Παναθηναϊκός

Και ποιος σου ειπε οτι ο περισσοτερος κοσμος ηθελε τον Βαρδινογιαννη στον παναθηναικο;;;Μαλλον ξεχνας το γνωστο συνθημα που ακουγοταν στο οακα εκεινη την εποχη.

Τι τραμπούκος ρε ο ΟΓΔΟΝΤΑΧΡΟΝΟΣ Σάββας. :lol:
Ένας γραφικός γέρος που κρώζει είναι και γελάμε μαζί του.

Οι τραμπούκοι είναι οι οργανωμένοι των δύο μεγάλων και αυτούς τους αποδέχεστε και τους αποδεχόμαστε όλοι.

εδω το χαλασες

@Outshined & mandrake
Βασικά, όντως για σας πρέπει να είμαι “Νικολακόπουλος”. Αν στο πέναλτι με την Ξάνθη, όπου το βλέπετε στο λινκ (και άρα βλέπετε πως ο Leto ενώνει τα πόδια του και φροντίζει το δεξί του πόδι να χτυπήσει το αριστερό του), δεν πιστεύετε πως ο Λέτο το κερδίζει έξυπνα, τότε τι να πω; Πρόσεχε: δεν λέω πως δεν υπάρχει επαφή με τον τερματοφύλακα, ούτε πως κακώς δόθηκε πέναλτι (όπως λέει ο Mule). Λέω πως ο Λέτο το κερδίζει έξυπνα, με το να μην προσπαθεί να αποφύγει τον τερματοφύλακα και όταν φροντίζει όταν γίνει η επαφή να πέσει πολύ πιο θεαματικά από ότι θα έπεφτε με αυτή την επαφή.

Κι αυτό με τον Πανιώνιο, όπου λέει ο Mule είναι μια παρόμοια περίπτωση. Ο Λέτο κυνηγάει την επαφή, την πετυχαίνει και πέφτει κάτω. Χέρια ψηλά (σαν Χατζηγιάννης), πόδια κολλημένα στο έδαφος και επιτηδευμένη πτώση με το που τον ακουμπάει ο αμυντικός.

Όλα αυτά, τα προηγούμενα χρόνια δίνονταν πέναλτι και μετά πηγαίναμε στην Ευρώπη και αναρωτιόμασταν γιατί ο Ντέμης και ο Γιαννακόπουλος δεν μπορούσαν να κερδίσουν πέναλτι. Αν τα κόψει και αυτά ο Βασάρας, τότε μπράβο του. Έχουμε φτάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα να έχουμε τις περισσότερες πτώσεις για πέναλτι σε όλη την Ευρώπη και όταν βλέπουμε τον Φουστέρ προχθές (ή τον Μαρίνο στο ντέρμπι :stuck_out_tongue: ) να κάνουμε τα στραβά μάτια…

ΥΓ. Θα συμφωνήσω με ChrisP στο θέμα Σάββας. Δεν είναι πιο τραμπούκος από τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ούτε περισσότερο γραφικός.

δόξα σοι!

Ντάξει, σόρι αλλά θα το ξαναπώ.
ΗΜΑΡΤΟΝ.
Μου θυμίζει την εποχή λίγο πριν τη Ριζούπολη που ο θείος ήθελε να αρχίσει να δημιουργεί κλίμα, οπότε βγήκε σε μια συνέντευξη και τα χωσε μαζεμένα σε Supersport (τότε), Mega και Star.
Κάτι έχει μάθει ο παιδοβούβαλος!

Ε ναι, είστε τόσο για τον πούτσο. Στα λόγια μου έρχεσαι.

Γράκχε πιστεύεις και εσύ δηλαδή ότι φέτος το σύστημα θεωρούσε πως ο ΠΑΟ δεν αποτελούσε απειλή αλλά όταν είδε πως κρατάει ΓΕΡΑ, έστειλε κομάντο εναντίον του που του έφαγαν το καταφανές πέναλτι στον Βύντρα (Αγρίνιο) και αποφάσισαν χουντικά να γίνει το ματς στα Γιάννενα?

Ποιά εποχή, για το 86 μιλάμε; Όσοι οραγνωμένοι του κουνήθηκαν, τους διέλυε με χαρακτηριστική ευκολία! Ο μεγάλος όγκος των οπαδών τον αποθέωνε που έπαιρνε παίχτες από όποια ομάδα της Ελλάδας ήθελε όποτε ήθελε (και από τον Ολυμπιακό) και που έδιωξε τον Γκμοχ για την τεράστια αποτυχία να μην αποκελισει τη Λίβερπουλ σε ημιτελικό πρωταθλητριών! #-o:lol:

Σεβασμό στον Σάββα! Δεν θέλω να παίζει κανένα ρόλο στα αγωνιστικά αλλά για να πηγαίνει στην ΕΠΟ να κράζει μιά χαρά είναι.

Για το περί “πραγματικών τραμπούκων” βέβαια, φυσικά συμφωνώ!

Δεν είμαι “Μαρινακικός”, στη συγκεκριμένη διαμάχη όμως έχει δίκιο. Δες και το βιντεάκι που πόσταρα και πες μου αν νιώθεις σαν φίλαθλος πως τέτοια στιγμιότυπα σε “ενημερώνουν”… :wink:

Ε, τέτοια γράφεις και άντε να τα συμμαζεύω εγώ μετά.

Να πάει στην ΕΠΟ να κράξει ποιον και για ποιο λόγο?
Τι είδους προβλήματα μας προκαλεί η ΕΠΟ?

Εμένα ως οπαδό της ομάδας με προσβάλλει να βγαίνει οποιοδήποτε μέλος της και να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία σε ματς με Λεβαδειακούς και Γιάννενα.

Όχι μωρέ μαλάκα, αφού το ξέρεις ότι το ξέρω ότι το γράφεις επίτηδες με τέτοιο τρόπο ώστε όποιος βιαστεί να πει “ναι” να φανεί γελοίος.

Εγώ αυτό που πιστεύω είναι το εξής, ότι μετά το καλοκαιρινό σκάνδαλο ο Μαρινάκης διστάζει να χρησιμοποιήσει τα παρασκηνιακά ερίσματα που έχει όσο θα ήθελε και θα μπορούσε, γιατί όσο καραγκιόζης και να ναι χαζός δεν είναι και καταλαβαίνει ότι πρέπει να κρατήσει τα προσχήματα. Γι’ αυτό η τακτική που ακολουθεί είναι της προσπάθειας τρομοκράτησης διαιτητών ώστε να γείρει και πάλι η πλάστιγγα υπέρ του - γι’ αυτό οι υστερικές κραυγές περί διαιτησίας - πιο γραφικές κι από λατέρνα -, γι’ αυτό έχουν γαμηθεί να λένε παπαριές από την αρχή της χρονιάς οι φυλλάδες του, γι’ αυτό επιστράτευσε εσχάτως και τον καραγκιόζη το Σάββα για να ενταθεί η πίεση. Εγώ λοιπόν αυτό που βλέπω είναι ότι στην αρχή της χρονιάς στον Ολυμπιακό δεν πίστευαν καν ότι θα χρειαστεί να σφάξουν τίποτα τρομερά πράγματα φέτος, γιατί έβλεπαν ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και λέγανε “μπα, όλοι για τον πούτσο είναι, λολ, περίπατος φέτος παιδιά”. Έχουμε φτάσει όμως δεύτερο γύρο κι ο ΠΑΟ ακόμα εκεί κοντά μας, μάλιστα αν πάρει τα δύο λιγότερα από πάνω, με ευνοϊκότερο θεωρητικά πρόγραμμα και το ντέρμπι στην έδρα του. Σφίγγουν τα ζόρια, συνεπώς αρχίζει να σφίγγει και ο κλοιός και σε επίπεδο διαιτησιών - εδώ θα μαστε και θα το δούμε.

Ο Μαρινάκης πολύ απλά θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αρπάξει το φετινό πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό.

Παναγιάμ’ ολόκληρο story φτιάχνετε εσείς και μετά μας λέτε γραφικούς. :lol:

Εγώ, που λες, αυτό που βλέπω είναι ότι από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα, ακριβώς λόγω και των καλοκαιρινών γεγονότων, είναι ότι οι διαιτητές παίζουν όπως νάναι. Μπορεί να είναι κακοί διαιτητές (όπως έχω γράψει, οι περισσότεροι είναι εγωκεντρικοί παπάρες) αλλά όποιος βλέπει λίγο μπάλα καταλάβαινει ότι σε επίπεδο Α’ εθνικής (το λέω για να μην αρχίσει πάλι ο κρίμσον να γράφει για τη B’) δεν υπάρχει κανενός είδους κατεύθυνση. Και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Απλώς επειδή το έχετε βάλει πια στο DNA σας, στο πρώτο ματς που θεωρήσατε ότι δεν δόθηκε πέναλτι αρχίσατε την κλάψα. :smiley:

Επίσης οι διαιτητές δεν τρομοκρατούνται ούτε από εφημερίδες, ούτε από ογδοντάχρονους γέρους. Ας είμαστε σοβαροί. Από αυτούς που έχουν διασυνδέσεις με τη μαφία και το υπόκοσμο ναι, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι πλέον μέσα.

και μονο που συζητάτε για το αν κάποιος κέρδισε έξυπνα ή κέρδισε ενα πέναλτι παραπάνω φτάνει…σιγα την διαφορα που κανει…αμα γινόταν κατι παραπάνω θα ανοίγατε πόλεμο? :stuck_out_tongue:

*ε οχι και ολοι μεσα…αυτοι που σπασαν τα δαχτυλάκια του διαιτητή λεβαδειακος-ξανθη, ειναι ακόμη εξω…αλλά αυτοι ήταν απο όντως απο εξω, δεν μετρανε :stuck_out_tongue:

*mule καμία σχεση η κόντρα του μαρινακη με την νοβα…εχει πάρει σβάρνα τους πάντες

Εγώ επιμένω πως φέτος δεν υπάρχει καμία αλλοίωση και εκτιμώ πως δεν θα υπάρξει. Σε 2-3 χρόνια όπου θα ξεθαρέψουν μερικοί, ίσως να γίνει κάτι στην Superleague πάλι, ως τότε όμως τα λεφτά του ΟΠΑΠ τα προσέχουν σαν τα μάτια τους. Δεν θα δώσουν αφορμή για να τα χάσουν.

εντιτ: άλλη μια φορά ο ΚρισΠ με πρόλαβε και είπε αλήθειες

Δεν πιστεύω πως αυτή είναι η αιτία όμως Mule. Πιο πιθανό μου φαίνεται κάποιος από τους δύο να θέλει επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου (μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είναι η πιο ακριβή ομάδα της Superleague και η μόνη που αυτή τη στιγμή έχει μέλλον), παρά τον Μαρινάκη να τον κόπτουν τα στιγμιότυπα στο ίντερνετ.

Στο youtube, αν πατήσεις “αμφισβητούμενες φάσεις 13η αγωνιστική”, θα βρεις και το βίντεο με το πέναλτι στον Λέτο, όπου ψάχνεις.

Ο Μαρινάκης [U]είναι[/U] μαφία και υπόκοσμος και συνεπώς όταν οι φυλλάδες του κάθε μέρα βρίζουν τους μισούς διαιτητές στη SuperLeague, δε βλέπω πώς κάποιος μπορεί να νιώθει ασφαλής, για να μην πω και για το φόβο από τυφλά χτυπήματα των ζώων που κατευθύνουν αυτές οι φυλλάδες. Τέλος πάντων, κατά τ’ άλλα αντιπαρέρχομαι τις κλασσικές γάβρικες γραφικότητες περί “DNA” και λέω το εξής: δε θεωρώ, αν δίνω αυτή την εντύπωση, ότι φέτος ο ΠΑΟ έχει αδικηθεί σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Ούτε ότι έχει ευνοηθεί βέβαια. Λέω όμως ότι έχουμε ακόμα μπροστά μας μισό πρωτάθλημα και αυτό μπορεί να αλλάξει.
Στο δια ταύτα τώρα: για να αλλοιωθεί το πρωτάθλημα πρέπει ο ένας από τους δύο μεγάλους να είναι πιο ισχυρός και φυσικά να το επιδιώξει. Το δεδομένο λοιπόν είναι ότι η ΠΑΕ ΠΑΟ αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία δύναμη να στήσει πρωτάθλημα - εγώ βέβαια από τη δική μου σκοπιά λέω ευτυχώς, αλλά το θέμα είναι άλλο, ότι για να έχουμε μια δίκαιη μάχη πρωταθλήματος στην πράξη επαφιόμαστε στην καλή θέληση του Βαγγέλη Μαρινάκη και σε τίποτα άλλο.
Και μη χειρότερα, δηλαδή…

Πες, πες, πες, ε, όλο και κάτ θα μείνει. Της προπαγάνδας αρχηγοί… αμερικανοί.

Δεν είναι ανάγκη να συμμαζέψεις τίποτα.
Από τον Πιλάβιο, τον “ψηλό Σισσέ”, πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι ως Ολυμπιακός;

@Karvou:

Πρώτα σχετικά με το προηγούμενο σου ποστ που δεν το είδα έγκαιρα όταν απαντούσα το μεσημέρι: Στη συνέχεια του ποστ σου στα λόγια μου έρχεσαι σχετικά με το γιατί δεν πρέπει να σφυρίζονται (γιατί δεν είναι) τέτοια πέναλτυ που παίρνει “έξυπνα” ο επιτιθέμενος σαν αυτά του Λέτο στη Ξάνθη και στη Ν. Σμύρνη. Γιατί ακριβώς δεν σφυρίζονται πουθενά αλλού στην Ευρώπη όταν δεν υπάρχει διαιτητική λαμογιά στη μέση!

Σχετικά με την Nova τώρα, αναμφίβολα παίζει ρόλο και το οικονομικό μέρος, αλλά ακριβώς το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ειναι η λαοφιλέστερη ομάδα του πρωταθλήματος κάνει τον Μαρινάκη να νιώθει ριγμένος όταν βλέπει να παραμένει στο κανάλι το αντι-ολυμπιακό κλίμα που υπήρχε εκεί διαχρονικά! Πόσες συνδρομές έχει πουλήσει η Nova σε Ολυμπιακούς της επαρχίας (και του εξωτερικού :wink:) για να βλέπουμε να κρύβονται οι βουτιές του Λέτο; [-X
Σωστά γράφει ο Γράκχος πως και ο Κόκκαλης τους τα έχωνε, το θέμα είναι πως και αυτός ειχε τους λόγους του. Τη σεζόν 2001-2002 η κριτική που γινόταν στον Λεμονή και τις μεταγραφικές επιλογές του Ολυμπιακού ξεπερνούσε κάθε όριο καλοπροαίρετης κριτκής, τότε ήταν που έβγαλε ο Κόκκαλης την πρώτη ανακοίνωση κατά των Καρπτοπανούτσων και των Μπραουδακοκαραπαπάδων (ο τελυταίος βέβαια τώρα το έχει γυρίσει και μας πουλάει -ξανά- έμμισθη γαυροφροσύνη).
Πριν τη Ριζούπολη, ο Κόκκαλης τους είχε κράξει (όπως και τα κανάλια του Βαρδινογιάννη) για το κλίμα που δημιούργησαν σε σχέση με την τιμωρία του Καρεμπέ με αποτέλεσμα ο παίχτης να τιμωρηθεί με πρόσθετες αγωνιστικές ενώ του είχε ήδη επιβληθεί ποινή μίας αγωνιστικής!

“και αυτός είχε τους λόγους του”…

Γιατί, τι έκανε εναντίον του Ολυμπιακού?

Σφυρίζονται και όταν ο διαιτητής θέλει να κάνει το κομμάτι του. Δε σημαίνει ότι είναι βαλτός.

Εμείς φέτος έχουμε πάρει δυο ψιλομούφες (σε Εργοτέλη, Κέρκυρα) ενώ μας έχουν αρνηθεί εκείνο στην Τρίπολη όπως και δύο κόκκινες υπέρ στα ματς με Άρη και ΑΕΚ. Από την άλλη έπεσε αβάντα με Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟ έχει ένα πέτσινο εναντίον του στην Τούμπα και μια πολύ τραβηγμένη αποβολή του Βιτόλο (δυο κάρτες μέσα σε 8 λεπτά) στο ματς με την Ξάνθη όπου πιο πρίν είχε πάρει το ανύπαρκτο (εγώ δεν το λέω καν “έξυπνο”).

Έχουμε κακούς διαιτητές όσο έχουμε και κακούς ποδοσφαιριστές.

Γράκχε αυτός σε λέει αμερικάνο, πάρε θέση :!:

:roll::roll::roll:

ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΤΟ