Σε ευχαριστω για την καλη αποψη που εχεις για μενα το θεμα ειναι οτι οπως βρισκει και τα κανει ο Βαρδινογιαννης ετσι εβρισκαν και τα εκαναν σε εσας Κοσκωταδες Σαλλιαρεληλες κτλ.
Σαφως εχεις βοηθηθει και σαφως εχω βοηθηθει. Παντου και σε ολο τον κοσμο γινεται αυτο. Απλα οταν παραγινεται ή γινεται συνεχομενα δημιουργουνται ασχημες εντυπωσεις.
Το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο δεν το βάζω για να κράξω τον Τοτσέ, όχι δε μου φταίει αυτός, όπως δε μου φταίει ούτε ο Λέτο, ούτε ο Κάρα, ούτε ο ΖΦ. Οι μόνοι παίκτες που μου φταίνε απ’ τους σημερινούς όχι μόνο για σήμερα αλλά για πάντα είναι οι γκοντζοθρεμμένοι Βύντρα και Σπυρόπουλος (ειδικά αυτόν τον κάνανε γιο-γιο ένας Αζερμπαϊτζανός κι ένας Μαλτέζος, παγκόσμια περίπτωση). Μου φταίνε αυτός που βγάζει τη συγκεκριμένη φυλλάδα, η οποία πουλάει 700 φύλλα και όχι μόνο αντέχει αλλά αγόρασε και καινούργια τζιπάρα 80χιλ. ευρώ ο ιδιοκτήτης της, πως άραγε; και ο πουσταράς ο χρηματοδότης του με όνομα σκύλου. Γαμώ τα σπίτια τους και ακόμα περισσότερα. Αλήθεια ο Γκουμόγιαννος πως άνοιξε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Γλυφάδα, από το πριμ του Βγενόπουλου μετά τη νίκη επί του πάοκ την πρώτη χρονιά της πολυμετοχικότητας;
Αυτοκτονησαμε χθες ρε γαμωτο.Για να δουμε τωρα αν η ομαδα δειξει χαρακτηρα την κυριακη στα Γιαννενα.Ετσι οπως εγιναν τα πραγματα μοναδικος στοχος εμεινε το πρωταθλημα και πρεπει να ματωσουν γι’αυτο.
Τρομερο παιχνιδι στο Αλεξανδρειο και παρα πολυ δυσκολη νικη.Δεν ημασταν καλοι σημερα αλλα στο τελος μιλησε η εμπειρια και το πηραμε το ματς με το καρφωμα του Μαικ
Αρχιδάτο κλέψιμο από πίσω στο τέλος του, κακού κατά τα άλλα, περπέρογλου ειδικά μετά από 2 χαμένες βολές σε εκείνο το σημείο…
Μεγάλος τραπεζανίδης στο τέλος που πήγαν για ντου οι οπαδοί του άρη στου διαιτητές και τα έδειχνε η κάμερα, αυτός μιλούσε για ένα όμορφο απόγευμα…:lol::lol: