Ε ναι ρε Μάνδραξ, αλλά επιθετικός που δεν έχει το ένστικτο του σκόρερ είναι ένα τελείως άχρηστο πράγμα. Είναι σαν χωριάτικη χωρίς φέτα. Είναι ο λόγος που έγινε ανέκδοτο ο Βρύζας ας πούμε!
Και ναι η σύγκριση με Σίγκουρντσον έγινε, προφανώς, με μια πολύ μεγάλη δόση υπερβολής. =Ρ
Κι εγώ είμαι της γνώμης ότι ο καρχαρίας, τρομάρα του, είναι ο χειρότερος επιθετικός που έχω δει ποτέ να παίζει μπάλα στην ομάδα.
Αυτή η ομάδα απόψε με κάνει να νιώθω πολύ περίεργα ρε γαμώτο. Με το που ανοίγω την τηλεόραση προηγουμένως πέφτω πάνω στον Μπουρουσάκο να κάνει κάποια μαλακία και αυθόρμητα βάζω τα γέλια, αμέσως μετά βλέπω το Φώτση να βάζει καλάθι και ένιωσα ένα “κρακ” μέσα μου, αλλά το μεγαλύτερο σοκ το έπαθα όταν άκουσα “Τζεντίλε”, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι είναι κάποιος πιτσιρικάς…
έντιτ
Και Νίκολας βέβαια… όλοι οι παλιοί φίλοι μαζεμένοι απόψε…
Ενταξει η Μιλανο ητανε τραγικη σημερα αλλα και εμεις βρεθηκαμε σε παρα πολυ καλη μερα και αμυντικα και επιθετικα και δεν απειληθηκαμε καθολου στο παιχνιδι.Τρομερο ξεκινημα και ελπιζουμε σε αναλογη συνεχεια απο τον μαεστρο ζοτς και την παρεα του
http://www.youtube.com/watch?v=SyrRIoa42Lk Απο της μεγαλυτερες ανατριχιλες που εχω ζησει στα γηπεδικα μου χρονια.Βλεπεις ηταν το πρωτο πρωταθλημα που παιρναμε εκει μεσα.Τι να πρωτοθυμηθω απο εκεινη την μεγαλη νυχτα;;;To ξεσπασμα του Ντεγιαν τα τελευταια δευτερολεπτα οταν ολα ειχαν τελειωσει που ετρεξε προς το πεταλο που ημασταν και φιλαγε την φανελα;;Το Παρτυ που στησαμε μετα οταν αδειασε το σεφ και ξαναβγηκε η ομαδα με τον Μπεργκ να παιρνει εναν τηλεβοα και να μας μιλαει;;Πραγματικα αξεχαστες στιγμες.Δεν ξερω αλλα μακαρι να ησουνα και εσυ μεσα να εζησες εκεινη την μαγικη νυχτα
Τραγικο πρωτο ημιχρονο.Λιγο προς το τελος ξυπνησαμε και καναμε κανα-δυο σουτ. Και μεσα σε ολα χτυπησε και ο κατσουρανης και βγηκε νωρις.Μακαρι να μπουμε με τσαμπουκα στο δευτερο και να το παρουμε το ματσακι.Για να δουμε!!!