γενικα δεν επρεπε να γινει αυτος ο αγωνας
πολυ καραγκιοζης ο διαιτητης
δεν ξερει μαλλον τους κανονισμους και εκανε λαθος κινησεις
Για να μην τρελαινόμαστε, ξεκαθαρίζω πως ήταν ποδοσφαιριστής που θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, δεν ήταν μόνο η ιστορική πλέον βραδιά στο half note (όπου ήπιε τον κώλο του), ειχα ακούσει και άλλες ιστορίες για κάτι κιβώτια κασάσα που παρέδιδαν κάβες στο σπίτι του! Αλλά ξαναλέω πως αυτό δεν κάνει διαφορά, από Βραζιλιάνο δεν περιμένεις να είναι πάντα πρότυπο αθλητή, και ο συμπατριώτης του ο Γκαρίντσα κάποτε ήταν επίσημα αλκοολικός αλλά όλοι θα τον θέλαμε στις ομάδες μας όπως και τον George Best!
O Kαίσαρης είναι Παναθηναϊκός αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Το να βλέπετε φαντάσματα παρασκηνίου μόνο κακό θα σας κάνει αγωνιστικά όπως σας έκανε και πολλά άλλα χρόνια. Με την συνολική σου ανάλυση συμφωνώ, αλλά από το σημείο που αρχίζεις να γράφεις για κόζια κλπ. πραγματικά σηκώνω ψηλά τα χέρια.
Αν δεις και εγώ απέχω από αυτές τις κουβέντες φέτος και όχι γιατί δεν έχω πράγματα να πώ. Απλά επιλέγω να συγκεντρωθώ στο αγωνιστικό κομμάτι, με τα άλλα δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη…
Άσε που η αντιμετώπιση των διαιτητών στον Ολυμπιακό δεν άλλαξε (ακόμη). Αν είχε αλλάξει, τότε ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε κανένα πέναλτι (και στο ματς με Λεβαδειακό έγινε πέναλτι που δε δόθηκε) . Αυτό που άλλαξε είναι τα πέναλτι του ΠΑΟ, όπου πλέον οι βουτιές δεν δίνονται (αν και νομίζω πως υπεύθυνος για αυτό δεν είναι ο Σάββας, αλλά Βασάρας που το είπε ευθέως στους διαιτητές πως οι παίκτες του ΠΑΟ βουτάνε - γενικά, ο Βασάρας κάνει καλή δουλειά για μένα φέτος για αυτό και όλοι θέλουν να τον φάνε).
Τελικά ρε παιδιά ποια πέναλτι πήρε ο ΠΑΟ με βουτιά; Θυμάμαι βουτιές αλλά δε θυμάμαι να πήραμε πέναλτι από αυτές.
karvou οταν λες παει καλά, εννοείς μονο στα ματς των 2 μεγάλων οτι πανε καλα οι διαιτητες? γιατί στα υπόλοιπα ματς οι διαιτητές δεν μπορούν να πετύχουν ούτε τα πλάγια(για μεγάλες φάσεις δεν το συζητώ).
για να μην πω τους διαιτητές που στέλνει στην β για να καθαρίσουν ομάδες(τι σκατα οι ιδιοι παίζουν πάντα τις ίδιες ομαδες)
Αν λες για τη φάση του Φουστέρ, εγώ θα του έδινα κόκκινη για θέατρο πάντως.
@ mandrake Τα μισά από τα πέναλτι του ΠΑΟ είναι το λεγόμενο “το κέρδισε έξυπνα”
@crimson Για τις συνθήκες της φετινής χρονιάς, εγώ είμαι μια χαρά ευχαριστημένος. Με τόσες κασέτες, τόσες προβιβάσεις μη έμπειρων διαιτητών, τόσους διαιτητές που δεν ήξεραν τι τους ξημερώνει, μια χαρά είναι η διαιτησία φέτος. Και στην ουρά της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, εγώ δεν βλέπω κάποια ομάδα να την κυνηγούν συστηματικά.
Φουστέρ κάρτα για θέατρο, αλλά στον Χολέμπας έγινε ένα καθαρό πέναλτι. Δεν είναι όμως εκεί το θέμα μου.
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Έχουμε κερδίσει, πόσα, 5-6-7 πέναλτι; Ποια από αυτά “κέρδισε εξυπνα” ο επιθετικός;
Δεν έχω χρόνο για να κάτσω να τα ψάξω ένα-ένα. Αυτή τη στιγμή μόνο την Ξάνθη θυμάμαι. Αν τα έχει κάπου μαζεμένα στείλε μου. Αλλά αυτή την εντύπωση έχω για φέτος
τι να το κάνω αμα δεν κυνηγάν(οπως άλλες που της κυνηγάν ακόμη και στην β) αμα σε ενα ματς αστερα-κερκυρα πχ που έχει 3 φάσεις χάνει τις 2 ο επόπτης και ο διαιτητής? και αν σε καθε τέτοιο ματς δεν πετυχαίνουν τίποτα? αντε και δεν τις κυνηγάν…αλλοίωση υπάρχει όμως.και ας μην είναι απο διαταγές, ούτε φίλιες και βοήθειες…
[B]το αν ο βασαρας κάνει καλή δουλειά στο να μην επηρεάζονται, δεν λεει τίποτα στο πόσο καλά παίζουν[/B] …εκτός αν μας ενδιαφέρει μόνο αυτό…ή εκτος αν λες μονο για της μεγάλες διαιτησίες οπότε λάθος δικό μου
αν σε εναν ολυμπιακό σε εναν παναθηναϊκό και σε εναν παοκ του τελειώνει το πρωτάθλημα 30 βαθμούς απο των πρώτο , ακους μου έκοψαν το πρωτάθλημα , φαντάσου τι μπορεί να πει μια μικρή ομάδα που με μια σειρά(έστω τυχαία)απο κακές διαιτησίες κοντεύει να διαλυθεί.
*για πιο κάτω δεν λέω…εκει γίνονται φάτσα φόρα πλέον…τι κασέτες και άσπρα άλογα…
ειμαι διαιτητής α εθνικής, παω στην β και σφυρίζω την ιδια ομάδα μόνο…είμαι διαιτητής στη γ, πάω και σφυρίζω στην β μόνο μια ομάδα…τυχαία σε ολα αυτά τα ματς η ομάδα σφάζεται στο γόνατο. ποιος θα σε ελέγξει? τρέχα γύρευε
@ Κάρβου
Αυτό ακριβώς θέλω να πω κι εγώ. Ότι έχει δημιουργηθεί μία “εντύπωση” η οποία όμως δε βασίζεται στην πραγματικότητα. Δεν μπορώ να δω βίντεο στη δουλειά, θα δω αργότερα για να θυμηθώ το πέναλτι στην Ξάνθη και θα σου πω.
Εντάξει, κι εσύ έχεις μείνει με την εντύπωση πως το 1999-2000, στον Ολυμπιακό έδιναν πέναλτι σε κάθε πτώση, αλλά το ότι δε θυμάσαι τις φάσεις αυτή τη στιγμή δε σημαίνει και πως θυμάσαι λάθος.
Για το ότι έχουμε όμως κακούς διαιτητές δεν φταίει ο αρχιδιαιτητής που ανέλαβε πέρσυ. Στον Βασάρα έδωσαν 30 διαιτητές, με τους μισούς να μην έχουν παίξει ποτέ τους Α’ Εθνική και οι άλλοι μισοί να είναι μπλεγμένοι σε ύποπτα ματς. Να τους διώξει όλους δε μπορούσε (δεν υπάρχει φράγκο για ξένους διαιτητές) και ούτε να ανακαλύψει 30 Έλληνες Κολίνα μέσα σε ένα καλοκαίρι μπορούσε. Και σίγουρα δε μπορεί να τρέχει σε όλη την Ελλάδα για να βλέπει αν γυμνάζονται οι επόπτες (που οι μισοί έχουν χειρότερη φυσική κατάσταση από εμένα).
Ως τώρα στα σημαντικά ματς οι διαιτησίες ήταν μια χαρά, στα ματς των μεγάλων παίζουν οι πιο έμπειροι και παίζουν προσεκτικά και στα ματς των μικρών παίρνουν εμπειρίες οι καινούργιοι (φαντάζομαι). Όσα λάθη κι αν έχουν γίνει ως τώρα, εγώ δεν βλέπω αλλοίωση πρωταθλήματος. Τα διαιτητικά σφάλματα ήταν τυχαία και άρα μπορείς να τα θεωρήσεις ισομοιρασμένα.
Φυσικά και όχι. Αλλά πέρα του ότι μας χωρίζει μία δεκαετία από τότε, δε σε κατηγόρησα που δε θυμάσαι τώρα τα πέναλτι του ΠΑΟ. Πάρε όσο χρόνο θες, ψάξε όσο θες, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή αυτό που εσύ είπες να μπορείς να το στηρίξεις και κάπου. Εν ανάγκη αν έχω το χρόνο και την όρεξη θα βρω εγώ τα πέναλτι του ΠΑΟ και θα μπορέσεις να επιχειρηματολογήσεις με την άνεσή σου.
Ήμαρτον.
Εγώ θα σου απαντήσω ότι αν ΔΕΝ βλέπεις παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μάλλον ζεις σε άλλη χώρα.
Τί λες μωρέ, το ίδιο είναι να μη θυμάται ο άλλος πολλά πράγματα από μια σεζόν 11 χρόνια πριν και το ίδιο να μη θυμάσαι εσύ από φέτος;!
οκ…απλά ήθελα να καταλάβω τι εννοείς καλά τα πάει ο βασσαρας…εννοείς αποκλειστικά στο κομμάτι της διαχείρισης και ως προς το πόσο μπορείς να πλησιάσεις/επηρεάσεις τους διαιτητές.
γιατι ετσι όπως το λες μπορεί να υπάρχει το καλά τα πάει ο βασσαρας/για τον πούτσο η διαιτησία όμως
(αν και για πιο κάτω πάλι τα ιδια γίνονται.)
*κάπως δύσκολα να ειναι μοιρασμένα τα λάθος σφυρίγματα, αν και έχεις δίκιο ετσι όπως το λες
Το είδα το πέναλτι! (το θυμήθηκα ενώ χάζευα την ομιλία του Gervais στις Χρυσες Σφαίρες :p). Είναι όντως άδικο. Όσο άδικη είναι και η ζωή. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης φαίνεται ότι τραβάει τα χέρια του και δε θέλει να ανατρέψει τον Λέτο. Το κάνει όμως.
Είδα και με τον ΟΦΗ. Αυτό δεν ήταν μόνο άδικο αλλά και χαζό. Γιατί ο Μαυρίας έχει ήδη χάσει την μπάλα όταν ο αμυντικός του βάζει τρικλοποδιά. Το κάνει όμως.
Δηλαδή αν το πάρει η Παρνάθα φέτος θα φταίει η διαιτησία.Εδώ δεν έχουν να πάρουν ξύλα για τη σόμπα και θα φταίει η διαιτησία?!Λοιπόν καλό θα είναι να μην το πάρει γιατί έχει να πέσει το δούλεμα του Τσάκα χ1000.Α και λευτεριά στον KingDiamond13!
Παρασκήνιο σαφώς και βλέπω στο ποδόσφαιρο (και όχι μόνο στο Ελληνικό) για αυτό και αντίθετα με την “μοδάτη” τάση θέλω τον Σάββα στον Ολυμπιακό. Αλλά δεν βλέπω φαντάσματα παντού και πάντα. Γιατί αυτό δίνει άλλοθι στους παίχτες για κάθε αποτυχία και ειδικά στον βάζελο μία γενιά παιχτών πέρασε σχεδόν όλη της την καριέρα να κρύβεται πίσω από αυτό το άλλοθι.
Δεν ξαφνιάζομαι που το θυμήθηκες ενώ έβλεπες χρυσές σφαίρες, ο Λέτο δικαιούται μία για το μακροβούτι, μόνος του πέφτει!
Και δεν είναι η μόνη μεγάλη ερμηνεία που είχαμε φέτος, δες και εδώ:
Ώπα, τι έγινε; :-s Στα στιγμιότυπα της Nova βλέπουμε τον Λέτο να εκτελεί το πέναλτυ αλλά το κανάλι θεωρεί περιττό να μας δείξει στα στιγμιότυπα που ανεβάζει στο κανάλι του στο youtube πως έγινε το πέναλτυ… #-o
Κάτι ξέρει ο Μαρινάκης και δεν τους κάνει δηλώσεις πλέον…
Αν κάποιος μπορεί να βρεί την φάση του πέναλτυ ας την ποστάρει (ο ορισμός του “το παίρνει έξυπνα” ήταν), εγώ δεν μπορώ να το βρώ στο youtube εύκολα και δεν θα φάω όλη μου τη μέρα να το ψάχνω!
Σε τι δεν έχουμε υπάρξει επικριτικοί ρε συ, όλα αυτά τα χρόνια;
Σε παίκτες που έχουν ακούσει τα όσα;
Σε προπονητές που τους πήραμε στο κυνήγι (Μπάκε);
Στη διοίκηση;
Αυτό δεν αναιρεί το ότι το παρασκήνιο - που παραδέχεσαι ότι υπάρχει - επηρεάζεται από αλλού και τελικά μεσοπρόθεσμα έχει επιρροή στο πρωτάθλημα.
Ντάξει ο Κάρβου είναι Νικολακόπουλος και θα βγάλει τον Ολυμπιακό αδικημένο, αλλά τον αγαπάμε.
Από την άλλη, εγώ ποτέ δεν θα ήθελα να είχα έναν Σάββα στην ομάδα μου. Σιχαμένους τους θεωρώ κάτι τέτοιους τραμπούκους ανεξαρτήτου ομάδας.
Είμαστε όλοι Νικολακόπουλοι για αυτό και θέλουμε τον Σάββα στην ομάδα, είναι “ο πραγματικός πατέρας” όλων μας! :p:lol:
http://www.sportdog.gr/article/7045/o-asugratetos-kapetanios-kai-perivoeto-pistoli-photo