Παναθηναϊκός

Το σχολιο μου ειναι γενικο εχοντας εμπειρια πανω απο δεκαετια σε 2 διαφορετικα κλαμπ του Παναθηναικου.

Εσυ γραφεις αλλωστε 'δεν είναι όλοι όσοι πηγαίνουν έτσι ’ και συμφωνω.

Νταξει ρε original εκδρομη ειναι σιγα μην καθεσαι νηφαλιος ξερω γω :stuck_out_tongue:

Συμφωνω ξερω γω, οτι καθε συνδεσμος εχει διαφορα “καλα” παιδια μεσα, αλλα αυτο δε σημαινει ουτε οτι δεν υπαρχουν σοβαρα ατομα πρωτον, ουτε οτι ειναι αμελητεα ποσοτητα.

Εγω παντως ποτε μου δεν την επινα στης εκδρομες μου εφταναν οι τζουρες απο τους αλλους :stuck_out_tongue: και συμφωνω απολυτα οτι ο καθε συνδεσμος εχει απ’ολα υπαρχουν και τα λεγομενα καλα παιδια αλλα υπαρχουν και ατομα που αμα κατσεις και συζητησεις μαζι τους θα παθεις κυριολεκτικα την πλακα σου.Αλλα για παμε λιγο και στα σημερινα γιατι σηκωνουμε την πρωτη κουπα σε λιγο :wink:

Kαλα, νταξει, ουτε εγω πινω πολυ και γενικα, αλλα ακομα και λιγο αλκοολ παρπανω το τραβαει το κλιμα, δεν ειναι κακο :stuck_out_tongue:

Συμφωνω και μαζι σου, οι συνδεσμοι μερος της κοινωνιας ειναι, οπως θα βρεις και βλακες θα βρεις και παρα πολυ αξιολογα ατομα :wink:

Αλλα στα σημερινα για να δουμε…

TI EIN AYTA ΡΕ!

πω, λες και παιζει το Περιστερι με τον γαυρο ειναι το 2ο ημιχρονο…

νενικηκαμεν τελικα…ανα πασα στιγμη τον παιρνουμε τον γαυρο τελικα

Δεν μπορει ο δευτεραθλητης

Πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ είναι τελικά αυτή η ομάδα;
Βέβαια το κυπελλάκι δεν είναι τίποτα σπουδαίο… Γερά λοιπόν για το final 4.

Πουτσαααα!!!
Μπραβο και στην κερκιδα ακομα και στο “κακο” τριτο δεκαλεπτο οι δικοι μας ακουγοντουσαν μονο!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!

Μονο για σενα τραγουδαω παναθα σε αγαπαω και οταν το κυπελλο σηκωσω μπορει να παλαβωσω!!!Αν και πηγαμε να αυτοκτονησουμε στο τριτο δεκαλεπτο μιλησε η καρδια του πρωταθλητη για ακομα μια φορα!!!

Σπανουλη τανας γιε, μη βγαζεις το μεταλλιο, παντα το δευτερο θα παιρνεις και τ αρχιδια του Διαμαντιδη

Σιγά μην κάτσω να πανηγυρίσω ένα κύπελλο απέναντι στον αρουραίο. Υποχρέωσή τους ήταν και απώλειά του με το ρόστερ που διαθέτει ο γαύρος θα αποτελούσε ντροπή και κηλίδα στην ιστορία μας. Ο Ίβκοβιτσ πάντως κάνει τρομερή δουλειά απέναντι αυτό οφείλω να το παραδεχτώ. Στα δικά μας τώρα το ντέρμπυ το έχω γραμμένο στ’ αρχίδια μου, μετά το ματς με την κούλα θα γράψω κιόλας τι προβλέπω ότι θα γίνει τεκμηριώνοντας το, το μόνο που με νοιάζει είναι να ξεκουμπιστούν οι πουτάνας γιοι που έχουν κάτσει στο σβέρκο μας και προσπαθούν να καταστρέψουν το σύλλογο όλο. Τους έχει κάτσει στο λαιμό η 13/4 αλλά τιμή μου και υπερηφάνεια ρε πουτάνας γιοι που ήμουν εκεί και δεν το μετανοιώνω. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΨΟΦΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΑ.

Με την ψυχή στο στόμα και με την βοήθεια των διαιτητών σίγουρα είστε με διαφορά η καλύτερη ομάδα απο εμάς…

μας καρδιοχτυπησε η παναθα αλλα το πηρε… πολυ καλη αντιδραση τη στιγμη που βρεθηκαμε πισω…

ενταξει καλο το κυπελο αλλα παλι η ομαδα δεν επαιξε καλα… δεν γινεται σε τελικο να ειναι mvp αυτος ο σαρας… δυσκολα θα παμε φ4 με τετοιες εμφανισεις κ θα δυσκολευτουμε στο πρωταθλημα… ελπιζω να οφειλεται εν μερη στους τραυματισμους…

ΡΕΕΕΕ τα ριμπαουντ ρε γαμωτο…

Για πες μας…

Πάντως από την τν φαίνεται οτι υπάρχει φάουλ στο τελευταίο σουτ.Τι παίχτηκε?

Ναι εχεις δικιο τοσα χρονια με την ψυχη στο στομα και με την βοηθεια των διαιτητων σας παιρνουμε :slight_smile:

Τη στιγμη του σουτ εγω δεν μπορω να καταλαβω αν γινεται φαουλ.Μετα μπορει να υπηρξε επαφη και να τον εριξε.Παντως δεν φαινεται να διαμαρτυρεται.

Εντιτ:Εχω ακουσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Μεχρι κι οτι οι βολες του Διαμαντηδη στο τελος ηταν επιθετικο φαουλ.Απο τη μεση του 3ου δεκαλεπτου και μετα μονο αυτη η τελευταια φαση σηκωνει συζητηση.

Ναι το ότι δεν διαμαρτύρεται ο παίχτης δείχνει ότι μάλλον δεν έγινε κάτι,γιατί δεν μιλάμε για ένα απλό παιχνίδι αλλά τελικό κυπέλλου.Έτσι κ αλλιώς δεν αλλάζει κάτι τώρα.

Ακόμα να καταλάβετε πως το δώσαμε το κύπελλο για γούρι :stuck_out_tongue: