτερα :smiley:

Αρχιδάτο κλέψιμο από πίσω στο τέλος του, κακού κατά τα άλλα, περπέρογλου ειδικά μετά από 2 χαμένες βολές σε εκείνο το σημείο…

Μεγάλος τραπεζανίδης στο τέλος που πήγαν για ντου οι οπαδοί του άρη στου διαιτητές και τα έδειχνε η κάμερα, αυτός μιλούσε για ένα όμορφο απόγευμα…:lol::lol:

Γιατί πήγαν για ντου στους διαιτητές;