Παναθηναϊκός

Εσυ διαφωνεις?

@karvou
Μπράβο ρε, είστε πολύ γαμάτοι =D>

ΠΟΥΤΣΑ!!!

Μαγκες παικτες και Φερειρα, προσπαθουν μονοι τους, χωρις διοικηση, χωρις τιποτα!

Οι υπολοιποι να το βουλωσουν το γαμημενο γτ εκτιθονται!

Δν γινοταν να διακοπει το ματς ρε παιδια,δν υπαρχουν ελευθερα δωματια στα ξενοδοχεια για να φιλοξενησουν τους Φιλαθλους του παο . :lol:

Οι πρωτοι που θα βριζουν παντως θα ειναι οι εκδοτες της Πρασινης,πρεπει να ειχαν ετοιμο το πρωτοσελιδο της σφαγης απο το ημιχρονο !Αντε ξανατυπωνε τωρα…

Μεγαλη νικη, απο αυτες που δινουν πρωταθλημα. Ειδα μονο το πρωτο ημιχρονο και ελεγα " μακαρι να κερδισουμε κοντρα σε ολα". Κουραγιο για την συνεχεια. 8)

Καταλαβαινω οτι εχουν σφιξει οι κωλοι που ο Παναθηναικος χτυπαει το πρωταθλημα ασχετως αν θα το παρει ή οχι αλλα τετοιο πραγμα… ειναι πραγματικα εντυπωσιακο!

Ετσι ρε τριφυλλαρα.Αφηστε τους ρε πρεπει να πονεσε αρκετους το διπλο στο παγοδρομιο σημερα.Παναθηναικος θα πει μαχητικη ψυχη!!!

Μπραβο και στους μαγκες που ηταν πανω και δεν τους αφηναν να μπουνε να δουνε το ματς στο πρωτο ημιχρονο!!! Για αλλη μια φορα μετα απο Περιστερι, Αγρινιο γινεται το ιδιο πραγμα.

Εγώ μυαλό εννοείτε ότι έχω, αλλά πρώτα πρέπει να αποκτήσουν αυτοί που τσιγκλάνε εν ώρα αγωνά, που δεν δείχνει και ο πιο αθώος από άποψη συνθηκών διεξαγωγής. Ακόμη και η καζούρα χρειάζεται την ώρα της και τον τρόπο της, αν αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν ορισμένα “παιδάκια” θα γίνομαι κι εγώ κάφρος. Βρείτε μου μια φορά που έχω μπει στο θρεντ του γαύρου την ώρα του ματσ, όταν αυτό στραβώνει κιόλας και γράφω μαλακίες.

Εγώ φταίω; Αφού παιζόταν μια φαρσοκωμωδία-δυσφήμιση του ποδοσφαίρου στα Γιάννενα! Ακούς εκεί να γίνεται αγώνας με την μπάλα πάνω-κάτω και με φάσεις εκατέρωθεν! :lol:

Ρε συ Spawn, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ, κατάλαβέ το, με όλα αυτά τα χαριτωμένα που λες γελάς μόνος σου. Τί διάολο συμβαίνει σήμερα, έχεις βάλει στοίχημα με κανένα φίλο πόση ώρα μπορείς να τρολάρεις βάζελους ξέρω γω;

Σίβας Κλέιτον με πάγο! 8)

Οχι ρε να τον διωξουμε τον Κλευτον ειναι πολυ μουτρο και μεθαει… Εμενα δε μ αρεσει.
Κι αυτος ο Φουρλανος εχει μαλλι αν ειναι δυνατον. Κι ο Λετο ο αλητης ολο φασαριες κανει. Ακους εκει σημερα να ξεσηκωνει τον κοσμο επειδη στο μισο γηπεδο ειχε παγο και δεν παταγε κανεις…
Εμεις θελουμε ΚΑΛΑ παιδια πανω απο ολα σαν τον λουκα, το γιαννακη παλιοτερα…

αν συνεχισει ετσι ο κλειτον ετοιμαζω μεγαλη κωλοτουμπα για παρτη του…:stuck_out_tongue:
μεγαλη νικη ε… παμε τωρα για σερι νικων μεχρι τα ντερμπυ…

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω το ριπλέι για να δω αν η μπάλα στο σουτ του Τοτσέ πέρασε τη γραμμή.

Κατά τ’ άλλα παλικαρίσια νίκη σήμερα, κι ευτυχώς που δεν τραυματίστηκε κανείς.
Καρνέζης μεγάλη εμφάνιση.
Ο Βύντρας πόση ώρα θέλει για να εκτελέσει ένα πλάγιο; Άξιος ο μισθός του!

Γελάω με τους γαυρούς του φόρουμ. Πολύ όμως.

Πρεπει να ειναι το γκολ που εχω πανυγυρισει περισσοτερο φετος.Πηγα να σπασω το σπιτι μιλαμε.Μπραβο ρε μαγκες που βγαλατε ψυχη και μπραβο στα 600 αλανια που ητανε εκει και στηριξαν την ομαδα εναντια σε ολους.Γοντικα και λοιποι συγγενεις μας φερνετε αηδια.

@forkboy
Δεν τους έκατσε σήμερα ρε. Βλέποντας το ματς περίμεναν ότι θα στραβοπατήσει ξέρω γω ο κωλοβάζελος και μετά ποιός μας πιάνει δικέ μου, θα μπορούμε να τους δουλεύουμε μέχρι και το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ την άνοιξη. Και βέβαια όταν αυτή η ελπίδα στραβώνει τί να κάνουμε, δεν μπορούμε έτσι απλά να το βουλώσουμε ρε παιδί μου, οπότε ας συνεχίσουμε τα κρύα αστεία δήθεν για να γελάσουμε, κι ας ξέρουν όλοι ότι μόνος στόχος είναι να τους σπάσουμε τα νεύρα.

Κάμποσα ποστ τώρα όμως, δεν έχει γράψεις κάτι για τον ΠΑΟ… Μόνο με τους Ολυμπιακούς ασχολείσαι Γράκχε και για αυτό δε σου φταίει ο spawn7, ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος γαύρος :roll:

Αν αυτό πήγαινε προς την μπασκετική ομάδα του Άρη,γελάει το σύμπαν.
Αν όχι,παραβλέψτε το

Τώρα απλά πουλάς τρέλα.
Ναι, προφανώς και ασχολούμαι μαζί σας γιατί πετάγεστε κάθε μισό λεπτό και γράφετε κρυάδες, μήπως και γι’ αυτό φταίω εγώ αφού δε φταίτε ούτε εσύ, ούτε ο spawn ούτε κανείς άλλος γαύρος; Αν δεν σπαμάρατε με τόσο βλαμμένο τρόπο πίστεψέ με, δε θα έγραφα τίποτα, γιατί το ματς δεν το είδα! Αλλά και πάλι, μήπως χρειάζονται ειδικές προϋποθέσεις για να γράψει Παναθηναϊκός στο θρεντ του Παναθηναϊκού και δεν το ξέρω;