Παναθηναϊκός

Θες να τα ακούσεις και εσύ σύντεκνε?

Ειρωνικα το λεει ρε επειδη ο iron aris γραφει τον αρη με κεφαλαια παντα…

Στα γιαννενα το θεατρο του παραλογου. ΟΚ, αντι να παρουν την ομαδα και να φυγουν, δε γινεται να παιζεται ματς σ αυτο το χορταρι. Ελεος!

Οι φουστηδες οι παγουραδες εχουν ριξει επιτηδες παγο στη δεξια πλευρα του γηπεδου για να αναγκασουν τον επιδοξο να παιζει μονο απο τα αριστερα κοβωντας ετσι τις πλαγιοκοπησεις-σεντρες ξυραφια του Βυντρα !ΝΤΡΟΠΗ, τπτ αλλο. [-X

Ενω εσενα με τον Εργοτελη στην κρητη το ειχε διακοψει το παιχνιδι γιατι στο δευτερο ημιχρονο θα επρεπε να βγαλετε τα μπρατσακια για να συνεχιστει.Αυτο και αν ειναι ντροπη!!!

Μπήκε και ο τυφλοπόντικας! Στο Αιγάλεω πέρσυ γιατί διακόπηκε το ματσ κυπέλλου για θύμισέ μου? Στα παπάρια μου ότι και να γίνει σήμερα, είμαστε συνιθισμένοι στις λαμογιές,

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ . :!:

Σιγουρα δν τον στησατε εσεις τον Σπαθα?γτ συνηθως ο κακος αγωνιστικος χωρος δινει πλεονεκτημα στην ομαδα που αμυνεται και παει για το Χ …:lol:

υ.γ.Πληροφοριες που αναφερουν πως ο Γοντικας εχει ηδη ετοιμη την ανακοινωση κατα της διαιτησιας για το επερχομενο ματς της Τεταρτης με την Δοξα Δραμας χαρακτηριζονται ως ανακριβεις !

Να σου δώσω και μια σφυρίχτρα τώρα να χαρείς ακόμα περισσότερο?

Κατσε γτ θα πιασει κανα στραβο παλι ο Τοτσε προς το τελος και θα σας τα "καπνισει τα καντηλια " ο Αγγελος μετα !

OK, σιγουρα δε σου περασε απο το μυαλο. :wink:

Τελικά στο σουτ του Σάρας η μπάλα βρήκε στεφάνι? γιατί ο Τραπεζανίδης χθες δεν κατόρθωσε να δει με τη μια μονάχα κάμερα και δεν ήξερε τι να πει…

υγ. 'Οσον αφορά τις βολές το μυαλό μου δεν πάει τόσο μακρυά όσο το δικό σου βλέπεις, τι να κάνουμε τώρα, δεν αντιλήφθειν!

Πολύ ευφυές αυτό! Μόνος σου το σκέφτηκες;

Βρηκε.

ΥΓ.: Ειναι που δε χρειαζεται να ασχολεισαι, συνηθως.

Ένας γαύρος μου το είπε. Σ’ άρεσε?

Μπορούν οι γαύροι να ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ, παρακαλώ πολύ, αντί να έρχονται συνέχεια εδώ πέρα και να προκαλούν, στη βάση ότι θεωρούν ότι έχουν το πάνω χέρι και με πρόσχημα τη “φιλική καζούρα”;

Αντε επιτελους

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

@ Γράκχο: Όχι

όχι ιδιαίτερα. Για αυτό καλύτερα μην επαναλαμβάνεις ό,τι χαζομάρα ακούς. Μυαλό έχεις…

:papas:

Γροθια στο κατεστημενο ηταν αυτο το γκολ :!:

Το πα εγω παντως :stuck_out_tongue:

Εγώ προτείνω επανάληψη του ματς. Μέχρι και ο ΠΑΟ λέει πως το ματς είναι παρωδία! :lol:

Aμα φαμε γκολ ας γινει επαναληψη.