Ρε μαγκες ειδε κανεις το παιχνιδι;;Πως παιξαμε;;Ειμαι δουλεια και δεν ειχε ουτε ραδιο με την απεργια για να το ακουσω μονο το σκορ απο το ιντερνετ εβλεπα και μεχρι να το βαλει ο Κατσουρανης ειχα ιδρωσει.
απο καποιους εμαθα οτι δεν παιξαμε καλα
με το ζορι ηρθε η νικη
Παιξαμε αρκετα καλα.Μην φανταστεις τιποτα το ιδιαιτερο,απλα η Δοξα Δραμας ειχε κλειστει και επαιζε με ολους τους παικτες πισω απο τη μπαλα κι εμεις προσπαθουσαμε ολο το ματς να βαλουμε γκολ.Ειχαμε καποιες καλες ευκαιριες αλλα προς το τελος φαινοταν οτι αμα εμπαινε γκολ θα ηταν απο φαουλ η κορνερ
τουλαχιστον δεν την πατησαμε σαν την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακο
Οπως τα λεει ο Mech. Δεν ειμασταν κακοι αλλα δεν παιξαμε και τιποτα πολυ σπουδαιο.
Ωραιες πασες αλλα για να ανοιξουμε την αμυνα της Δοξας που επαιζε με 11 πισω απο την μπαλα ιδρωσαμε… Τελος καλο ολα καλα…
νικη τιτλου…
κακο ματς, ειδικα απο κουινσι,κλειτον,τοτσε κ ζεκα επιθετικα… ο λετο παλευε μονος του κ μονιμως τον εψαχναν μπας κ κανει τιποτα… ειδικα στα τελειωματα ειμασταν τραγικοι… ευτυχως ηρθε η λυτρωση στο τελος κ δεν φαγαμε τζαμπα το κρυο στο οακα…
Γκόντζο σε γαμάει ο καπνιστής. Στο επόμενο παιχνίδι θα μπει μέσα και θα κρατάει τρία πακέτα μάρλμπορο γιατί είναι αλάνι. Πρώτα ο Σίβας, μετά ο Καπνιστής,άντε στο επόμενο ο Μπιάρσμιρ για όνειρα γλυκά.
Μαλιστα.Ευχαριστω για την ενημερωση.Καλα απο την Δοξα το περιμεναμε ολοι οτι θα παιξει ταμπουρι το θεμα ηταν να μπορεσουμε να σπασουμε την αμυνα τους και αμα αυτο ερχοταν νωρις πιστευω οτι θα βαζαμε κι αλλα.Οπως και να εχει 3 βαθμοι ακομα στο σακουλι και συνεχιζουμε.
To πρώην μέλος του ΔΣ του βάζελου; :roll:
Tι γραμμή λες να περνάει στη διαιτησία (που σε αυτόν υπάγεται και ας παρεμβάλεται ο Βασσάρας);
Tι μηνύματα λες να περνάει στις ομάδες για το τι ψηφίζουν στη superleague;
Το γεγονός και μόνο πως ακούγεται στις κασέτες ως “ψηλός Σισσέ” έπρεπε να είναι αρκετό για να είχε κινηθεί ο Ολυμπιακός να τον ξαποστείλει. Αλλά το κάνουμε αβαβά επειδή ακουγόταν και ο Μαρινάκης να μιλάει με τον υπόκοσμο…
Να μην πούμε για την Εθνική και το πως λειτουργεί με τον Φύσσα μάνατζερ…
Σωστά, υπάρχει και η κατηγορία του διαιτητή-νάρκισσου που πιστεύει πως οι φίλαθλοι πληρώνουν εισητήριο για να τον δουν να σφυρίζει! Πρώτος διδάξας ο Βασσάρας!
Εμείς την Δόξα τη συντρίψαμε στο Φάληρο. Εσείς έχετε να πάτε Καυταντζόγλειο.
Νικολακό. Αφιερωμένος σε όλους τους οπαδούς του… Χάρρυ Πόττερ!
Πέρα απ’ το ότι δεν τους γουστάρεις ή ότι σου χαλάνε την αισθητική ξέρω εγώ επειδή μπορεί να είναι βάζελοι, έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις; Ή πετάς ό,τι να ναι κι ό,τι κάτσει;
Α, και “ο Μαρινάκης να μιλάει με τον υπόκοσμο” = πλεονασμός.
Πόσο γκεμπελίσκος.
Ώρα να την κάνεις από δω σιγά σιγά, οπαδέ του Grinch who stole Christmas.
[I]“Νικολακό. Αφιερωμένος σε όλους τους οπαδούς του… Χάρρυ Πόττερ!”[/I]
+1
στην αρχή γράφει οτι οι αντίπαλες ομάδες έπαιξαν χωρίς τους επιθετικούς τους με εμάς (αναφέρει και τα μάτς ,ο ρεπόρτερ!) και στην επόμενη παράγραφο αυτοαναιρείται μερικώς ,γράφοντας για τους ίδιους αγώνες βλέπε πανιωνιος-παο ,παναιτωλικός -παο ! #-o
α, και κάτι άλλο νικολακόπουλε ,
εμείς παίζουμε χωρίς σεντερ φορ απο το ξεκίνημα της χρονιάς !
υπάρχει κόσμος που τα πιστεύει αυτά?
Πεσ’τα ρε Μιουλ! Για να μην πούμε για τον Βίκτωρα Μητρόπουλο παλιότερα, τον πρώην παίκτη του ΠΑΟ για να μην ξεχνιόμαστε, που είχε στήσει την παράγκα με τον αδερφό του για να παίρνει τα πρωταθλήματα ο βάζελος. Αλλά τα ξεχνάμε αυτά!
Κανένας, ο τύπος είναι τρολ επί πληρωμή (και μάλιστα αδρή).
Απορώ γιατί ασχολείστε σοβαρά.
Nαι αλλά έχει δημιουργήσει “σχολή σκέψης”: Όταν μου αναλύεις και εσύ γιατί μετά από γκέλες στο πρωτάθλημα φέρνουμε καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη! :p:lol:
Μέσα σε όλα έχουμε και τον Τοτσέ.
Ο τύπος με έχει κάνει να νοσταλγήσω τον Νιρέν Ντεμπά.
αυτός τι έπαθε?? ηταν δύσκολο το ματς?
… κρυωνε ή το εχασε στο στοιχημα!!! χα χα χα!!!
Λολ, “άντε γαμήσου ρε κωλοπαίχνιδο”.
Εδώ ρε εμένα όπου να ναι θα με κάνει να νοσταλγήσω τον “καρχαρία” Σίγκουρντσον!
Τρισάθλιος επιθετικός πραγματικά.
Μια σκέψη επ’ ευκαιρία.
Γενικά έχει διατυπωθεί κατά κόρον φέτος η άποψη ότι η δύναμη του ΠΑΟ βρίσκεται στο σύστημα με το οποίο κατεβαίνει χωρίς κλασσικό φορ, με τη δουλειά αυτή να την κάνουν εναλλάξ Λέτο/Κουίνσι/Ζέκα κτλ., και ότι όταν κατεβαίνουμε με κλασσικό φορ είμαστε χειρότεροι, μια ταχύτητα κάτω και πάει λέγοντας. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο αυτό όσο το γεγονός ότι έχουμε ΚΑΚΟ κλασσικό φορ. Δηλαδή αν με κάτι γατάκια τύπου Τοτσέ δεν μπορούμε να σπάσουμε κάτι κλειστές άμυνες τύπου Δόξας μία, μήπως με συστήματα χωρίς επιθετικό δε θα μπορούσαμε να το κάνουμε δέκα; Έχω την αίσθηση ότι αυτό που μας χρειάζεται (γιατί μας λείπει) στην πραγματικότητα είναι ένα ΚΑΛΟΣ κυνηγός-killer. Σαν τον Τζιμπούρ ένα πράμα.
Ναι, προφανώς το σύστημα χωρίς φορ στις αντεπιθέσεις βασίζεται, γι’ αυτό και λειτούργησε καλύτερα από ποτέ στα τρία σερί ντέρμπι. Και εντάξει ήταν κάτι πρωτότυπο για Ελλάδα (αν και ο Ολυμπιακός πέρσι στο πρώτο μισό με Ριέρα να τραβιέται στο κέντρο και Μιραλάς να ξεκινάει από αριστερά εφάρμοσε κάτι ανάλογο), αλλά κάποια στιγμή ο αντίπαλος το διαβάζει.
Εκτός βέβαια αν έχεις κατοχή και passing game Μπαρτσελόνα.
Αλλά το μειονέκτημα του ΠΑΟ (όπως και του Ολυμπιακού από αριστερά) βρίσκεται στην επιθετική ανικανότητα των ακραίων μπακ του.
Εντάξει, μη συγκρίνουμε τον Τοτσέ με τον Σίγκουρτσον. Καταρχήν ο πρώτος , προερχόμενος και από Ισπανία, έχει τουλάχιστον κινήσεις επιθετικού. Απλά δε σκοράρει. Ο Σϊγκουρτσον ήταν ένα ξύλο όρθιο που και η μπάλα να πήγαινε πάνω του δεν μπορούσε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος που, ίσως στο καλύτερο Ευρωπαϊκό παιχνίδι μας ποτέ, καταφέραμε να φέρουμε 1-1 και να μην προκριθούμε (με Λα Κορούνια)
Όσο για το σύστημα χωρίς επθετικό νομίζω ότι είναι και κάτι άλλο. Στην Ελλάδα οι άμυνες είναι συνηθισμένες να παίζουν ακόμα man2man. Ακόμα και στη ζώνη που υποτίθεται ότι πλέον παίζουν όλες, υπάρχει ο στόπερ που κολλάει στον αντίπαλο επιθετικό και ο “λίμπερο”. Ένα σύστημα χωρίς επιθετικό που τραβάει τον “στόπερ” προς το κέντρο ή τα πλάγια για να μαρκάρει δημιουργεί μπλεξιμο. Θυμηθείτε το περσινό γκολ του Μιραλάς με τον ΠΑΟ. Δεν είναι κάτι που οι περισσότερες ελληνικές ομάδες μπορούν να αντιμετωπίσουν εύκολα ακόμα και όταν το έχουν “διαβάσει”. Ουσιαστικά οι ελληνικές ομάδες πάσχουν σε οποιοδήποτε παιχνίδι δημιουργεί κινητικότητα ανάμεσα σε θέσεις και περιοχές του γηπέδου.